Kremy na dzień

HOBB
FaceBoom Ochronny krem do twarzy z wysoką ochroną SPF 50 Ochronny Uzdrowiciel

• 5 maja 2025 o 1:03
    naturalna ochrona
    To ciekawy wybór dla osób, które szukają lekkiego kremu z wysoką ochroną przeciwsłoneczną do codziennego użytku. Jego konsystencja jest przyjemna – nie za ciężka, dobrze się rozprowadza i nie bieli skóry, co bywa problemem przy filtrach SPF 50. Podoba mi się, że krem nadaje delikatny efekt glow, przez co skóra wygląda na bardziej świeżą i promienną, ale to może nie przypaść do gustu osobom z tłustą cerą – przy takiej skórze może się zbyt mocno świecić.Plusem jest obecność składników nawilżających i wspierających barierę ochronną skóry – to sprawia, że krem może z powodzeniem zastąpić dzienny krem nawilżający latem. Mimo to trzeba pamiętać o reaplikacji, szczególnie przy ekspozycji na słońce, co może być kłopotliwe, jeśli nosi się makijaż.
    Zalety:
    • wysoka ochrona spf50
    • lekka komfortowa konsystencja
    • efekt glow
    • dobre właściwości nawilżające
    • nadaje się pod makijaż
    • wegański skład i naturalne składnikk
    Wady:
    • może się świecic przy cerze tłustej
    • nie każdemu pasuje zapach
    • wymaga reaplikacji
    • brak matującego efektu
  • 27 lutego 2025 o 18:44
    Lepszy od poprzednika!Pokochałam go!
    Krem spf 50 kupiłam na promocji w Hebe. Wzięłam 2 opakowania i nie żałuję!Odrazu napiszę,że jest lepszy od poprzednika który ma tłustszą i wyświecającą oraz szczypającą w oczy wersję.Ten krem jest zupełnie inny.Ma lżejszą konsystencję,nie wyświeca twarzy i nie szczypie w oczy!Jedynie te obie wersje łączy taki sam zapach który uwielbiam.Cudownie współgra z makijażem,nic się nie roluje.Jest godnym następcą mojego neutrea. Ten starcza mi na 1.5 miesiąca używania. Polecam.
    JoAnWa
    21 lutego 2025 o 15:54
    Dobry
    Zaznaczę, że mam mieszaną cerę, bardziej w kierunku tłustej, ale też bez przesady. Używałam go wyłącznie w okresie jesienno-zimowym i przy mojej cerze całkiem się tutaj sprawdził. Nie odważyłabym się go jednak używać latem w szczególności, że maluję się praktycznie codziennie. Zgodnie z obietnicą producenta - pozostawia ładny glow - nawet na mojej mieszanej cerze. Jest dość "bogaty" i treściwy w konsystencji, utrzymuje nawilżenie, dobrze się nakłada i rozprowadza. Natomiast u mnie nie wchłania się do końca i pozostawia wyczuwalną, delikatnie lepką warstwę. Pod makijaż jest ok ale według mnie tylko w okresie jesienno-zimowym. Chyba dzięki dobremu pudrowi nie widzę wzmożonego wyświęcania się - a tego się spodziewałam po efekcie glow po nałożeniu i tej wyczuwalnej warstwy. Jest wydajny. Ogólnie jest to bardzo dobry produkt. Powinien się super sprawdzić przy suchej/normalnej cerze.
    Zalety:
    • ładny efekt glow
    • wysoka ochrona
    • uczucie nawilżenia
    • łatwość aplikacji
    Wady:
    • na mieszanej cerze pozostawia delikatnie lepką warstwę
    • może nie nadawać się do mieszanej cery w okresie wiosenno-letnim.
    azileiz
    22 października 2024 o 4:13
    Idealna Tarcza blasku dla Młodej Skóry
    Jeśli szukacie kosmetyku, który nie tylko chroni Twoją skórę, ale także podkreśla jej naturalny blask – FaceBoom Go With The Flow SPF 50 to prawdziwy hit! To nie tylko ochronny krem z wysokim filtrem, ale także świetny wybór dla młodej skóry, która potrzebuje czegoś więcej niż zwykła ochrona. Lekka formuła kremu doskonale się wchłania, nie obciążając cery ani nie pozostawiając tłustej warstwy. Jest niewidoczny, ale jednocześnie podkreśla naturalne piękno skóry, wydobywając jej zdrowy, młodzieńczy blask. To jak filtr przeciwsłoneczny i subtelny rozświetlacz w jednym! Dla mnie to zdecydowanie kosmetyk, który nie tylko zapewnia skuteczną ochronę przed promieniowaniem UV, ale również sprawia, że skóra wygląda na świeżą i pełną życia. Dzięki niemu mogę cieszyć się promiennym wyglądem przez cały dzień, a jednocześnie mieć pewność, że moja cera jest odpowiednio chroniona. Idealny na co dzień, szczególnie gdy chcesz, by Twoja młoda skóra lśniła pełnią zdrowia!
    Zalety:
    • lekka formuła która szybko się wchłania
    • działa jak subtelny filtr a jednocześnie dodaje blasku niczym rozświetlacz w płynie
    • podkreśla naturalne piękno
  • 18 września 2024 o 23:52
    Piękny zapach
    FaceBoom Go With The Flow SPF 50 ma kilka zalet, ale niestety nie sprawdził się na mojej mieszanej cerze. Krem pozostawia na skórze lepką warstwę, co sprawia, że odczuwam dyskomfort przez większość dnia. Dodatkowo zauważyłam, że przyczynia się do nadmiernego wydzielania sebum, przez co moja skóra szybko zaczyna się błyszczeć. Konieczna jest reaplikacja co 2-3 godziny, co nie jest zbyt praktyczne w ciągu dnia. Mimo tych wad, krem ma piękny zapach, który umila codzienne stosowanie. Opakowanie jest estetyczne i praktyczne, co ułatwia aplikację, jednak efekt na mojej skórze pozostawia wiele do życzenia.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl