Multiochronny krem liftingujący TRIPLE POWER zapewni Twojej skórze potrójną ochronę przed przedwczesnym starzeniem się. Dzięki kompleksowi Solar Age ten krem to prawdziwa tarcza przeciw promieniowaniu UV. Dodatkowo rozjaśnia przebarwienia i zapobiega ich powstawaniu, a także przeciwdziała powstawaniu zmarszczek i innych objawów fotostarzenia.
To wyjątkowe połączenie wysoce stabilnych filtrów chemicznych nowej generacji z wyselekcjonowanymi składnikami aktywnie pielęgnującymi Twoją skórę. Kwas hialuronowy przyciąga wilgoć z otoczenia i głęboko nawilża. Zawarty w kremie niacynamid przywraca równomierny, zdrowy koloryt i zapobiega miejscowemu gromadzeniu się barwnika. Tym samym przeciwdziała pojawianiu się plam i przebarwień. Witamina E i resweratrol mają silne działanie przeciwutleniające i przeciwdziałają szkodliwemu wpływowi czynników środowiskowych. Stabilna witamina C rozjaśnia naskórek i wspomaga naturalną syntezę kolagenu, dzięki czemu Twoja cera pozostaje jędrna i dobrze napięta. TRIPLE POWER to krem, który ma niezwykle lekką, jedwabistą formułę i doskonale się wchłania, nie pozostawiając białego nalotu. Dzięki temu świetnie sprawdzi się w pielęgnacji każdego typu cery, również skłonnej do błyszczenia, a także pod makijaż. Zadbaj o skuteczną ochronę Twojej skóry z multiochronnym kremem liftingującym TRIPLE POWER.
Kluczowe składniki aktywne:
• Gliceryna – jest humektantem, czyli przyciąga wilgoć z otoczenia i zatrzymuje ją w skórze. Zmiękcza i uelastycznia skórę, redukując suchość i łuszczenie. Wspiera regenerację.
• Witamina E – chroni skórę przed utlenianiem i szkodliwym wpływem promieniowania UV. Nawilża, przyspiesza regenerację, zwiększa elastyczność i spowalnia proces starzenia się skóry.
• Kompleks filtrów UV – kompozycja nowoczesnych, stabilnych filtrów chemicznych, zapewniających wysoką ochronę zarówno przed UVB, jak i UVA.
• Glukozyd askorbylu – stabilna forma witaminy C, która rozjaśnia naskórek i wyrównuje koloryt skóry. Wspiera syntezę kolagenu, dzięki czemu ujędrnia skórę i przeciwdziała powstawaniu zmarszczek.
• Niacynamid – wzmacnia barierę naskórkową, rozjaśnia plamy pigmentacyjne i wyrównuje koloryt cery. Reguluje wydzielanie sebum i łagodzi zmiany trądzikowe. Wspomaga produkcję kolagenu.
• Koenzym q10 – wzmacnia ochronę lipidów naskórka przed utlenianiem. Wspiera naturalną regenerację skóry, poprawia jej elastyczność i dodaje energii, poprawiając jej odżywienie i witalność.
• Resweratrol – ma silne działanie przeciwutleniające. Chroni skórę przed niekorzystnym wpływem czynników środowiskowych. Koi, przywraca komfort i poprawia elastyczność, zmniejszając widoczność zmarszczek.
• Kwas hialuronowy – intensywnie nawilża skórę. Przyciąga i wiąże cząsteczki wilgoci, dzięki czemu zmniejsza widoczność zmarszczek, wygładza i uelastycznia skórę. Wspomaga regenerację.
Benefity:
• Lekka, nieobciążająca skóry formuła
• PPD 18,3
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
8 października 2024 o 20:08
Ochrona i pielgenacja w jednym
Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
◾️Zacznę od tego, że o ochronę przed szkodliwym promieniowaniem słonecznym stosuje przez cały rok, dlatego do pielęgnacji twarzy wybieram kosmetyki, które zawierają wysokie flirt uv i które nie tylko będą chroniły moją skórę, ale również ja pielęgnowały i nie zapychały i takim kremem jest właśnie ten Multifunkcyjny krem.
☑️Opakowanie :
➖️Krem posiada zewnętrzne opakowanie kartonowe.
➖️Kartonik o bardzo eleganckiej szacie graficznej
➖️Kartonik w kolorze białym ze złotymi elementami i czarnymi napisami.
➖️Napisy na kartoniku w języku polskim oraz angielskim.
➖️Napisy czytelne i szczegółowe
➖️Wewnątrz opakowania kartonowego znajduje się plastikowa tubka z kremem.
➖️Tubka wykonana z dobrej jakości miękkiego plastiku, dzięki czemu nie mam problemu z wydobyciem kremu.
➖️Szata graficzna tubki utrzymana w takiej samej kolorystyce co zewnętrzne opakowanie kartonowe.
➖️Tubka posiada solidna otwierana nakrętkę na kolej można postawić Krem.
☑️Pojemność:
➖️Krem o pojemności 30 ml
☑️Data ważności:
➖️Krem należy zużyć w ciągu 6 miesięcy od otwarcia.
☑️Konsystencja – kolor – zapach
➖️Krem posada lekką kremową konsystencję.
➖️Krem w kolorze białym.
➖️Krem posiada przyjemny dla nosa zapach
☑️Skład:
W składzie kremu znajdziemy
➖️Niacynamid
➖️Resweratrol
➖️Glukozyt Askorbylu
➖️Kwas hialuronowy
☑️Użytkownie
➖️Krem łatwo się rozprowadza dość szybko się wchłania, pozostawiając lekki, ale nie tłusty film ochronny.
☑️Efekty:
➖️Krem doskonale chroni moją skórę przed szkodliwym promieniowaniem słonecznym.
➖️Krem zmniejszył widoczność przebarwień oraz zapobiega powstawaniu nowym.
➖️Krem nawilżył, odżywił moją skórę oraz sprawił, że stała się ona jędrniejsza i elastyczna.
➖️Krem nadaje się jako krem pod makijaż idealnie współgra z moim podkładem.
❤️Ja jestem zachwycona tym kremem moja skóra po nim jest widoczne nawilżona i odżywiona, i ujędrniona.❤️
26 sierpnia 2024 o 10:33
Super lekki jak na krem z filtrem
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Jego lekka konsystencja i szybkie wchłanianie sprawiają że nie czuję że nakładam krem z filtrem. Rozjaśnia moje drobne przebarwienia i delikatnie wyrównuje koloryt skóry. Nadaje się do mojej suchej skóry która bardzo pozytywnie odczuwa płynące z działania kremu nawilżenie. Pod makijaż sprawdza się idealnie
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
17 sierpnia 2024 o 20:02
Bardzo przyjemny krem
Kupi ponownieNie wiem
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Christian Laurent Triple Power to krem, który stał się moim niezawodnym towarzyszem każdego dnia! Uwielbiam, jak ten multi-ochronny krem liftingujący z SPF 50 jednocześnie dba o moją skórę, zapewniając jej solidną ochronę przed słońcem, a przy tym lekko napina i wygładza zmarszczki. Formuła jest przyjemnie lekka, nie zostawia białych śladów, co dla mnie jest ogromnym plusem, bo nie muszę martwić się o wygląd pod makijażem. Skóra po jego użyciu jest miękka, nawilżona, a ja mam poczucie, że robię coś dobrego zarówno dla jej kondycji, jak i wyglądu. To taki produkt 3 w 1, który sprawia, że poranna rutyna jest prostsza, a ja czuję się gotowa na każdy dzień, bez względu na pogodę!
17 sierpnia 2024 o 13:53
Idealny do ochrony
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Krem pełni fukncję ochronną skóry oraz pielęgnuje ją. Konsystencja szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na skórze. Pachnie delikatnie a opakowanie wygląda iście luksusowo. Dodatkowo jest bardzo wydajny i nie bieli skóry.
15 sierpnia 2024 o 10:58
Super ochrona!
