Bazy pod makijaż

Maybelline New York Master Prime, Anti-redness Primer with Neutralizing Pigments Baza pod makijaż niwelująca zaczerwienienia

Nasi użytkownicy zostawili 45 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 grudnia 2020 o 16:22
    Czegoś tu brakuje..
    Kupiłam tą bazę chociaż nie jestem miłośniczka baz bo zapominam o nich i do tej pory prawie ich nie stosowałam. Kupiłam z ciekawości chciałam zobaczyć różnice i czy rzeczywiście przedłuża trwałość np. podkładu. Baza ma ładny jasno zielony kolor który nie widać na twarzy. Baza nakłada się łatwo i przyjemnie delikatnie czuć efekt satynowy. Po nałożeniu trochę niweluje zaczerwienienia ale nie dużo. Nie zapycha. Moim zdaniem nie przedłuża trwałości podkładu, który tak po kilku godzinach zaczol się trochę rolować i uwydatnił tzw. pory. Trochę cena też zbyt wygórowana jak na tak jednak słabą trwałość. Dodam jeszcze że baza trochę matuje,ake tylko trochę.
    Zalety:
    • Łatwość aplikacji
    • Trochę matuje
    • Niweluje zaczerwienienia
    • Jest wydajna
    Wady:
    • Nie przedłuża trwalosci makijażu
    • Cena zbyt wygórowana
  • 1 października 2020 o 18:15
    Koło dobrej bazy na zaczerwienienia ta nawet nie leżała.
    W takiej zielonej bazie właśnie chodzi o to, żeby zawarty w niej pigment odpowiednio skórę przygotował do nałożenia kremu bb/ podkładu czy czego tam chcecie. A ta baza nie daje nic w tym kierunku. Nawet jako baza już bez dodatkowych efektów jest średnia. Lubię tę markę ale to im słabo wyszło. Nie zauważyłam tego aksamitnego wykończenia, które obiecuje producent. Nie za bardzo też wypełnia pory. Aplikuje się ją dość topornie i trzeba uważać żeby nie przedobrzyć. Spokojnie w tej cenie można znaleźć coś lepszego.
    Wady:
    • brak efektu jaki powinna dawać zielona baza,
    • nie wypełnia porów,
    • nie przedłuża znacząco utrzymywania się podkładu/ kremu bb na skórze,
  • 22 czerwca 2020 o 14:28
    Baza jak baza
    Po obejrzeniu wielu filmików na YouTubie w których była mowa o bazach pod makijaż zdecydowałam się właśnie na tą. Lekko niweluje zaczerwienienia i matuje, ale z cerą tłustą, ten efekt nie jest długotrwały. Polecam nakładać jej troszkę większą ilość, wtedy efekt jest mocniejszy.
    • estetyka opakowania
  • 18 kwietnia 2020 o 23:59
    Totalne nie
    Liczyłam że będzie ona spełniała zapewnienia producenta lecz niestety nic z tego. Baza ma biało lekko zielony kolorek lecz po rozsmarowaniu jej nie widać wcale. Ani nie wygładza skóry ani nie sprawia że podkład na niej wygląda ładnie. Nie robi moim zdaniem nic. Może troszkę przedłuża Trwałość podkładu ale nie jest to jakieś niesamowite przedłużanie, odrobinę.
  • 24 stycznia 2020 o 12:13
    Nic specjalnego
    Kupiłam go na promocji w Rossmanie,ponieważ cenię sobie markę Maybelline i pomyślałam,że to będzie coś porządnego. Niestety teraz żałuję,że nie zapoznałam się wcześniej z ooiniami na Wizażu.Baza ma redukować zaczerwienienia i maskować niedoskonałości. Niestety,tego nie robi.Sama baza ma lekko zielony odcień, ale na skórze jest przezroczysta.Faktycznie buzia po niej jest wygładzona i przyjemna w dotyku.Szkoda,że nic poza tym od niej nie dostajemy.Wcale nie maskuje zaczerwienień,ani nie przedłuża trwałości makijażu. JESTEM ZAWIEDZIONA.Z pewnością nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Wygładza cerę i pozostawia miłą w dotyku. To by było na tyle.
    Wady:
    • Nie redukuje zaczerwienień
    • Nie przedłuża trwałości makijażu
    • Nie maskuje niedoskonałości