Kremy na dzień

Christian Laurent Triple Power, Multi-ochronny krem liftingujący SPF 50

• 8 października 2024 o 20:08
    Ochrona i pielgenacja w jednym
    ◾️Zacznę od tego, że o ochronę przed szkodliwym promieniowaniem słonecznym stosuje przez cały rok, dlatego do pielęgnacji twarzy wybieram kosmetyki, które zawierają wysokie flirt uv i które nie tylko będą chroniły moją skórę, ale również ja pielęgnowały i nie zapychały i takim kremem jest właśnie ten Multifunkcyjny krem. ☑️Opakowanie : ➖️Krem posiada zewnętrzne opakowanie kartonowe. ➖️Kartonik o bardzo eleganckiej szacie graficznej ➖️Kartonik w kolorze białym ze złotymi elementami i czarnymi napisami. ➖️Napisy na kartoniku w języku polskim oraz angielskim. ➖️Napisy czytelne i szczegółowe ➖️Wewnątrz opakowania kartonowego znajduje się plastikowa tubka z kremem. ➖️Tubka wykonana z dobrej jakości miękkiego plastiku, dzięki czemu nie mam problemu z wydobyciem kremu. ➖️Szata graficzna tubki utrzymana w takiej samej kolorystyce co zewnętrzne opakowanie kartonowe. ➖️Tubka posiada solidna otwierana nakrętkę na kolej można postawić Krem. ☑️Pojemność: ➖️Krem o pojemności 30 ml ☑️Data ważności: ➖️Krem należy zużyć w ciągu 6 miesięcy od otwarcia. ☑️Konsystencja – kolor – zapach ➖️Krem posada lekką kremową konsystencję. ➖️Krem w kolorze białym. ➖️Krem posiada przyjemny dla nosa zapach ☑️Skład: W składzie kremu znajdziemy ➖️Niacynamid ➖️Resweratrol ➖️Glukozyt Askorbylu ➖️Kwas hialuronowy ☑️Użytkownie ➖️Krem łatwo się rozprowadza dość szybko się wchłania, pozostawiając lekki, ale nie tłusty film ochronny. ☑️Efekty: ➖️Krem doskonale chroni moją skórę przed szkodliwym promieniowaniem słonecznym. ➖️Krem zmniejszył widoczność przebarwień oraz zapobiega powstawaniu nowym. ➖️Krem nawilżył, odżywił moją skórę oraz sprawił, że stała się ona jędrniejsza i elastyczna. ➖️Krem nadaje się jako krem pod makijaż idealnie współgra z moim podkładem. ❤️Ja jestem zachwycona tym kremem moja skóra po nim jest widoczne nawilżona i odżywiona, i ujędrniona.❤️
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Skład
    • Chroni
    • Nawilża
    • Ujędrnia
    Wady:
    • Brak wad
  • 26 sierpnia 2024 o 10:33
    Super lekki jak na krem z filtrem
    Jego lekka konsystencja i szybkie wchłanianie sprawiają że nie czuję że nakładam krem z filtrem. Rozjaśnia moje drobne przebarwienia i delikatnie wyrównuje koloryt skóry. Nadaje się do mojej suchej skóry która bardzo pozytywnie odczuwa płynące z działania kremu nawilżenie. Pod makijaż sprawdza się idealnie
  • 17 sierpnia 2024 o 20:02
    Bardzo przyjemny krem
    Christian Laurent Triple Power to krem, który stał się moim niezawodnym towarzyszem każdego dnia! Uwielbiam, jak ten multi-ochronny krem liftingujący z SPF 50 jednocześnie dba o moją skórę, zapewniając jej solidną ochronę przed słońcem, a przy tym lekko napina i wygładza zmarszczki. Formuła jest przyjemnie lekka, nie zostawia białych śladów, co dla mnie jest ogromnym plusem, bo nie muszę martwić się o wygląd pod makijażem. Skóra po jego użyciu jest miękka, nawilżona, a ja mam poczucie, że robię coś dobrego zarówno dla jej kondycji, jak i wyglądu. To taki produkt 3 w 1, który sprawia, że poranna rutyna jest prostsza, a ja czuję się gotowa na każdy dzień, bez względu na pogodę!
    Alex_07
    17 sierpnia 2024 o 13:53
    Idealny do ochrony
    Krem pełni fukncję ochronną skóry oraz pielęgnuje ją. Konsystencja szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na skórze. Pachnie delikatnie a opakowanie wygląda iście luksusowo. Dodatkowo jest bardzo wydajny i nie bieli skóry.
  • 15 sierpnia 2024 o 10:58
    Super ochrona!
    Multiochronny krem liftingujący TRIPLE POWER to idealny wybór dla dojrzałej skóry. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam widoczne wygładzenie zmarszczek i poprawę jędrności skóry. Kompleks Solar Age skutecznie chroni przed promieniowaniem UV, a krem dodatkowo rozjaśnia przebarwienia, sprawiając, że cera wygląda młodziej i promienniej. To świetny produkt dla osób szukających potrójnej ochrony przed starzeniem.