Kremy na dzień

Perfecta No problem, Lekki matujący krem na dzień

• 2 listopada 2022 o 17:16
    Kiepski
    W moim odczuciu jest to słaby krem. Szczególnie dla cery problematycznej. Wysusza cerę, nie współgra z makijażem, nie matowi. Konsystencja rzadkiej, zielonej pasty przelewającej się przez palce. Na wydajność i cenę nie mogę narzekać.
    Medea05
    29 marca 2020 o 11:22
    Fajny krem pod makijaż
    Krem dostałam w prezencie świątecznym - nie byłam jakoś pozytywnie do niego nastawiona. ALE - zmieniłam zdanie. PLUSY: 1. Krem jest super lekki, świetnie nadaje się pod makijaż. 2. Ladnie pachnie, przynajmniej mi się podoba;) 3. Nie zapycha - osoby z przetluszczajaca sie skóra moga byc z niego zadowolone 4. Pozostawia fajne uczucie na skórze po nałozeniu, takie odswiezenie MINUSY: 1. Dla mojej mieszanej skory, która czasem bywa przesuszona czasami jest az za lekki - dlatego czasem potrzebuje ciezszego, mocniej nawilzajacego kremu
  • 18 lutego 2020 o 21:39
    Rewelacja!
    Kremik kupiłam na promocji w rosmanie chociaż cena regularna też jest ok. Powiem szczerze że aż mnie zamurowało po pierwszym użyciu... Krem błyskawicznie się wchłania, co ważne gdy się nam śpieszy z makijażem. Przyjemnie pachnie, delikatnie. No i matuje! Moja cerą przez długi czas się nie wyświeca.... Stosowałam już różne kremy matujące ale mat utrzymywał się góra 2 godz, a tu proszę... Coś w tym kremie tak bardzo odpowiada mojej skórze że za każdym razem gdy go używam jestem poprostu zachwycona. Nie zauważyłam żeby zapychał. Jest lekki. Nie ściąga skóry. Jak dla mnie obietnice producenta zostały spełnione.
  • 3 września 2019 o 22:53
    Dobry ale nie najlepszy.
    Dużo nieoczekiwałam od tego kremu zważając na niską cenę, aczkolwiek spisał się nieźle. Matuje owszem, ale nie na długo. Fajnie sie sprawdza jako baza pod podkład ale jeżeli chodzi o samoistne stosowanie go bez żadnych dodatkowych kremów to może zapewnia matowe wykończenie.. hmm przez godzinę. A zwłaszcza w upalne dni. Bynajmniej u mnie, a mam mieszaną cerę skłonną do występowania wyprysków. Konsystencja to wieeeelki plus dla tego kremu. Latwo się rozprowadza i jest on naprawdę lekki! I do tego piękny zapach.
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
    • Słaba trwałość
  • 30 lipca 2019 o 13:03
    Idealny pod podkład.
    Krem zapewnia całodzienną ochronę przed swieceniem. Zapewnia Idelany długotrwały matowy efekt całej twarzy. Idealnie nałożony pod podkład pozwala na idealne wykończenie makijażu. Łatwiej wklepac podkład gabeczką. Pięknie pachnie i szybko się wchłania. Jest polecany w każdym wieku aby zapewniać ochronę przed blyszczeniem szczególnie porą wakacyjną. Kosmetyk jest w wygodnym sloiczku co pozwala na wygodna aplikację nawet gabeczką.
    Zalety:
    • Właściwości absorbujace nadmiar sebum.
    • Zapobiega błyszczeniu przez cały dzień.
    • Pięknie pachnie, pozostawia skórę gładką i miękka.
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta

Zobacz także inne Kremy na dzień