Samoopalacze do twarzy

Kolastyna Luxury Bronze, Samoopalacz w sprayu do twarzy i ciała

Kolastyna Luxury Bronze Samoopalacz W Spray'U Do Twarzy I Ciała 150Ml

• 20 września 2021 o 20:58
    Za tą cenę jest super
    Mam jasną cerę, więc już po pierwszym użyciu widać efekt (po kilku godzinach). Produkt rozpylam na ręce i dopiero się nim smaruję, nie wiem jaki był sens robić taki atomizer, który pryska wielkimi kroplami. Produkt aplikuję po kąpieli - po peelingu. Nie zostawił na mnie plam, rozprowadza się równomiernie, jeżeli rozsmaruje się go jak balsam. Nigdy nie aplikowałam go na twarz. Nie stosuję go często, ponieważ trochę wysusza skórę. Jeśli chodzi o zapach to przypomina takie "chemiczne" kakaowe masło, dla mnie ok.
  • 5 maja 2021 o 14:36
    Bardzo wysusza skórę ale opala
    Użyłam to kilka razy, może 4,5 i efekt jest. Opalona, kolor póki co nie schodzi. Ale mam tak suchą skórę po tych zabiegach że nakładam balsamy po dwie warstwy. Dramat. Może jeśli ktos nie ma problemów z przesuszającą się skórą to będzie zadowolony.
    • efekt opalenizny
    Wady:
    • bardzo wysusza skórę
    Drogeria Natura
  • 7 kwietnia 2020 o 14:30
    Dobry, gdyby nie zapach...
    Nie jestem wielka faknką samoopalaczy, przeraża mnie fakt, że łatwo można sobie zrobić plamy przy niej umiejętnym stosowaniu, ale fakt, że moja skóra kompletnie nie opala się na twarzy i dekolcie sprawił, że zaczęłam szukać idealnego sposobu na przybrazowienie tych stref. Do zakupu tego produktu skusiła mnie obietnica łatwej aplikacji, cena i efekt muśniętej złotą opalenizną skóry. Aplikacja jest bardzo łatwa, forma mgielki pozwala na równomierne rozprowadzenie na ciele, efekt jest bardzo ładny, ale okupione jest to strasznym "zapachem", który bardzo długo utrzymuje się na skórze. Jest to zapach typowy dla takich produktów połączony z "nutą" kakao, który w połączeniu moim zdaniem zwyczajnie śmierdzi. Gdyby nie ten fakt, produkt byłby niemal świetny, niestety też nierównomiernie schodzi że skóry.
    Zalety:
    • efekt opalenizny
    • opakowanie z dyfuzorem
    • forma mgielki łatwa do równomiernego nałożenia produktu
    Wady:
    • bardzo duszący zapach utrzymujący się na skórze
    • niestety zostawia plamy podczas schodzenia
  • 8 września 2019 o 16:55
    samoopalacz
    Samoopalacz używałam tylko do ciała. Przed użyciem dokładnie usunęłam martwy naskórek za pomocą peelingu. Moja karnacja jest dość jasna. Aby osiągnąć efekt opalenizny musiałam spryskać ciało kilka razy. Aplikator jest wygody, a opakowanie dość spore. Samoopalacz posiada bardzo intensywny i przyjemy zapach orzechowy. Jednak mimo wszystko nie sprawdził się na mojej skórze, ponieważ pojawiły się smugi.
    • ładny zapach
    • łatwa aplikacja
    Wady:
    • pojawiają się smugi na ciele
  • 1 sierpnia 2019 o 10:05
    Produkt nietrafiony ...poważnie się zastanówcie zanim go kupicie
    Z racji tego, że nie jestem fanką długiego leżenia na słońcu i mam świadomość jakie są tego konsekwencje często sięgam latem po produkty samoopalające. Produkt Kolastyny kupiłam w promocji - zachęcona nowym sposobem aplikacji Spray to nie krem - nie trzeba go rozprowadzać, a dzięki temu nie pobrudzę rąk Sam pomysł zamknięcia produktu w opakowaniu ze spray-em jest fajny i tu duży plus - jednak na tym kończą się zalety produktu. Płyn jest bardzo rzadki - trzeba uważać z aplikacją, gdyż pozostawia duże krople, które mogą nieestetycznie wyglądać po wyschnięciu a co za tym idzie trzeba jednak rozsmarowywać go ręką! Po aplikacji płyn bardzo długo schnie, dlatego trzeba czekać i za szybko się nie ubierzemy. Przed aplikacją produktów opalających zawsze dbam aby skóra była świeżo po peelingu i nawilżona i dopiero nakładam produkt. Tym razem nabawiłam się brzydkich brązowych zacieków. Zapach - jak każdego samoopalacza... W dodatku zauważyłam ,że produkt zapycha pory - radzę nie aplikować go na twarz! A jeśli macie cerę mieszaną tym bardziej! Na pewno po raz ostatni gościł na mojej łazienkowej półce Reasumując - strata czasu i pieniędzy! Jestem zaskoczona tyloma dobrymi opiniami - osoby chyba nie używały dobrych produktów samoopalających - ale ten na pewno do nich nie należy.
    Zalety:
    • fajna pompka - sam pomysł na tego typu aplikację na plus!
    Wady:
    • po aplikacji bardzo długo czekamy z wyschnięciem
    • pozostawia smugi i nieestetyczne ślady
    • zapycha pory