Chusteczki do higieny intymnej

Cien Chusteczki do higieny intymnej z aloesem `Fresh`

Edytaj7
    31 lipca 2023 o 22:07
    Sprawdzają mi się
    Bardzo lubię te chusteczki do higieny intymnej. Jest to rzecz, która nieraz przydaje się w podróży ale i nie tylko. Dlatego zawsze kupuję kilka opakowań.Chusteczki są dobrze nasączone ale bez przesady. Mają delikatny aloesowy zapach. No i nie powodują reakcji alergicznej. Do tego są dobre jakościowo, nie rwą się. Opakowanie jest w porządku. Nie jest duże, zmieści się w niemal każdej torebce. Zamknięcie też w porządku, nie otwiera się. Nazwa jest raczej znana, więc chyba nie muszę pisać, że kupiłam je w Lidlu.
  • 2 czerwca 2023 o 16:55
    Dobry produkt.
    Produkt miałam w swojej torebce kilka razy, choć wolę wersję z korą dębu. Dostępne są w każdym Lidlu w atrakcyjnej cenie jak na tą kategorię produktu. Chusteczki wzbogacone są w kwas L-mlekowy, który pozwala utrzymać odpowiednie pH okolic intymnych oraz w alantoinę, która ma działanie łagodzące. Całość wzbogacona w ekstrakt z aloesu. Chusteczki są zapakowane w małe opakowanie, które jest idealne w pordróż oraz zmieści się do torebki. Są bardzo dobrze nasączone. Zapach jest tu nieco bardziej intensywny niż w drugiej wersji produktu, co dla mnie jest minusem w tego typu produktach, które mają być delikatne. Zdecydowanie wole wersje bezzapachowe, gdyż inne mogą uczulać, podrażniać itp. choć tutaj zdecydowanie nic takiego nie występuje. Jeżeli chodzi o działanie to działają jak powinny. Odświeżają, robiąc to delikatnie, bez podrażnień, nic nie piecze i nie szczypie. Podkreślę tutaj też istotną kwestię przy tego typu produktach - mianowicie chusteczki po pierwszym otwarciu na prawdę pozostają bardzo długo wilgotne, nie tracą świeżości, a to wszystko za sprawą bardzo dobrego kleju, który świetnie trzyma! Mogę z całym sercem polecić ten produkt. :)
  • 5 marca 2023 o 2:25
    Dobre są
    ✔️Chusteczki znajdują się w opakowaniu, z odklejanym zamknięciem które bardzo dobrze trzyma. Opakowanie jest ładne oraz są zawarte najpotrzebniejsze informacje. ✔️W środku jest 20 chusteczek o ładnym delikatnym zapachu. Są one całkiem grube i wcale nie rwą. ✔️Są one dobrze nawilżone jak i dobrze odświeżają i zapewniają komfort. ✔️Od kiedy je używam wcale mnie nie podrażniły ani nie uczuliły. Wiec napewno jeszcze nie raz je kupię.
  • 3 grudnia 2021 o 17:18
    Chusteczki spełniają swoją funkcję, ale jak dla mnie są słabo nawilżone.
    Chusteczki do higieny intymnej kupuję od wielu lat. Zawsze lubię mieć je pod ręką czy to w podróży czy w domu. Kupuję różne marki i choć mam już swoje ulubione to jednak lubię testować te których jeszcze nie miałam. Marka Cien była przez wiele lat dla mnie nie osiągalna ze względu na brak Lidla w okolicy, no ale doczekałam się i na pierwszych zakupach kupiłam m.in. te chusteczki. Opakowanie to plastikowa saszetka z plastikowym odklejanym zamykaniem, które o dziwo trzymało do samego końca. Saszetka jest biała z jasno - zielonymi elementami. Opakowanie jest ładne i czytelne. W środku znajduje się 20 sztuk białych chusteczek o bardzo przyjemnym i delikatnym zapachu. Chusteczki są moim zdaniem bardzo grube i żadna mi się nie porwała przy wyciąganiu z opakowania. Niestety mamy tu też spory minus, bo jak dla mnie to chusteczki są prawie suche co lekko utrudnia ich użytkowanie, jakby nie usuwały wszystkich zanieczyszczeń przez co nie czuję się tak komfortowo jak przy użyciu innych tego typu produktów. Duży plus za możliwość spłukania ich w toalecie, choć ja nie próbowałam przez to że są takie grube i trochę się boję zatkania toalety:) Chusteczki nigdy mnie nie podrażniły a i nie spowodowały uczulenia. Ponadto są bardzo tanie, więc polecam spróbować i ocenić samemu.
  • 25 kwietnia 2021 o 21:57
    Moje odkrycie
    Chusteczki zakupiłam w promocji. Ogólnie nie bardzo lubię chusteczki do hieginy intymniej bo zawsze coś mnie szczypało. Ale mówię spróbuję tych. Opakowanie bardzo poręczne. Spokojnie mieści się w torebce więc mam je zawsze przy sobie. Klej mocno trzyma. Chusteczki są odpowiednio nawilżone. Są bardzo delikatne. Zapach świeży i przyjemny. Fajnie odświeżają. Nie podrażniają nie uczulają.

Zobacz także inne Chusteczki do higieny intymnej