Kremy i maski do rąk

Apis Professional Pielęgnacyjny krem do rąk Good Life 100 ml
Apis Good Life

• 22 lutego 2025 o 11:51
    Cudny.
    Krem ma przepiękny, słodki, elegancki, zmysłowy zapach, który utrzymuje się baaardzo długo. Pachnie jak perfumy na wieczorne wyjścia. Konsystencję ma gęstą, a aplikacja jest przyjemna. Krem pozostawia delikatny lepki film na skórze. Niestety bardzo długo się wchłania. Dłonie wyglądają na wygładzone i rzeczywiście skóra jest miękka i gładka.
  • 12 października 2024 o 16:12
    Prawie idealny
    Krem ma niesamowicie przepiękny, słodki, elegancki, zmysłowy zapach (niczym jakieś drogie perfumy), który utrzymuje się baaardzo długo ???? Serio, mogłabym używać perfum o tym zapachu na wieczorne wyjścia ???? Konsystencję ma gęstą, a aplikacja jest przyjemna. Krem pozostawia delikatny lepki film na skórze, bardzo długo się wchłania (gdyby nie to to z przyjemnością bym do niego wróciła ale niestety w produktach do rąk cenię sobie szybkie wchłanianie bez filmu na skórze). Dłonie wyglądają na wygładzone i rzeczywiście skóra jest miękka i gładka.
    Zalety:
    • Zapach!!
    • Efekt
    Wady:
    • Długo się wchłania
    • Pozostawia film
  • 13 lipca 2022 o 19:35
    Tragiczny krem do rąk
    Niestety bardzo zawiodłam się na tym kremie. Działania nie ma żadnego. Można nałożyć ogromną ilość a i tak za 5 minut na dłoniach nie będzie po nim śladu. Kompletnie nie nawilża. Dłonie po nim są suche i szorstkie. Po kilku dniach używania tak bardzo wysuszył mi skórę, że stała się napięta, pękająca i po prostu bolała. Do tego ten zapach. Może i jest ładny i ekskluzywny ale jest tak mocny, że po chwili zaczynała boleć mnie głowa. Po 5 minutach ten zapach na szczęście znikał. Dramat.
    Zalety:
    • ekskluzywny zapach
    Wady:
    • nie nawilża a wręcz wysusza skórę
    • zbyt intensywny zapach
  • 18 listopada 2021 o 13:55
    Niezwykle mocny, intensywny zapach - niczym markowe perfumy!
    Perfumy zamknięte w tubce kremu do rąk? Kto by się spodziewał, prawda? W tym niepozornie wyglądającym opakowaniu kryje się kosmetyk, który nie tylko zapewni odpowiednią pielęgnację, ale też otuli nasze dłonie niezwykle mocnym, intensywnym zapachem. Jest to krem, który nie pozostawia na skórze tłustego filmu, praktycznie od razu po nałożeni wchłania się. Nuta zapachowa jaką mi przypomina to perfumy znanej marki CH Good Girl. może kosztuje nieco więcej niż typowy drogeryjny krem, ale uwierzcie dla samego zapachu warto go kupić.
    Zalety:
    • mega intensywny, mocny zapach
    • nawilża
    • koi spierzchnięte dłonie
    • otula je zapachem niczym drogie perfumy
  • 16 marca 2021 o 18:00
    Jak perfumy!
    Poleciła mi koleżanka, wypróbowałam u niej, poleciałam do drogerii i kupiłam. Ten krem jest jak perfumy, ma tak piękny zapach, że zniewala. Dobrze pielęgnuje ręce, uelastycznia skórę i nawilża. Ale to zapach robi cud! Polecam!
    Zalety:
    • Zapach, zapach, zapach
    • Dobrze pielęgnuje i regeneruje