Tołpa Green, Normalizacja, Szampon micelarny do włosów tłustych i przetłuszczających się

Tołpa
tołpa. normalizacja. detoksykujący szampon do włosów przetłuszczających się, 300 ml
Tołpa Green Normalizacja
Tołpa Green Normalizacja Detoksykujący Szampon do włosów Przetłuszczających Się 300 ml

• 28 sierpnia 2021 o 20:01
    W porządku
    Szampon nie jest zdzierakiem, ale domywa lepiej niż typowe łagodne myjadlo. Dobrze się pieni, ma niezły zapach, jest wydajny i nie podrażnia skóry głowy. Typowy, niezły produkt.
    • dobrze się pieni
    _inga
    29 marca 2021 o 20:12
    Szampon micelarny do włosów tłustych i przetłuszczających się, Tołpa
    Szampon kupiłam w portalu aukcyjnym Zachęcił mnie opis i nie zawiodłam się szampon jest dedykowany do włosów tłustych i przetłuszczających się ja natomiast mam włosy ze skłonnością do przetłuszczania u nasady i przesuszania się na końcach. Szampon bardzo dobrze myje włosy i oczyszcza skórę głowy. Nie obciąża włosów, zapobiega ich szybkiemu przetłuszczaniu się. Umycie tym szamponem włosów daje uczucie czystości i świeżości. Opakowanie to poręczna wygodna przezroczysta butelka o pojemności 300 ml zapłaciłam około 18 zł. Szampon ma ładny ziołowy zapach, dobrze się pieni. Aplikacja jest łatwa i przyjemna, szampon dobrze się pieni, jest dość wydajny . Włosy po umyciu włosy nieco są szorstkie i się plączą , zazwyczaj używałam odżywki w sprayu by ułatwić rozczesanie mokrych włosów po umyciu tym szamponem. Po wysuszeniu włosy są lekkie sypkie odbite od nasady dobrze się układają. Na pewno jeszcze do niego wrócę.
    Zalety:
    • dobrze myje włosy i oczyszcza skórę głowy
    • dobrze się pieni
    • włosy wolniej się przetłuszczają
    • wygodne, praktyczne opakowanie
    Wady:
    • przy rozczesywaniu mokrych włosów po umyciu tym szamponem konieczne było stosowanie odżywki
  • 6 marca 2021 o 15:49
    Super dla włosów tłustych
    Od dawna zmagam się z problemem przetłuszczających się włosów. Wypróbowałam już bardzo wiele szamponów, ale dopiero z tego jestem w 100% zadowolona. Działa naprawdę efektywnie i przedłuższa świeżość włosów. Nie obciąża, nie przesusza itp. Jest łagodny dla skóry, a jednocześnie dobrze domywa głowę. I chyba największy plus: działał super przez cały okres użytkowania. A moje włosy zwykle po tygodniu-dwóch przyzwyczajają się do każdego szamponu i nie ma już tak dobrego efektu. Przy okazji jest bardzo wydajny.
    Zalety:
    • działanie - super dla włosów przetłuszczających się
    • nie podrażnia skóry
    Shhhh
    16 stycznia 2021 o 1:25
    3/5
    Szampon faktycznie nie wzmaga przetłuszczania skory głowy, dobrze myje i super się pieni. Niestety włosy po jego użyciu są trochę sztywne, szorstkie, sianowate. Ponadto, co jest dla mnie najgorsze, włosy bardzo się elektryzują. Mam wrażenie, ze przy dłuższym stosowaniu je przesusza.
  • 6 listopada 2020 o 22:59
    Delikatny szampon
    Jakiś czas temu wpadłam na ambitny plan zadbania o swoje strączki, od ostrego cięcia po dbanie PEH włosów. Szukałam szamponu, który byłby delikatny i naturalny, po którym moje suche i łamliwe włosy nie puszyły się aż tak bardzo. Szampon ten sprawia, że moje włosy są leiste i sypkie, z dodatkiem odpowiednich odżywek stanowi idealną całość. :)
    Wady:
    • Szampon powinien być spieniany, więc warto ubezpieczyć się w naczynie z korkiem.