Liczba zużytych opakowańjedna próbka
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Multiochronny krem liftingujący TRIPLE POWER to idealny wybór dla dojrzałej skóry. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam widoczne wygładzenie zmarszczek i poprawę jędrności skóry. Kompleks Solar Age skutecznie chroni przed promieniowaniem UV, a krem dodatkowo rozjaśnia przebarwienia, sprawiając, że cera wygląda młodziej i promienniej. To świetny produkt dla osób szukających potrójnej ochrony przed starzeniem.
15 sierpnia 2024 o 0:08
Jestem zadowolona z tego kosmetyku i chętnie polecę go znajomym i przyjaciołom. Moja skóra zaczęła wyglądać lepiej, koloryt się wyrównał, stała się odżywiona i gładka.
Liczba zużytych opakowańjedna próbka
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Ogólnie kosmetyk zrobił dobre wrażenie. Rzeczywiście sprawia, że Twoja skóra wygląda zdrowiej i świeżo. Jeśli zastosujesz wszystko razem, efekt będzie zauważalny w krótkim czasie. Podobała mi się konsystencja i zapach, eliksiry szybko się wchłaniają i nie pozostawiają tłustej warstwy. Będę polecać ten kosmetyk moim subskrybentom i znajomym.
14 sierpnia 2024 o 16:10
Krem liftingujący
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Świetny krem z filtrem. Nie bieli co jest naprawdę dużym atutem. Daje uczucie młodej skóry i nawilżenia. Szybko się wchłania i nie zapycha skóry. Jednym minusem jest to że wydaje się być mało wydajny i nie ma dużej pojemności bo tylko 30 ml.
14 sierpnia 2024 o 15:07
Krem ochronno liftingujacy
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Najczęściej kremy z tak wysoki filtrem jak spf50 są ciężkie, tłuste i długo się wchłaniają. Byłam ogromne zaskoczona kiedy okazało się że jest leciutki i błyskawicznie się wchłania . Idealnie sprawdza się pod makijaż a jednocześnie tak pięknie ujednolica cerę że on sam wystarcza.
14 sierpnia 2024 o 14:42
Lato w kremie
Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Dosyć gęsta konsystencja, ale dzięki temu bardzo efektowna. Delikatne oklepywanie kremu dodatkowo pobudza krążenie, co razem daje oczekiwane efekty. Ładnie i delikatnie pachnie, co jest dla mnie ważne, bo nie lubię zbyt intensywnie pachnących kosmetyków.
7 sierpnia 2024 o 23:56
Całkiem niezły, zmniejsza przebarwienia i ujednolica koloryt skóry
Kupi ponownieNie wiem
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Multi-ochronny krem liftingujący SPF 50 od Christian Laurent otrzymałam do testów z Klubu Recenzentki. Wraz z tym kremem, otrzymałam także inne kosmetyki do pielęgnacji twarzy tej marki, ale o nich w innych moich recenzjach.
Krem zamknięty jest w plastikowej tubce z nakrętką typu "klik", o pojemności 30 ml. Dodatkowo zapakowany w kartonik i zafoliowany. Kolorystyka opakowań utrzymana jest w bieli i złocie. Nakrętka działała poprawnie przez cały czas użytkowania, łatwo się otwierała i dobrze zamykała, nie "odbijając".
