Wody perfumowane damskie

Karl Lagerfeld Fleur de Murier EDP

E-Glamour.pl
Karl Lagerfeld Les Parfums Matires Fleur de Mrier woda perfumowana 50 ml dla kobiet
Karl Lagerfeld Fleur De Murier woda perfumowana 50ml
KARL LAGERFELD Fleur De Murier Woda Perfumowana dla Kobiet 100ml
Karl Lagerfeld Fleur de Murier

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 kwietnia 2023 o 22:16
    Dziewczęcy
    Słodki, a zarazem lekki zapach . Zdecydowanie dziewczęcy , jak dla mnie pasuje na każda porę roku :) stosuje na codzień do pracy i od lat mam pytania czym pachnę . W stosunku do ceny bardzo trwały.
  • 4 kwietnia 2023 o 22:11
    Różowe pachnidło.
    Owocki, owocki, dużo owoców. Zapach też jakby już znajomy. Wygląda na to, że Karl Lagerfeld skopiował już wypuszczony wcześniej tańszy zapach, a mianowicie Justin Bieber Girlfriend. W zapachu od Lagerfelda czuję kwaśną, ale świeżą porzeczkę. Garść słodkich malin, świeżą pomarańczę jeszcze ciepłą od słońca. A całość doprawiona fiołkiem i wanilią, z dodatkiem kilku kwiatów konwalii. W zasadzie od pierwszego psiku aż do zwietrzenia zapachu on pozostaje taki sam. Nieewolouję. W trzech słowach jest on radosny, wesoły, dziewczęcy. Taki przyjemniaczek na co dzień. Trwalosc: dobra Projekcja: dobra
    Ulixx
    24 września 2022 o 12:46
    Z potencjałem ale ulotne w mgnieniu oka
    Uwielbiam perfumy z owocami leśnymi typu maliny, porzeczka, jeżeli do tego są one przełamane nutami szyprowymi i pudrowymi jak wanilia, drzewo sandałowe i piżmo to mają potencjał żeby być moim ideałem. Dlatego też zamówiłam w ciemno zapach od Karla Lagerfelda. Opis perfum się zgadza, opakowanie i szkło bardzo porządne, rozpylacz działa bez zarzutu. Co może pójść nie tak? Pierwsze psiknięcie - zapach naprawdę przyjemny, czujemy od razu uderzenie owoców, lekko kwaśne i słodkie zarazem, czekam zatem co będzie dalej, czekam na ciepłe nuty które powinny zacząć się zaraz rozwinąć ... Ale się nie pojawiają. Ku mojemu ździwieniu zapach już po kilku minutach zamiast eksplodować to... zaczyna się z nami żegnać i mówi do widzenia, to już koniec przygody. Znika ze skóry ekspresowo z minuty na minutę. W zasadzie po 10-15 minutach nie zostaje po nim wiekszy ślad, wyczuwam lekko przełamane nutą szyprową owoce ale jest to zupełnie niewyczuwalna aura, dosłownie musimy wcisnąć nos w nadgarstek na kilka sekund żeby cokolwiek poczuć. Zapach z potencjałem ale pierwszy raz spotkałam się z tak tragiczną trwałością perfum, które nie są wcale najtańsze. Prawie zawsze perfumy od projektanta są trwałe lub bardzo trwałe, a tutaj pierwszy raz mam sytuację, że na codzień wybieram perfumy z katalogu od konsultantki za 50zł zamiast tych, bo dłużej się utrzymują. Pytałam innych osób i również stwierdziły, że tych perfum nie czuć albo bardzo delikatnie. No niestety komplementów nie usłyszymy. Niestety w tej cenie taka trwałość jest dla mnie nie do zaakceptowania, a szkoda bo mogłyby być świetne.
    Zalety:
    • Flakonik
    • Atomizer
    • Zapach (na tyle na ile było czuć)
    Wady:
    • Brak jakiejkolwiek trwałości
    • Znikają ze skóry w mgnieniu oka
    • Ulatniają się bardzo szybko
    • Zapach nie ma możliwości się rozwinąć
    • Po kilkunastu minutach nie ma po nich śladu
    • Cena jak za taką kiepską jakość
    xxevx
    6 lipca 2021 o 16:54
    Jedne z ulubionych
    Dostałam te perfumy w prezencie, nie znając wcześniej perfum od Karla. Po pierwszym psiknięciu były okej, ale nie spodziewałam się szału. Po czasie jak zmieniły swój zapach wiedziałam, że to będzie to :) Lekko słodkie, owocowe, takie typowo w moim stylu. Na początku myślałam, że nie będą trwałe, ale często słyszałam pytanie "Czym tak pachniesz?" po paru godzinach od użycia ich. Od tych perfum zaczęłam bardziej zwracać uwagę na Karla i za każdym razem sprawdzać zapach, który widzę w drogerii, a którego wcześniej nie wąchałam :)
  • 14 czerwca 2021 o 11:35
    Lekki, ulotny, zwykły
    Kupiłam przez neta nie znając zapachu . Czytając tutaj nuty zapachowe - zgodzę się - kwiatowo owocowy. Tłumacząc w googlu to chyba powinien być kwiat morwy, ale nie widzę go tutaj w opisie (i raczej nie czuję). Na początku zapach jest bardziej owocowo słodki, potem robi się leciutki, bardziej świeży w kierunku cytrusowego (a nawet zbyt kwaśnego) i coraz bardziej ulotnego. Na skórze utrzymuje się króciutko, na ubraniach trochę dłużej (troche tutaj przypomina niebieski lenor, ale nie po to kupuje się perfum, żeby pachnieć jak płyn do płukania). W sumie jest to taki zwyczajny przeciętniak i w sferze nuty zapachowej (niczym nie intryguje) i pod względem trwałosci. Cena nie była zbyt wysoka (coś ok. 80pln za 50ml), ale drugi raz nie kupiłabym go.
    Wady:
    • mało trwały zapach
    • zapach jakich wiele
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie