Eyelinery

Miss Sporty Wonder'Eye, Metallic Liner Metaliczny eyeliner

Miss Sporty Wonder Eye Eyeliner 003 Frozen Copper
Miss Sporty Wonder'eye Metalic Eyeliner 003

• 6 września 2024 o 15:24
    Słaba jakość, a po jakimś czasie do wyrzucenia
    Wybrałam eyeliner w kolorze złotym i czarnym, głównie służył mi do ozdabiania miejsca nad kreską, którą robię czarnym eyelinerem. Pędzelek jest cieniutki i w miarę da się narysować kreskę, ale produkt rozprowadza się nierównomiernie, delikatnie i trzeba poprawiać, aby kreska była bardziej napigmentowana. Tworzą się grudki i się rozmazuje. W ciągu dnia lubi się kruszyć i znikać z powieki. Jeśli marzysz o metaliczneej ciągłej kresce, to się zawiedziesz. Pędzelek się rozdwaja. Po jakimś czasie otworzyłam dobrze zamknięte opakowanie i się okazało, że produkt w środku zasechł, a pędzelek jest rozpierzony i kosmetyk nadaje się tylko do wyrzucenia. Z kolejnym eyelinerem stało się to samo po otwarciu. Bardzo słaba jakość.
  • 29 września 2021 o 11:20
    Nie da się nim namalować kreski...
    Kupiłam go w promocji za 6 zł. Jest totalnym bublem. Posiadam srebrny odcień. Pędzelek jest cienki, odpowiedniej długości i precyzyjny. Tylko co z tego skoro konsystencja produktu jest nieodpowiednia. Nabiera się nierównomiernie na pędzelek, smuży na powiece. O dołożeniu kolejnej warstwy na powstała na powiece dziurę można pomarzyć. Długo zasycha, nie współpracuje z innymi produktami. . A jak już uda się w wielkich bólach namalować jakąś kreskę, to za kilka godzin już jej nie ma,,,,trwałość produktu jest bardzo słaba.
  • 7 maja 2021 o 22:47
    Slabiak
    Produkt skusił mnie promocja i myślę że jak na tą cenę był okej ale w regularnej totalnie nie. Straciłam jakieś 5-6 złoty i dobrze ze tylko tyle. Eyeliner dobrze wygląda przez minute. Lubi się rozmazywać rolować a czasem nawet nie nałoży się na powiekę. Klei się strasznie i jest to nieprzyjemne uczucie kiedy powieka przykleja ci się do oczodołu. Nie nie nie porażka!
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
    • Klejacy
    • Nie wysycha
    • Rozmazuje się
    • Nie jest trwały
  • 1 lutego 2021 o 10:07
    K A T A S T R O F A.
    #GOLD Zacznę od tego, co najbardziej mnie w nim zirytowało, czyli od pigmentacji. Trzeba przejechać nim niezliczoną ilość razy żeby uzyskać jakikolwiek efekt... A ten i tak nie jest zadowalający. Płyn jest po prostu przezroczysty, więc siłą rzeczy efekty są znikome. Dodatkowym minusem jest pędzelek. Szybko się rozdwaja, co dodatkowo utrudnia aplikację. Kolejnym minusem jest trwałość. Wystarczy niefortunnie przejechać ręką i po makijażu. Żadnych plusów nie zanotowałam. Tragedia.
  • 21 kwietnia 2020 o 20:15
    Nie znosze
    Oceniam czarny wariant tego eyelinera. Szukałam tańszego zamiennika do rimmel wonder'swipe, który w kategorii eyelinerów metalików jest moim the beściakiem i wybrałam tego oto. Dodajmy, że wybrałam źle. Cóż, przynajmniej zbyt wiele kasy nie straciłam. Nie jest to nawet średnia półka cenowa, kosztuje grosze. Niestety szkoda każdych pieniędzy. Dlaczego? Otóż czarny kolor daje więcej brokatu niż koloru. Trzeba bardzo się namęczyć i wielokrotnie maczać pędzelek w kałamarzu aby kreskę była wyraźnie widoczna. Doszło nawet do tego, że najpierw rysowałam kreskę kredką, a następnie "poprawiałam" tym tu oto. Ta technika jest skuteczna, lecz irytująca, a zwłaszcza rano kiedy każda minuta się liczy. Na plus można dodać, że kiedy wreszcie w udręce skończyłam malować, to makijaż trzymał się bez zarzutu przez tych standardowych 8-10 godzin.
    Zalety:
    • Niska cena
    Wady:
    • trudny w obsłudze
    • wodnisto-przezroczysty
    • pędzelek jak na mój gust zbyt gruby i lubi się rozczapierzać