WIZAŻ logo

Christian Laurent Triple Power, Multi-ochronny krem liftingujący SPF 50

4,8 (106)

allegro

• 8 października 2024 o 20:08
    Ochrona i pielgenacja w jednym
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    ◾️Zacznę od tego, że o ochronę przed szkodliwym promieniowaniem słonecznym stosuje przez cały rok, dlatego do pielęgnacji twarzy wybieram kosmetyki, które zawierają wysokie flirt uv i które nie tylko będą chroniły moją skórę, ale również ja pielęgnowały i nie zapychały i takim kremem jest właśnie ten Multifunkcyjny krem. ☑️Opakowanie : ➖️Krem posiada zewnętrzne opakowanie kartonowe. ➖️Kartonik o bardzo eleganckiej szacie graficznej ➖️Kartonik w kolorze białym ze złotymi elementami i czarnymi napisami. ➖️Napisy na kartoniku w języku polskim oraz angielskim. ➖️Napisy czytelne i szczegółowe ➖️Wewnątrz opakowania kartonowego znajduje się plastikowa tubka z kremem. ➖️Tubka wykonana z dobrej jakości miękkiego plastiku, dzięki czemu nie mam problemu z wydobyciem kremu. ➖️Szata graficzna tubki utrzymana w takiej samej kolorystyce co zewnętrzne opakowanie kartonowe. ➖️Tubka posiada solidna otwierana nakrętkę na kolej można postawić Krem. ☑️Pojemność: ➖️Krem o pojemności 30 ml ☑️Data ważności: ➖️Krem należy zużyć w ciągu 6 miesięcy od otwarcia. ☑️Konsystencja – kolor – zapach ➖️Krem posada lekką kremową konsystencję. ➖️Krem w kolorze białym. ➖️Krem posiada przyjemny dla nosa zapach ☑️Skład: W składzie kremu znajdziemy ➖️Niacynamid ➖️Resweratrol ➖️Glukozyt Askorbylu ➖️Kwas hialuronowy ☑️Użytkownie ➖️Krem łatwo się rozprowadza dość szybko się wchłania, pozostawiając lekki, ale nie tłusty film ochronny. ☑️Efekty: ➖️Krem doskonale chroni moją skórę przed szkodliwym promieniowaniem słonecznym. ➖️Krem zmniejszył widoczność przebarwień oraz zapobiega powstawaniu nowym. ➖️Krem nawilżył, odżywił moją skórę oraz sprawił, że stała się ona jędrniejsza i elastyczna. ➖️Krem nadaje się jako krem pod makijaż idealnie współgra z moim podkładem. ❤️Ja jestem zachwycona tym kremem moja skóra po nim jest widoczne nawilżona i odżywiona, i ujędrniona.❤️
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Skład
    • Chroni
    • Nawilża
    • Ujędrnia
    Wady:
    • Brak wad
  • 26 sierpnia 2024 o 10:33
    Super lekki jak na krem z filtrem
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Jego lekka konsystencja i szybkie wchłanianie sprawiają że nie czuję że nakładam krem z filtrem. Rozjaśnia moje drobne przebarwienia i delikatnie wyrównuje koloryt skóry. Nadaje się do mojej suchej skóry która bardzo pozytywnie odczuwa płynące z działania kremu nawilżenie. Pod makijaż sprawdza się idealnie
  • 17 sierpnia 2024 o 20:02
    Bardzo przyjemny krem
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Christian Laurent Triple Power to krem, który stał się moim niezawodnym towarzyszem każdego dnia! Uwielbiam, jak ten multi-ochronny krem liftingujący z SPF 50 jednocześnie dba o moją skórę, zapewniając jej solidną ochronę przed słońcem, a przy tym lekko napina i wygładza zmarszczki. Formuła jest przyjemnie lekka, nie zostawia białych śladów, co dla mnie jest ogromnym plusem, bo nie muszę martwić się o wygląd pod makijażem. Skóra po jego użyciu jest miękka, nawilżona, a ja mam poczucie, że robię coś dobrego zarówno dla jej kondycji, jak i wyglądu. To taki produkt 3 w 1, który sprawia, że poranna rutyna jest prostsza, a ja czuję się gotowa na każdy dzień, bez względu na pogodę!
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    17 sierpnia 2024 o 13:53
    Idealny do ochrony
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Krem pełni fukncję ochronną skóry oraz pielęgnuje ją. Konsystencja szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na skórze. Pachnie delikatnie a opakowanie wygląda iście luksusowo. Dodatkowo jest bardzo wydajny i nie bieli skóry.
  • 15 sierpnia 2024 o 10:58
    Super ochrona!
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Multiochronny krem liftingujący TRIPLE POWER to idealny wybór dla dojrzałej skóry. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam widoczne wygładzenie zmarszczek i poprawę jędrności skóry. Kompleks Solar Age skutecznie chroni przed promieniowaniem UV, a krem dodatkowo rozjaśnia przebarwienia, sprawiając, że cera wygląda młodziej i promienniej. To świetny produkt dla osób szukających potrójnej ochrony przed starzeniem.

szukaj