Szampony do włosów

Tahe Organic Care, Original Oil Shampoo Szampon do włosów grubych i suchych

• 2 września 2020 o 13:08
    Najlepszy szampon jaki kiedykolwiek miałam!
    Zacznę od tego, że do tego produktu podchodziłam z dość dużym dystansem. Wszelkie naturalne produkty średnio sprawdzały się na moich włosach. Rok temu zmagałam się z ogromnymi kołtunami nad karkiem, nie byłam w stanie niczym ich rozczesać, nakładałam tony odżywek, olejków, odżywek w sprayu - uwierzcie, że nie pomagało nic. W końcu skończył mi się mój szampon i sięgnęłam po ten, pienił się średnio więc już dość rozczarowana byłam kiedy go spłukiwałam - do tego włosy po spłukaniu były tępe i sztywne. Ale zaczęłam je suszyć i rozczesywać i po 3 użyciu pozbyłam się całkiem kołtunów. Mój koszmar się skończył! Dacie wiarę? Pomimo, że włosy po spłukaniu są tępe to po wysuszeniu są dosłownie jak jedwab i to bez odżywki. Później stosowałam go z odżywką i było wręcz cudownie. Zużyłam dwie małe buteleczki ale nie ukrywam, ze rozważam zakup trzeciej dużej butli.
    Zalety:
    • Działanie
    • Pompka do aplikacji
    Wady:
    • Wysoka cena
    • Zapach dość specyficzny
  • 5 stycznia 2020 o 0:48
    Świetny szampon
    Rewelacyjny szampon. Fajnie nawilżył moje włosy, ułatwiał rozxzesywanie. Po jego stosowaniu zauważyłam że moje włosy stały się miękki, nie puszą się i są przyjemne w dotyku.
    • nawilzenie
    • odzywienie
    • blask
    • miekkosc
  • 4 listopada 2019 o 20:40
    Świetny szampon
    Większość szamponów z dobrym składem, których wcześniej używałam niezbyt dobrze się u mnie sprawdzało, jedne się nie pieniły, inne nie domywały włosów, a jeszcze inne sprawiały się zamiast włosów miałam trudne do rozczesania siano. Szampon Tahe Organic Care jest zupełnie inny. Przede wszystkim dobrze się pieni i oczyszcza skórę głowy i włosy. Po jego użyciu włosy są śliskie, dobrze się rozczesują i są wyraźnie nawilżone i miękkie. Szampon zawiera wiele naturalnych składników, które wyraźnie wpływają na poprawę kondycji włosów m.in. olejek arganowy, który odżywia i nawilża włosy, mirrę, która pobudza krążenie i wzmacnia cebulki włosów. Szampon ma delikatny, bardzo przyjemny zapach. Opakowanie z pompką znacznie ułatwia aplikację. Polecam z czystym sumieniem. Nie dość, że ma dobry skład to doskonale wpływa na włosy.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza
    • ma bardzo dobry skład
    • nie zawiera SLS
    • dobrze się pieni
    • pięknie pachnie
    • nawilża włosy
    • opakowanie z pompką
  • 3 listopada 2019 o 13:38
    Idealny do włosów suchych
    Szampon - odżywiający do włosów który zawiera cenne olejki – arganowy i z mirry. Maska i szampon maja działanie takie jakie zapewnia producent, z czystym sumieniem polecam produkty tahe. Włosy po umyciu i stylizacji są naprawdę w idealnej formie, są sypkie, miękkie i co najważniejsze błyszczące.
    • Działanie
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 1 listopada 2019 o 8:36
    Idealny dla moich włosów
    NIE ZAWIERA AMONIAKU  NIE ZAWIERA PPD  NIE ZAWIERA SILIKONÓW I PARAFIN  NIE ZAWIERA PERFUM   100% POKRYCIE SIWYCH WŁOSÓW   DŁUGOTRWAŁY INTENSYWNY KOLOR   LUSTRZANY POŁYSK ORAZ GŁĘBOKIE ODŻYWIENIE  IDEALNA DLA ALERGIKÓW
    Otrzymałam do testów od marki/producenta