Wody toaletowe damskie

Yves Rocher Eau Fraiche Verveine EDT

• 9 lutego 2025 o 16:56
    Cytrynowy świeży zapach
    Kupiłam na promocji (chyba był za darmo przy jakiejś kwocie zamówienia). Bardzo cytrusowy, świeży zapach. Nie utrzymuje się jakos wybitnie na pewno, ale jest fajnie odswiezajacy. zupełnie prosty, gdy nie chce bardziej zlozonych perfum na sobie. Mysle ze w promocji spoko, ale normalna cena zbyt wysoka.
  • 8 września 2024 o 20:43
    bardzo przyjemny zapach
    Zapach jest bardzo ładny i idealny na wiosnę i lato. Utrzymuje się na skórze dość krótko bo myślę, że nie dłużej jak około 4 godzin, na ubraniach nieco dłużej. Nuta jest cytrynowa, bardzo świeża. Flakon jest bardzo prosty, szklany, a atomizer nie pluje tylko psika drobną mgiełkę. Dość wydajny produkt, zwłaszcza, że mam go w pracy i korzystam z niego regularnie, czasem też i moje koleżanki.
    Zalety:
    • minimalistyczna butelka
    • atomizer
    • cytrusowy zapach
    Wady:
    • trwałość mogłaby być dłuższa
  • 22 lipca 2024 o 23:49
    Świeżość i delikatność
    Jestem wybredna jeśli chodzi o zapachy... Te dostępne w sieciówkach albo są mdłe albo słodkie albo wysokobudżetowe. Przypomniałam sobie że kilka lat temu dostałam perfum z Yves Rocher i był cudowny, więc zaryzykowałam... Pani ekspedientka miała kilka propozycji,ale i tak łatwo nie było...i wtedy podała mi TO. Świeżość, lekkość, cytrusy... Zapach który sprawia że czuje się jakbym była na wakacjach i po letnim deszczu wszystko się na nowo budzi.. Pokochałam od pierwszego zaciągnięcia się ❤️ zapach jest delikatny ale też wyrazisty, dla mnie idealny!
    Zalety:
    • Świeży i lekki zapach
    • Proste opakowanie
    Wady:
    • Cena nie jest idealna ale w YR często promocje, więc trzeba korzystać
  • 11 lutego 2023 o 12:00
    Czuć lato
    Piękny cytrusowy zapach z mocną nutą werbeny. Dla mnie on jest trochę taki mokry, jak letni deszcz. Orzeźwiający w upał a jednocześnie otulający nutą cytrusowy. Od lat ten zapach wywołuje u mnie euforię. Dużo osób pyta się co to za perfumy. Szkoda że jego intensywność nie utrzymuje się przez cały dzień. Mimo to warto się z nim zaprzyjaźnić. Jest idealny późną wiosną aż przez całe lato. Raczej na dzień. Nadaje się do szkoły, pracy.
    Zalety:
    • świetna nuta zapachowa
    Wady:
    • Szkoda że długo się nie trzyma
  • 9 grudnia 2022 o 18:04
    Cudne cytrusy
    Zapach tej wody perfumowanej jest bardzo cytrusowy. Uwielbiam ją na lato. Odświeżająca i świeża. Perfumy są bardzo naturalne, a opakowanie nadaje się do recyklingu. Cena regularna jest mocno zawyżona, polecam kupić na jakiejś promocji. Trwałość wody perfumowanej to bardziej trwałość mgiełki. Ten cytrusowy zapach mimo wszystko uwielbiam. Polecam go na lato na dzień. Polecam!