Wody perfumowane damskie

Yves Rocher Cuir de Nuit EDP

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 października 2024 o 12:17
    Słodki i kuszący zapach z nutami wanilii, kakao i różowego pieprzu, który mimo skromnej butelki zachwyca trwałością oraz intensywnością
    Butelka: Prosta w kształcie, przezroczysta butelka z białą nakrętką, na butelce są złote (i mało widoczne) napisy; to jedyna słabsza strona tych perfum, ponieważ opakowanie samo w sobie prezentuje się dość tanio i mało atrakcyjnie, szczególnie ze względu na bladą i plastikową nakrętkę Zapach: Słodki, otulający, a przy tym nieprzytłaczający, dokładnie taki, jakim jest opisywany - dominująca wanilia z dodatkiem kakao oraz subtelną, pikantną nutą różowego pieprzu; zapach jest bardzo kobiecy oraz intensywny, pobudza zmysły, dodaje pewności siebie i kusi całe otoczenie Trwałość: Świetna, zapach utrzymuje się przez cały dzień lub wieczór, jest to spokojnie 8-12 godzin jak przystało na dobrą wodę perfumowaną Projekcja: Powyżej średniej, zapach jest intensywny, mocno wyczuwalny na skórze, a także unosi się w otoczeniu Podsumowanie: Zdecydowanie najlepsze perfumy od Yves Rocher. Zapach jest przepiękny, niesamowicie słodki i kobiecy, ale zarazem wyrafinowany i kuszący. Ma doskonałe parametry zarówno w postaci trwałości, jak i projekcji. Zbiera wiele komplementów. Jedynie butelka prezentuje się dość ubogo i nie zwraca specjalnie uwagi na półce, jednak przy takiej jakości zapachu jestem w stanie przymknąć na to oko.
    Zalety:
    • Piękny zapach, który zbiera wiele komplementów
    • Bardzo długo utrzymuje się na skórze
    • Świetna projekcja
    • Wydajność - niewiele perfum starcza, aby zapach był wyczuwalny przez dłuższy czas
    Wady:
    • Mało atrakcyjna butelka
    • Zapach jest sklasyfikowany jako unisex - absolutnie nie polecam dla mężczyzn, jest to zapach bardzo słodki i w 100% przeznaczony jedynie dla kobiet
    Betiix
    13 marca 2024 o 22:20
    Średniak
    Zachęcona dobrą opinią skusiłam się za zamówienie tej wody 30ml... I dobrze,że tak małą pojemność. Jak zapach mi się podoba - wanilia,kawa,kakao,różowy pieprz dają naprawdę ciekawy zapach ,to trwałość zostawia wiele do życzenia..... Prosty flakonik zawiera w sobie naprawdę ciekawą kompozycję, która ładnie się rozwija to przez tak którą trwałość traci u mnie dużo...i mimo że to woda perfumowana nie czuć jej, tylko krótki czas po aplikacji . A szkoda,bo spodziewałam się naprawdę "bomby". Cena zbyt wygórowana.
    Zalety:
    • Kompozycja zapachowa
    Wady:
    • TRWAŁOŚĆ
    U konsultantki
  • 26 kwietnia 2023 o 22:03
    Szok
    No takiej skóry to ja się nie spodziewałam... Zakupiłam 30ml flakonik w zestawie prezentowym w dobrej cenie ( regularna jest absurdalnie wysoka ). Nowa wersja flakonu jest elegancka, symbol producenta wyrzeźbiony na flakonie. Sam zapach zaskakuje. Wyczuwam wanilię i ...suszoną śliwkę. No kto by się tego tu spodziewał. Rozwija się z czasem i zmienia. Udana kompozycja. Aplikuję bardzo delikatnie w 3 kluczowych miejscach i zapach utrzymuje się do 8 godzin na ciele, na ubraniu jeszcze dłużej. Wg mnie to dobry wynik.
    Zalety:
    • piękny flakon
    • trwałe
    • przepiękny słodki zapach
    Wady:
    • online
    • cena regularna
    W perfumerii
    ioikjm
    2 grudnia 2022 o 16:02
    Dają ciepło
    Nie jest to nie wiem jak finezyjny zapach, ale bardzo go lubię. Absolutnie nie powiedziałabym, że jest sexy, kojarzy mi się raczej z kakao i kocykiem. Lubię te perfumy na codzień na jesień i zimę, są takie otulające i dają pewnego rodzaju ciepło. Na pewno nie spodobają się każdemu (między innymi mojemu chłopakowi ????), czuć w nich zarówno wanilię jak i nuty korzenne. Małą pojemność kupiłam w promocji 2 rzecz za grosz w okresie świątecznym, na zakup za pełną kwotę raczej bym się nie zdecydowała, znam dużo innych ciekawych zapachów. Trwałość oceniam jako dobrą, zwłaszcza na ubraniach i włosach. Co do flakonu- jest bardzo prosty, estetyczny, ale nie zachwyca.
    Zalety:
    • niska cena na promocji
    W perfumerii
  • 8 listopada 2021 o 8:18
    Duszący i nachalny
    Miniaturke 15ml tej wody perfumowanej wyjęłam z jednego z okienek kalendarza adwentowego 2020. Używałam jej od tamtej pory rzadko, bo niestety nie pasuje do mnie. Zapach jest elegancki ale bardzo intensywny. Czuję go na sobie przez prawie cały dzień, więc trwałość ma dużą. Dla mnie ta woda mocno pachnie gorzką czekoladą, w tle czuję też wanilię, a zaciągając się mocniej czuję też jakieś różane tony. Zapach jest dla mnie nachalny aż zostawia głęboko w nosie takie dziwne przeszkadzające uczucie. Jeśli ktoś lubi takie otulające odurzające zapachy, myślę że będzie zadowolony z nich jesienią i zimą, z tymi porami roku kojarzy mi się ten zapach. Ja jednak komuś go podaruję

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie