Samoopalacze do twarzy

Azure Tan Hydrating Watermelon Face Tan Spritz Stopniowo opalająca mgiełka do twarzy

Azure Tan Hydrating Watermelon Face Tan Spritz

• 20 stycznia 2025 o 18:53
    Daje bardzo ładny odcień, ale na początku ciężko było mi ją wyczuć
    Mgiełka, tak rzeczywiście jest to bardzo delikatna mgiełka, przez co na początku było mi bardzo ciężko ją wyczuć. Kiedy nakładałam ją na twarz w ogóle jej nie czułam, przez co dokładałam produkt wielokrotnie…i to był błąd - rano miałam nierówną opaleniznę i wpadała w pomarańczowy odcień. Następnym razem użyłam już tylko kilka psiknięć, wtedy efekt już był lepszy, choć tu z kolei bardzo delikatny. Po mału doszłam do wprawy, nakładam jej mniej, ale regularnie. Dzięki temu opalenizna ma zdrowy i naturalny kolor. Minusem jest dla mnie to, że nie czuję jej na skórze i nie wiem gdzie została zaaplikowana, czy gdzieś muszę ją dołożyć, a czy może na której partii twarzy jest jej za dużo. Mgiełka ma zapach typowy dla samoopalaczy, ale ja go lubię, mnie on nie przeszkadza. Kolor jaki daje jest ładny, przypomina naturalną opaleniznę. Czy wrócę do niej? Nie wiem, bo przeszkadza mi ten mechanizm, chyba wolę inną formę produktów samooplajacych do twarzy.
    P_atk_a
    18 września 2024 o 0:13
    Słońce w mgiełce
    Mgiełkę opalającą Azure Tan otrzymałam do testów w ramach klubu recenzentki. Wcześniej słyszałam bardzo dużo pozytywnych opinii o tych kosmetykach. Miałam okazję wypróbować je na własnej skórze i przepadłam. Od wielu wielu lat nie opalam się w ogóle, używam bardzo wysokich filtrów na twarz i ciało ale osobiście lubię być opalona, szczególnie latem. Nie przepadałam nigdy za samoopalaczami w balsamach bo zawsze!! miałam plamy i zacieki. Kilka lat temu na rynek weszły pianki samoopalające i testowałam kilka takich drogeryjnych i nawet znalazłam jedną całkiem ciekawą ale jednak zdarzało mi się zrobić plamy a dodatkowo śmierdziałam trochę samoopalaczem. Czasem używałam też tej pianki na twarz i było ok ale kolor był pomarańczowy. Później zaczęłam używać kropelek samoopalających mieszanych z kremem. O ile efekt był ok to nadal zapach był męczący i pojawiały mi się w porach ciemne kropki od samoopalacza. Testowana mgiełka to zupełnie inna liga samoopalacza. Kolor jaki mam na twarzy po użyciu na następny dzień lub po kilku godzinach noszenia to piękna opalenizna, jak muśnięta słońcem. Zero zacieków, zero plam, pory nie zapchane, nie odznacza mi się na lini włosów. NIE ŚMIERDZI!! Zapach mgiełki jest arbuzowy ale jak to zapach arbuza w kosmetykach to taki skisły arbuz. Zapachu po użyciu na twarzy nie czuć. Aplikator jest genialny, uważam że lepszy niż w poprzednim opakowaniu (porównałam u koleżanki). Psika delikatną mgiełką, nie wiem jak trzeba psikać, żeby zrobić sobie plamy. Kolor opalenizny jest bardzo ładny i naturalny, nie ma w nim nic pomarańczowego a mam jasną cerę. Ciężko mi powiedzieć jak długo trzyma się opalenizna bo schodzi tak równomiernie, źe nie byłam w stanie do tego dojść. Jak widziałam, że robię się jaśniejsza to psikałam nową porcję mgiełka jest bardzo wydajna zostało mi go bardzo dużo po 2 tygodniach. Stosuję dalej i na pewno kupie kolejne opakowanie.
    Ka_tax
    17 września 2024 o 20:21
    Muśnięta słońcem cera
    Wow! Pierwszy raz używałam tego typu produkt do twarzy. Brązujące pianki czy kremy do ciała są mi doskonale znane ale ta do twarzy to dla mnie totalna nowość. Produkt zamknięty w praktycznym opakowaniu w różowym kolorze wygląda naprawdę ciekawie. Kolor nawiązuje do lata i to idealne skojarzenie. Atomizer działa dobrze i aplikuje odpowiednią ilość produktu na twarz. Sama aplikacja jest naprawdę prosta nawet dla mnie jako totalnego laika w tym temacie :) Od ilości nałożonego produktu zależy intensywność opalenizny - to idealne rozwiązanie. Oprócz efektu opalenizny uzyskujemy też pielęgnacje, ponieważ zawarta tu woda arbuzowa znana jest ze swoich właściwości pielęgnacyjnych, to naprawdę świetne rozwiązanie. Opalona, nawilżona i odżywiona skóra - wszystkie obietnice producenta zostały spełnione.
    Kiudlis
    17 września 2024 o 18:05
    Naturalny blask i nawilżenie w jednym
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Azure Tan Hydrating Watermelon Face Tan Spritz to rewelacyjna mgiełka, która zapewnia stopniową, naturalnie wyglądającą opaleniznę, jednocześnie intensywnie nawilżając skórę. Jej lekka formuła szybko się wchłania, a przyjemny zapach arbuzowy odświeża cerę. To idealne rozwiązanie, gdy chcesz uzyskać zdrowy, letni blask bez wysuszania skóry. Dodatkowy atut to brak smug i łatwość aplikacji. Świetny produkt na co dzień!
  • 17 września 2024 o 16:39
    Odkrycie tego lata!
    Po rozpyleniu 4 psiknięć na twarz, po kilku godzinach pojawił się delikatny efekt skóry muśniętej słońcem, szczęśliwie nie jest on nadmiernie intensywny. Kolor, który uzyskuje się po użyciu mgiełki to piękny, naturalny brąz, bez żadnych dziwnych tonów ani odcieni, co lubi się zdarzać w przypadku innych produktów opalajacych. Ogromny plus za możliwość stopniowania efektu oraz za formułę produktu - trudno zrobić sobie nim krzywdę. Mgiełka jest bardzo odświeżająca i nie powoduje efektu ściągniętej skóry, twarz pozostaje nawilżona bez żadnego dyskomfortu. Nie pozostawia plam, nie robi zacieków, bardzo równomierny efekt. Atomizer świetnej jakości, bez chlapania wodą, po aplikacji mgiełka jest praktycznie niewyczuwalna – nic się nie lepi. Zapach mgiełki jest bardzo przyjemny i świeży, a to dodatkowo umila jej stosowanie!! Ta mgiełka to szczerze doskonałe rozwiązanie dla wszystkich, którzy chcą dbać o kondycję skóry (kremy z filtrem na twarz), ale jednocześnie nie rezygnować z pięknej, naturalnej opalenizny. Cena uważam bardzo uczciwa, szczególnie, że trudno ten produkt wykorzystać w całości. Polecam, totalny czad tego lata!