Olejki do włosów

Sattva Ayurveda Ayurveda, Brahmi Amla Oil Hair Conditioner Olejek do włosów

2 na 51 opinię

Sattva Olejek do Włosów Brahmi Amla 100ml
Sattva Ayurveda Olejek do włosów Brahmi Amla 100 ml
Sattva

• 9 maja 2023 o 20:27
    byłoby świetnie gdyby nie ten zapach... :(
    Olej nakładam zazwyczaj na całe włosy na około 1-2 godziny, a następnie emulguję za pomocą dowolnej odżywki, następnie myję skórę głowy szamponem. Jestem pod wrażeniem jaki blask daje na moich włosach. Są bardzo śliskie, gładkie, zdyscyplinowane, mniej się puszą. Opakowanie dość solidne, olej nie przecieka. Choć nie najłatwiej się go dozuje. Jest rzadki i lubi przeciekać przez palce. Jest zielony. Jak zawsze zachwalam zapachy, tak tym razem zapach wyjątkowo nie przypadł mi do gustu. Jest dla mnie zbyt intensywny, nie sprawia mi przyjemności. Kojarzy mi się z mocnymi środkami czyszczącymi do łazienki. Zapach ten na włosach przy dłuższym stosowaniu przyprawia mnie o bóle głowy, co nigdy mi się nie zdarza. Czuć go w całym domu :(
    Zalety:
    • daje piękny blask i wygładzenie
    Wady:
    • zbyt intensywny zapach, powoduje bóle głowy
    • zapach kojarzy mi się ze środkami czystości :(