Samoopalacze do twarzy

St.Tropez Selftan Purity, Bronzing Water Face Mist Samoopalająca mgiełka do twarzy

notino.pl
St. Tropez St. Tropez Self Tan Purity Water Bronzing Face Mist 100102608
Sephora
St Tropez - Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist – Samoopalacz W Sprayu - 80 Ml - Dla Kobiet

• 24 czerwca 2023 o 10:59
    Naprawde ekstra
    Mega produkt. Ładna opalenizna, bez zacieków. Prawda jest zapach taki, nie do wytłumaczenia, ale nie brzydki. Ważne że są efekty. Mam tłustą skórę i zauważyłam ze dzięki mgiełce nie ma zaskorników i nie wydziela się sebum tak jak wcześniej . Aplikuję po kremie nawilżającym również na skórę szyi i całego dekoltu dwa razy w tygodniu. Efekty z rana są widoczne i opalenizna ciągle jest.
    Monko
    21 czerwca 2023 o 8:33
    Nie porwała mnie
    Mgiełka ma bardzo przyjemny zapach. Daje skórze naprawdę naturalny kolor, nie trzeba się obawiać pomarańczowej twarzy. Forma mgiełki jest bardzo wygodna. Natomiast w moim przypadku, mimo wielu starań, zawsze pozostawiła jakiś zaciek. Psikam jej niewiele, z daleka, a jednak zostaje ślad. W związku z tym, że to zacieki na twarzy to dyskwalifikuje to ten produkt.
  • 2 czerwca 2020 o 0:21
    Cudo, cudo, cudo!
    Lubię być opalona cały rok, więc często testuję samoopalacze, lecz stricte do twarzy nigdy nie próbowałam, aż do teraz Produkt stosuję przed snem, rozpylając równomiernie na twarz, szyję oraz dekolt. Aplikacja przebiega jak marzenie, ponieważ atomizer daje idealną mgiełkę, nie spada na nas deszcz jak pod prysznicem, z czym często się spotykamy np. w utrwalaczach do makijażu. Produkt ma piękny, intensywny, jakby owocowo-kwiatowy zapach, który długo utrzymuje się na skórze. Z czasem jest wyczuwalna typowa nutka dla samoopalaczy, ale trzeba naprawdę się wwąchać, aby ją wyłapać. Efekt jest widoczny już po pierwszym użyciu, rano moja skóra jest bardziej złotawa, wygląda świeżo, zdrowo i przede wszystkim naturalnie. Gdy chcę uzyskać mocniejszy odcień, stosuję produkt kilka dni z rzędu, a nadal nie jest to przesadzony efekt i nie ma mowy o pomarańczce! Taka opalenizna trzyma się około 4/5 dni, wiadomo to zależy, a schodzi w sposób bardzo ładny i równomierny. Stosując mgiełkę ani razu nie nabawiłam się żadnych plam czy smug i warto wspomnieć, że jest wydajna! Powiem Wam, że jestem zachwycona i jedyna wada, jaką widzę to cena... Za 80 ml musimy zapłacić około 80 zł, ale można również dostać taką mini wersję 14 ml za ok. 20 zł, gdybyście chciały spróbować Można ją dostać np. w drogerii Ezebra lub na Allegro.
  • 30 marca 2020 o 16:56
    zadowolona i to bardzo
    bardzo łatwy w użyciu samoopalacz do twarzy, dozownik rozpyla delikatną mgiełkę, nic nie trzeba wklepywać, rozprowadzać palcami, po ok. 4-6 godzinach skóra zyskuje równomierny, ciemniejszy odcień, takie muśnięcie słońcem, mnie wystarczą 3 psiknięcia na twarz i 2 na szyję, dekolt, mgiełka nie wysusza, cera po użyciu nabiera słonecznego blasku, ale polecam dozować oszczędnie, bo raz przesadziłam i niestety wyszłam klasycznie pomarańczowo, zapach świeży, troszkę po czasie przebija charakterystyczna woń reakcji dihydroksyacetonu ze skórą, ale nie jest to bardzo uciążliwy i nachalny zapach, polecam dla rozświetlenia cery ps. zupełnie niespodziewanie moja cera, którą męczy łzs na policzkach bardzo ładnie się wygoiła, czerwone, łuszczące się plamy zniknęły po tym jak zaczęłam używać regularnie raz max. dwa w tygodniu
    Zalety:
    • łatwość aplikacji,
    • efekt rozświetlenia skóry,
    • równomierny efekt na całej twarzy i dekolcie,
    • wydajność,
    Wady:
    • mała pojemność,
    • efekt utrzymuje się maksymalnie 2 dni,
    • cena.
    aniapst
    27 marca 2020 o 10:23
    Rewelacyjna mgiełka
    Skusiła mnie cena, bo akurat była w promocji. I szczerze powiem ze jestem zachwycona! Pieknie pachnie nie czuć w żadnym wypadku samoopalacza. Opalenizna na buzi naturalna bez żadnych smug. Serdecznie polecam. Na pewno nie jest to moja ostatnia buteleczka.
    Zalety:
    • Zapach, kolor naturalny, łatwość aplikacji
    Wady:
    • Może minimalnie wysuszac buzię.