Toniki i hydrolaty

Nacomi hydrolate rose water hydrolat różany 80ml
Nacomi Rose

• Wczoraj o 19:51
    Ulubieniec!
    Jako osoba z trądzikiem ostrożnie dobieram swoje kosmetyki i bardzo się cieszę, że ten hydrolat mnie nie zawiódł. Zdeycdowanie zmniejsza zaczerwienienia i co najważniejsze dla mnie - nie zapycha! Dziękuję Nacomi, dobra robota <3
    Sugary
    6 marca 2025 o 11:47
    Naturalne ukojenie skóry
    Hydrolat różany Nacomi to produkt, który skradł moje serce już po pierwszym użyciu. Szukałam czegoś naturalnego, co jednocześnie nawilży, ukoi i odświeży skórę, a ten hydrolat spełnił wszystkie moje oczekiwania. Stosuję go codziennie jako tonik, bazę pod olejek, a czasem nawet jako odświeżającą mgiełkę w ciągu dnia – i za każdym razem daje świetne efekty. Pierwsze, co zauważyłam po zastosowaniu, to przyjemne uczucie nawilżenia i ukojenia. Skóra od razu staje się bardziej miękka, mniej napięta i jakby „odżywiona”. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam, że cera wygląda zdrowiej, jest bardziej promienna, a drobne zaczerwienienia czy podrażnienia szybciej się goją. Mam wrażliwą skórę, która często reaguje na różne produkty, ale ten hydrolat działa na nią wręcz zbawiennie – nie podrażnia, nie powoduje ściągnięcia, a wręcz przeciwnie, daje ukojenie po demakijażu czy ekspozycji na słońce. Zapach jest naturalny, różany, ale nienachalny – nie przypomina sztucznej perfumowanej róży, tylko prawdziwy zapach świeżych płatków róż. Bardzo lubię ten aromat, bo działa na mnie relaksująco i dodaje przyjemnego akcentu do codziennej pielęgnacji. Hydrolat ma świetny atomizer, który rozpyla delikatną mgiełkę, a nie strumień, co sprawia, że aplikacja jest bardzo komfortowa. Opakowanie jest estetyczne i poręczne, a produkt jest bardzo wydajny – wystarcza na długo, nawet przy codziennym stosowaniu. Polecam z czystym sumieniem!
    Zalety:
    • Naturalny skład bez zbędnych dodatków
    • Świetnie nawilża, koi i odświeża skórę
    • Delikatny, naturalny zapach róż
    • Wygodny atomizer – idealna aplikacja
    • Wydajność – starcza na długo
    • Wielofunkcyjność – tonik, baza pod olejek, mgiełka
  • 9 lutego 2025 o 12:13
    Hit za grosze
    Hydrolat otrzymałam w prezencie od męża ( który za bardzo nie zna się na tej branży,ale chciał mi zrobić przyjemność,więc zakup totalnie w ciemno). To co mnie zachwyciło od początku to PERFEKCYJNY atomizer- wydobywa się delikatna nano mgiełka. Kolejne plusy- poręczne i wygodne w użyciu opakowanie. Zapach różany-wg mnie pachnie jak większość różnych hydrolatow z innych firm ( dla mnie przyjemnie), więc negatywne opinie o brzydkim zapachu może pojawiły się dlatego ,że trafiła się pechowa partia produktu. Hydrolat idealny na lato do schłodzenia twarzy,do zabrania na plażę,ale też super do zrobienia szybszej pielęgnacji (esencję jednak trzeba wklepac w twarz i zajmuje to nieco więcej czasu). No i cena w 100% adekwatna do jakości. Na pewno kupię ponownie.
    Zalety:
    • Atomizer
  • 21 stycznia 2025 o 0:04
    hydrolat
    Świetny produkt! Bardzo polecam hydrolat od Nacomi – spełnia obietnice producenta w 100%! Skóra jest intensywnie nawilżona przez cały rok, a latem daje cudowne odświeżenie, do tego ten przepiękny zapach! W chłodniejsze dni świetnie sprawdza się jako baza pod krem. Zmarszczki stają się mniej widoczne, skóra jest napięta i odżywiona – dokładnie tego oczekuję, kupując taki produkt!
  • 28 listopada 2024 o 14:43
    super produkt:)
    super produkt:) bardzo polecam hydrolat od nacomi - robi dokładnie to co obiecuje producent :) cały rok skóra intensywnie nawilżona, w letnie dni daje super odświeżenie i ten piekny zapach :) w chłodniejsze dni super jako baza pod krem :) Zmarszczki mniej widoczne, skóra napięta, odżywiona - właśnie tego oczekuję gdy kupuję taki produkt :)