Krem zawiera w swoim składzie m.in. 10% kompleks SolarAge, który odpowiedzialny jest za ochronę przeciwsłoneczną, zmniejszenie widoczności przebarwień oraz działanie przeciwzmarszczkowe. W składzie tego kompleksu znajdziemy niacynamid, resweratrol, glukozyd askorbylu oraz kwas hialuronowy. Składniki te odpowiedzialne są za zmniejszanie przebarwień i zapobieganie powstawaniu nowych, przyspieszanie regeneracji skóry, łagodzenie podrażnień, spowalnianie procesów starzenia, wspieranie produkcji włókien kolagenowych, a także nawilżenie skóry i jej jędrność. Skład jest całkiem imponujący. Można spodziewać się niezłych efektów. A jakie są moje obserwacje po nieco ponad trzech tygodniach stosowania tego kremu? Na pewno skutecznie chroni przed nadmierną ekspozycją promieni słonecznych. Tu widać porządne SPF 50. Zauważyłam także lekkie rozjaśnienie przebarwień i ujednolicenie kolorytu skóry. Niestety nie zauważyłam zmniejszenia widoczności zmarszczek. Moim zdaniem w tej kwestii nic się nie zmieniło. Możliwe, że żeby zauważyć efekty trzeba by było stosować go dłużej niż te trzy tygodnie. Muszę tu wspomnieć, że moja skóra to cera dojrzała, 40+, wrażliwa, przesuszona, ze skłonnością do przetłuszczania w strefie T. Widać na niej już pierwsze zmarszczki, a także różne niedoskonałości, w tym przebarwienia. Krem szybko się wchłaniał, pozostawiając jednak lekko świecącą warstewkę, szczególnie w strefie T. Nie było to uciążliwe, bo nie była to tłusta warstewka i ładnie ulegała zmatowieniu po nałożeniu podkładu. Krem trochę bieli skórę, ale też nie jest to szczególnie widoczne i wyrównuje się po nałożeniu podkładu. Zresztą bardzo dobrze współgra z podkładem. Zastrzeżenie mam jedynie do niedostatecznych, jak na potrzeby mojej skóry, właściwości nawilżających. Tu mi czegoś zabrakło. Ale myślę, że dobrze dobrane serum zaaplikowane pod krem załatwi sprawę. Poza tym mogę polecić krem skórom wrażliwym. Nie podrażnia, nie uczula, nie zapycha.
Krem ma przeciętną wydajność. Przez nieco ponad trzy tygodnie stosowania raz dziennie na samą skórę twarzy zużyłam ponad 3/4 opakowania. Na pewno skończę teraz to opakowanie uważnie obserwując, czy dłuższy czas stosowania będzie miał wpływ na działanie przeciwzmarszczkowe. Nie wiem czy kupię go ponownie. Jest niezły, ale do ideału mu trochę zabrakło.
7 sierpnia 2024 o 23:23
Idealny krem dla cery dojrzałej
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Multi-ochronny krem liftingujący idealnie sprawdził się na mojej skórze. Jestem posiadaczką cery dojrzałej z małymi przebarwieniami i delikatnymi zmarszczkami. Krem ma gęstwa konsystencję, dobrze się rozprowadza i szybko wchłania. Widocznie zmniejszył widoczności zmarszczek i złagodził przebarwienia.
7 sierpnia 2024 o 21:17
Dobry krem do codziennej pielęgnacji
Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Jest to kremik zamknięty w tubce o pojemności 30 ml. Opakowanie posiada zamknięcie typu klik, dzięki czemu jest aplikacja produktu jest bardzo prosta. Krem na lekką konsystencję i delikatny zapach. Po rozprowadzeniu na skórze, produkt bardzo szybko się wchłania, nie bieli i nie roluje. Nie zostawia tłustej warstwy na skórze i można go używać pod podkład. Po kilku użyciach mam wrażenie, że moja skóra jest przyjemnie nawilżona, bardziej elastyczna a koloryt został wyrównany. Ten cudny krem nie tylko pielęgnuje nasza twarz a co dla mniej najważniejsze – chroni przed promieniowaniem słonecznym. Dla mnie rewelacja i na pewno do niego wrócę. Krem należy nakładać z samego rana ale można powtórzyć jego aplikację, gdy długo przebywamy na słońcu. Zmieści się w każdej kobiecej torebce.
7 sierpnia 2024 o 19:58
Christian Laurent Triple Power – czy cofnie czas, czy tylko go zatrzyma?
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Krem ma przyjemną, lekką konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Zapach jest delikatny i nienachalny. Natychmiast po nałożeniu skóra jest wyraźnie nawilżona i wygładzona. Po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam delikatne ujędrnienie skóry i zmniejszenie drobnych linii mimicznych. Oczywiście, na spektakularne efekty trzeba poczekać nieco dłużej, ale pierwsze rezultaty są obiecujące. Christian Laurent Triple Power to dobry krem, który spełnia większość swoich obietnic. Jeśli szukasz produktu, który nawilży, ujędrni i ochroni Twoją skórę, warto go wypróbować. Czy cofnie czas? Może nie do końca, ale z pewnością pomoże Ci zatrzymać młodość skóry na dłużej.
