Mgiełki do ciała

Paris Hilton Gold Rush, Body Mist Mgiełka do ciała dla kobiet

• 7 stycznia 2022 o 14:53
    Chyba mój ulubiony zestaw zapachów
    Kolejny przepiękny zapach o słodkiej dominancie. Nie wiem dlaczego, kojarzy mi się z teledyskiem Katy Perry do "California Gurls" ;) Lekki i świeży, a jednocześnie intrygujący. Z czasem jednak zapach słabnie (w końcu to tylko mgiełka), ale to nie jest tak, że spada zupełnie - robi się delikatniejszy, co też ma swój urok. Poza tym - bardzo dobrze wpływa na skórę, która robi się aksamitna. Śliczna butelka - złotości odbijają się w słońcu tęczą!
    Zalety:
    • słodki, lekko przydymiony zapach
    • skóra miła w dotyku
    • design butelki
    • wygodny aplikator
    Wady:
    • po kilku godzinach zapach słabnie
  • 16 marca 2020 o 22:46
    Słodziak :)
    Kupiłam w promocyjnej cenie podczas wyprzedaży w drogerii i jestem mega zachwycona. Śliczny, slodziutki zapach, który dość dlugo pozostaje na ciele i ubraniach (choć mógłby troszkę dłużej ale tak to w przypadku takich atomizerów bywa). Nie różni się niczym od swojego imiennika w buteleczce oprócz faktu, że krócej pachnie. Ogólnie super opcja na lato, na szybkie psiknięcie skóry przed wyjściem do miasta :) Polecam!
    Yaddo
    21 grudnia 2019 o 22:29
    Słoooooodycz :)
    Słodki, długotrwały zapach . Odpowiedni na wieczór / jesień / zimę . Mgiełka fajnie odświeżająca :) Dla osób lubiących na prawdę słodki zapach będzie idealny ! Jedynym minusem była nakrętka ze sprayem która ciekła :(
    Wady:
    • Nakrętka ze sprayem trochę ciekła

Zobacz także inne Mgiełki do ciała