Płyny do kąpieli

Babydream Mamas, Wohlfuhl-Bad Płyn do kąpieli na dobre samopoczucie (nowa wersja)

• 7 listopada 2024 o 11:47
    fajny produkt
    Używałam go w ciąży jak i po urodzeniu dziecka sięgam z chęcia po niego. Teraz ma bardzo ładne opakowanie. Konsystencja bardzo dobra, cena niska. Ładnie się delikatnie pieni i nadaje ładnego subtelnego zapachu. Bardzo ładnie odpręża umysł i oczyszcza ciało. Polecam!
    Zalety:
    • ładny zapach, ładne opakowanie, dobra konsystencja
  • 15 października 2024 o 2:09
    Zupełnie nic ciekawego, szkoda kasy
    Najgorszy płyn do kąpieli jaki używałam. Równie dobrze mogę kąpać się w samej wodzie. Zapach słaby, prawie nic nie czuć. Płyn ma żale wiać relaks i odpoczynek. Ale jak ja nie czuje żadnego zapachu, piany prawie żadnej nie ma to skąd ma się wziać relaks? Co daje mi ten płyn, no nic. Raz nalałam go mniej, raz więcej, myślałam że może za mało było wcześniej. Nic się nie zmieniło. Jest nie wydajny, można go lać i lać a efektu brak. Jak już kupiłam to zużyje bo on nie ziębi ni grzeje. Pewnie użyje go z jakimś innym płynem by nadać jakiegokolwiek charakteru kąpieli, jakiegos zapachu, cokolwiek.
  • 18 września 2023 o 20:54
    Nie najlepszy
    PŁYN DO KĄPIELI 500ml z białkiem serwatkowym oraz olejem migdałowym o miłym, subtelnym aromacie dzięki którym podczas kąpieli czuję odprężenie, spada stres, czuję się idealnie i spokojnie mogę później spać. Płyn jest konsystencji kremowo olejowej, zbyt mało się pieni, trzeba dać go więcej za każdym razem więc jest mało wydajny a szkoda.. Płyn niestety zostawia śliski osad na wannie więc trzeba uważać i następnie umyć ją dokładnie. Jeśli chodzi o moje ciało, jest w pełni oczyszczone, dogłębnie nawilżone, na szczęście nie wysuszone.
  • 12 lutego 2022 o 13:36
    Nie tylko dla mam. Relaks podczas kąpieli gwarantowany.
    Płyn do kąpieli Babydrem Mamas kupiłam, ponieważ chciałam kosmetyk z dobrym składem, który pozwoli mi się nieco zrelaksować. Opinie były pozytywne więc zdecydowałam się na zakup tym bardziej, że cena nie jest jakaś wygórowana. Płyn zapakowany jest w biało-fioletową butlę na zatrzask. Pojemność to 500ml czyli całkiem sporo. Szata graficzna jest bardzo ładna, estetyczna, wpada w oko i prezentuje się naprawdę dobrze jak na kosmetyk z niskiej półki cenowej. Na opakowaniu są wszystkie najważniejsze informacje jak skład, działanie, stosowanie. Konsystencja tego kosmetyku jest dość rzadka, mleczna, jak dla mnie jest niczym typowe mleko. Pod wpływem wody ładnie się rozpuszcza nadając jej biały kolor. Płyn się nie pieni więc jeśli ktoś oczekuje gęstej piany to się zawiedzie. Zapach jest świetny, oryginalny, pomaga się naprawdę zrelaksować. Ja zwykle wlewam go pod strumieniem wody dzięki czemu zapach jakby łatwiej się uwalniał i czuć go w całej łazience to sprzyja domowemu spa. Jest to zapach, który ciężko jednoznacznie określić, jest raczej ciepły, słodkawy, aromatyczny, może nieco nawet orientalny? Ja jestem zachwycona. Płynu używam codziennie podczas kąpieli jako element, który ma mnie zrelaksować i wprawić w domy humor, a jednocześnie ma być delikatny dla mojej skóry. I faktycznie, płyn nie wysusza mojej skóry, wręcz może nawet ją nieźle nawilża, zapewne dzięki zawartym w składzie olejkom. Wpływ jest dobry, nie jest to mocny detergent tylko delikatny kosmetyk, który pielęgnuje skórę i pomaga dbać o jej kondycję. Skład jest super, krotki, prosty, łagodny. Jestem zachwycona zwłaszcza, że jest tani, łatwo dostępny. Płyn nie podrażnia, nie uczula mojej skóry, nie wysusza jej, nie powoduje pieczenia i podrażnienia. Wydajność jest niezła, myślę, że spokojnie na ponad miesiąc.
  • 7 lipca 2021 o 3:15
    Słodko-mleczny relaks
    Płyn do kąpieli Babydream Mamas wpadł mi w ręce zaraz po ciąży - był to jedyny kosmetyk z serii Mamas, którego jeszcze nie miałam przyjemności użyć. Stęskniona za gorącymi kapelami w wannie, których w ciąży i połogu starałam się unikać, postanowiłam sprawdzić kosmetyk. Płyn po nalaniu do wanny pieni się w sposób średni, nie za mocno nie za słabo, w sam raz. Konsystencją jest bialkowo-wodnista, kolor mleczny. Kojarzy mi się z delikatnością kąpieli w mleku. Płyn otula ciało pięknym słodkim zapachem kojarzonym z wonią kosmetyków dla dzieci - zapach jest zgodny z pozostałymi produktami z serii. Woda w wannie staje się delikatnie oleista - płyn ma w składzie naturalne olejki, w tym sojowy i migdałowy. Kąpiel zgodnie z obietnica na opakowaniu pomaga uzyskać dobre samopoczucie, a aromaterapia wykorzystująca dziecięcą nutę zapachową usokaja po całym dniu ;) Po kąpieli skóra jest miękka, wydaje się pięknie odżywiona i pachnąca. Na skórze utrzymuje się przyjemny film, który powoduje, że po kąpieli w płynie nie muszę już używać balsamu. Jedyne, do czego mogłabym się przyczepić to wydajność, myślę, ze płynu wystarczy na kilka użyć, ale przy niewygórowanej cenie nie jest to spora wada. Do zobaczenia w Rossmannie!
    Zalety:
    • skład