Szampony do włosów

L'Oreal Paris Elseve, Total Repair 5, Low Shampoo Krem myjący 3 w 1 do włosów suchych i zniszczonych

Nasi użytkownicy zostawili 131 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 sierpnia 2024 o 9:13
    Delikatna naprawa i codzienna pielęgnacja w jednym
    L'Oreal Paris Elseve Total Repair 5 Low Shampoo to produkt, który skutecznie łączy delikatne oczyszczanie z intensywną regeneracją, idealny do codziennej pielęgnacji zniszczonych włosów. Jako szampon typu "low poo", formuła ta jest wyjątkowo łagodna, co sprawia, że nie obciąża włosów i nie pozbawia ich naturalnych olejków. Low Shampoo to kremowy produkt, który nie pieni się jak tradycyjne szampony, ale mimo to doskonale oczyszcza włosy i skórę głowy. Już podczas mycia czuć, że włosy stają się bardziej miękkie i odżywione. Dzięki zawartości ceramidów i pro-keratyny, szampon wzmacnia włosy, pomagając naprawić uszkodzenia i redukując łamliwość. Zapach szamponu jest przyjemny i subtelny, co sprawia, że mycie włosów staje się przyjemnym rytuałem. Produkt nie tylko oczyszcza, ale także pielęgnuje włosy, sprawiając, że po użyciu są one wygładzone, lśniące i łatwe do rozczesania. Low Shampoo jest szczególnie polecany dla osób z włosami zniszczonymi, suchymi lub osłabionymi częstą stylizacją i zabiegami chemicznymi. Regularne stosowanie poprawia ogólny stan włosów, nadając im zdrowy wygląd i zapobiegając dalszym uszkodzeniom.
  • 24 stycznia 2024 o 12:28
    Bubel
    Najgorsze co może być to coś "3 w 1 ", "2 w 1", no nie to po prostu nie to. Nie widzę w tym produkcie żadnego pozytywu. Niby myłam tym włosy, po wysuszeniu były przetłuszczone, nie wiem czy ja coś robiłam źle czy mam takie włosy ale u mnie się pod żadnym pozorem nie sprawdził, a robiłam parę podejść. Nic na plus, ani formuła ani nic. Nawet zapach czy opakowanie nie przypada mi do gustu, najgorsze rzecz do włosów jaką miałam.
  • 21 kwietnia 2023 o 21:45
    Po czasie obciąża i przetłuszcza włosy
    Mam z natury suche, falowane i podniszczone rozjaśnianiem włosy. Pomyślałam, że formuła 3w1 sprawdzi się u mnie. Zawsze podczas mycia włosów mam problem z plątaniem, włosy się haczą. Muszę zawsze stosować gęste i kremowe szampony, które dają poślizg. Krem myjący Total Repair jest jednak jeszcze bardziej gęsty. To faktycznie krem, a raczej maska do włosów. Jest tak gęsty, że trzeba go sporo zaaplikować - minimum 10 pompek, żeby w ogóle móc rozsmarować go na włosach. Produkt z tego powodu jest mało wydajny. Po prostu na każde mycie włosów, trzeba go sporo zużyć. Krem należy rozprowadzić po włosach. Z powodu gęstości można się przy tym natrudzić. Następnie poczekać parę minut i spłukać. Czyli tak jak z maską.Jest to po prostu mycie odżywką i szamponem jednocześnie. Na początku stosowania byłam właściwie zadowolona z efektów. Włosy były odżywione, nawilżone, natłuszczone. Wyglądały na zadbane, lekko dociążone, wygładzone. Niestety po kilkunastu myciach kremem Total Repair, zauważyłam, że włosy się przetłuszczają, że przeciążyły się nadmiarem tłuszczu i odżywienia. Zaprzestałam mycia tym produktem. Odstawiłam go i na razie nie wróciłam do niego. Zużyłam około pół butelki i nie dotrwałam do końca. Myślę, że krem ten sprawdzi się stosowany od czasu do czasu, a nie raz za razem. Ale właściwie po co? Można po prostu użyć szamponu i odżywki ze spłukiwaniem. Uważam też, że mycie tym produktem wcale nie jest szybkie i bezproblemowe, aby stosować je zamiast dwóch czynności szampon + odżywka. Ponieważ samo pompowanie 10 doz i rozprowadzanie po włosach gęstej mazi, czekanie parę minut, myślę, że zajmie tyle samo czasu co tradycyjnie szampon + odżywka. Krem ten może być stosowany zamiast metody OMO. Każdy ma inne włosy i zapewne krem Total Repair sprawdzi się u każdego inaczej. Na pewno są zadowoleni użytkownicy. Ja jednak nie kupię drugiej butelki.
    Zalety:
    • Początkowo byłam zadowolona z efektów odżywienia włosów.
    Wady:
    • Po czasie użytkowania, zauważyłam, że krem przetłuszcza i obciąża nadmiernie włosy.
  • 6 sierpnia 2021 o 14:43
    Innowacyjna formuła
    Krem myjący do włosów to mój pierwszy tego typu produkt. Podchodziłam do niego sceptycznie i na początku nie byłam nim zachwycona. Z czasem jednak się polubiliśmy. Najważniejsze to nauczyć się używać tego typu produktu. Wystarczy 10-15 pompek zostawić na 3 minuty i spłukać. Włosy po zastosowaniu są przyjemne w dotyku, wygładzone i łatwe w rozczesywaniu. Dlatego po umyciu włosów tym kremem nie trzeba już stosować odżywki. Co do oczyszczenia jest wystarczające, jednak używam tego produktu na przemian z mocniej oczyszczający szamponem, bo ten krem myjący jest bardzo łagodny. Na pewno nie będzie to kosmetyk dla osób z przetłuszczającymi się włosami. Na plus wygodne opakowanie z pompką i przyjemny zapach. Na minus słaba wydajność. ZALETY Łagodne oczyszcza Wygładza włosy Ułatwia rozczesywanie Przyjemny zapach Produkt 3w1 Opakowanie z pompką WADY Słaba wydajność
  • 29 maja 2021 o 17:29
    Bardzo dobry!
    Szampon w kremie kupiłam podczas promocji w supermarkecie. Wcześniej miałam już okazję wypróbować inny krem myjący tej samej firmy i nie zawiodłam się. Teraz przyszła kolej na wersję Total Repair 5. Moje włosy są długie, suche i zniszczone, mam ogromny problem z rozczesaniem ich po umyciu. Próbowałam nawet mycia odżywką i rzeczywiście pomaga to okiełznać moje włosy ale jednocześnie obciąża. Natomiast w przypadku kremu myjącego ten problem praktycznie nie istnieje- włosy są pięknie domyte, świeże, pachnące i rozczesują się o wiele lepiej. Uwielbiam ich gładkość i blask. Jeśli chodzi o sam produkt to posiada bardzo estetyczne opakowanie z pompką, bardzo gęstą konsystencję i dość przyjemny zapach, jednak nie jest to ten sam zapach co w przypadku innych kosmetyków z serii Total Repair 5. Krem bardzo słabo się pieni- praktycznie w ogóle. Jednak to akurat plus ponieważ producent zaznacza że jest to produkt niskopieniący. Oczywiście w związku z tym wydajność jest słaba. Ale to normalne. Mimo tych drobnych wad uważam ten produkt za bardzo potrzebny, po zużyciu kupię ponownie.
    Zalety:
    • Działanie- oczyszcza, mocno nawilża i odżywia, ułatwia rozczesywanie i nie obciąża!