Toniki i hydrolaty

Nowa Kosmetyka Tonik na Skórki Pory i Inne Zmory 100ml

Cheza01
    21 lipca 2022 o 22:41
    Dobry na pory
    Tonik przede wszystkim naturalny i polskiej marki. Wygodne opakowanie z pompką sprawia, że łatwo się go dozuje. Ogromny plus za szklane opakowanie. "Krwawy" płyn zawdzięcza swój czerwony kolor ekstraktowi z hibiskusa. W pierwszych dniach stosowania skóra mojej twarzy nieco piekła (kwasy w składzie) i była podrażniona, ale szybko się przyzwyczaiła. Nie zauważyłam rozjaśnienia przebarwień po stosowaniu tego toniku, a używam go co drugi dzień od kilku miesięcy, za to bardzo dobrze zwęża on pory i ściąga skórę.
  • 30 listopada 2021 o 20:41
    Bardzo polecam
    Tonik używam codziennie wieczorem, lekko złuszcza, pomaga w uspokajaniu wyprysków, szczególnie widać efekty przy regularnym stosowaniu, nie podraża mojej skóry.
    Zalety:
    • widoczne efekty
    Najlina
    11 listopada 2021 o 17:06
    Rewelacja
    Naturalny skład i skuteczność działania to jego największe zalety oraz to, że tonik nie uczula. Ma wygodne szklane opakowanie z pompką i kolor czerwonego wina. Pozostawia skórę gładką i miękka w dotyku. Świetnie poradził sobie z moją mieszaną cerą jednocześnie nawilżając i normalizując skórę. Jestem nim zachwycona, skóra jest promienista i wygląda młodziej.
  • 10 listopada 2021 o 13:43
    Dobry dla cer tłustych
    Śmieszna historia z tym tonikiem. Przy okazji zakupów w pobliskiej drogerii włożyłam do koszyka opakowanie wcierki do skóry głowy firmy Nowa Kosmetyka. Wracam do domu. Wieczorem chcę nałożyć wcierkę, a tam pierwsze zdziwienie - nie ma pipety. Patrzę, a tu kupiłam tonik do twarzy. :D Myślę okey, okey. Spróbujmy. Okazało się, że to dobry tonik, choć nie pozostaje bez wad. Dość mocno wysusza skórę (choć patrząc na skład się nie dziwię), ale przy mojej tłustej w ogóle mi to nie przeszkadza. W żaden sposób nie podrażania, a po czasie rzeczywiście widać, że skóra jest w lepszym stanie.
    • dobry skład
    • ujednolica koloryt skóry
    • nie podrażnia
    Wady:
    • wysusza skórę
  • 31 maja 2021 o 16:33
    Tonik do zadań specjalnych
    Używam go głównie na noc, raz lub dwa w tygodniu gdyż jest dosyć mocny, nie sądzę że jest dobry na co dzień, ale bardzo lubię ten produkt mimo brzydkiego zapachu, przypomina mi maggi, ale działa cudownie, zawsze po nałożeniu rano wstaje z gładszą cerą, pomaga mi w walce z trądzikiem.
    Zalety:
    • Działanie