Od kiedy używasz produktupróbka
7 sierpnia 2024 o 19:53
Nie został moim ulubionym SPFem
Kupi ponownieNie
Od kiedy używasz produktupróbka
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Krem otrzymujemy zapakowany w kartonik zabezpieczony dodatkowo folią. Tubka z zamknięciem na klik, można stawiać krem na zakrętce.
Tubka wydaje się spora - porównując ją z innymi spokojnie zmieściłaby 75 ml produktu. Piszę to, gdyż przy pierwszym użyciu jest lekki dezorient, że opakowanie jest ledwie wypełnione. Wszystko robi się jasne, gdy przeczytamy, że tubka zawiera 30 ml produktu. Przyznam, że nie do końca rozumiem tego typu zabiegi...
PAO wynosi 6 miesięcy.
Krem ma dość intensywny, nieco dziwny zapach. W konsystencji wydaje się dość treściwy, jednak jest jednocześnie dość lekki i sprawnie się rozsmarowuje, choć na początku lekko bieli.
Wchłania się dość szybko, jednak to, co mi nie odpowiada - dość szybko się wyświeca, nawet przy porządnym przypudrowaniu. A nie mam cery tłustej - jest dojrzała ze skłonnością do bycia suchą.
Zapewnia dobrą ochronę przeciwsłoneczną, nawilża, jednak nie zostanie moim ulubionym SPFem, nie sięgnę po niego ponownie.
7 sierpnia 2024 o 19:10
Krem liftingujący z SPF
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Delikatna i lekka konsystencja kremu sprawia, że szybko się wchłania i nie pozostawia na skórze tłustego filtra i białego nalotu, nie lepi się.
Doskonale sprawdza się jako baza pod makijaż.
Dodatkowo zapewnia ochronę przed szkodliwym promieniowanie UV.
Napina skórę i przywraca jej jędrność, zapobiega również pojawiania się plam i przebarwień.
7 sierpnia 2024 o 17:32
Nawilżenie i ochrona na co dzień
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Krem idealnie sprawdza się latem. Szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Działa napinająco oraz przeciwsłonecznie. Po użyciu skóra jest nawilżona i delikatnie wygładzona. Idealnie nadaje się pod makijaż, z nim nie obawiam się poparzeń słonecznych.
Ma delikatną konsystencję, którą pokochała moja skóra. Zapach również przyjemny.
Mój typ skóry to cera normalna, z zmarszczkami mimicznymi :)
Od kiedy używasz produktutydzień
7 sierpnia 2024 o 16:54
Krem z spf50
Od kiedy używasz produktutydzień
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Christian Laurent Triple Power Multi-Protective Lifting Cream SPF 50 to kompleksowy produkt, który łączy w sobie właściwości przeciwstarzeniowe i ochronę przeciwsłoneczną. Jego lekka formuła dobrze się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu na skórze. Skutecznie nawilża, napina skórę i zapewnia wysoki poziom ochrony przed promieniowaniem UV. Idealny na co dzień, szczególnie dla osób szukających wszechstronnego kosmetyku do pielęgnacji skóry twarzy.
7 sierpnia 2024 o 13:50
Krem pielęgnacyjny i SPF w jednym!
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Bardzo lubię takie rozwiązania, krem pielęgnacyjny i krem SPF w jednym produkcie. Krem nakłada się mega szybko, nawilża skórę przez cały dzień, a przy tym mam też ochronę SPF, więc jest super do używania na codzień. Co jest też dla mnie ważne nie bieli, i nie pozostawia żadnej tłustej warstwy na skórze. Bardzo fajnie napina skórę. Jeśli chodzi o zapach? Według mojej opinii ładny, taki typowy dla dla tej marki.
Mam cerę raczej normalna w kierunku do suchej, niestety już z widocznymi, coraz bardziej zmarszczkami, dlatego bardzo się cieszę się, że mogłam przetestować ten produkt, bo ma też działanie liftingujące. Używałam go zwykle pod makijaż, i dobrze współgrał w sumie z każdym podkładem.
Polecam! Warto go wypróbować!