Ampułki do włosów

Rebitalia Bio Natural, Lozione Vitalizzante Lotion witalizujący przeciw wypadaniu włosów

• 1 grudnia 2023 o 23:48
    Moje wypadanie włosów zmniejszyło się.
    Opakowanie starczyło mi na miesiąc. Moje wypadanie włosów zmniejszyło się. Cena jest bardzo wysoka. Opakowanie zawiera 12 ampułek po 7 ml. Mniej włosów wypada. Ampułkę aplikuję na umyte włosy. Włosy przyjemnie pachną, są uniesione i bardziej gęste. ZALETY: - zmniejszenie wypadania włosów po dwóch miesiącach - włosy po aplikacji uniesione - widoczne zwiększenie objętości włosów WADY - wysoka cena
  • 18 sierpnia 2021 o 13:01
    Ampułki na wypadanie włosów - świetne!
    Miałam okazję poznać ten produkt przez Trychologa do którego wybrałam się pół roku temu na wizytę. Przy nadmiernym wypadaniu włosów na tle zdrowotnym testowałam bardzo dużo produktów hamujących wypadanie oraz na porost włosków. Żaden kosmetyk nie zrobił na mnie tak pozytywnego wrażenia jak ampułki Rebitalia Vitalizzante. Opakowanie starczyło mi na miesiąc, po miesiącu zamówiłam kolejne opakowanie na stronie hairpharma.pl (swoją drogą, mają świetne ceny). W połowie pierwszej kuracji moje wypadanie włosów zmniejszyło się diametralnie. Będę polecać wszystkim którzy borykają się z problemami związanymi z włosami.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Ładne opakowanie
    • Świetny skład
    • Skuteczność
  • 4 stycznia 2020 o 20:18
    Na ratunek włosom
    Ampułki zalecił mi trycholog , moja walka z nadmierną utratą włosów trwa od ponad roku i przeszłam w tym temacie wiele leków i suplementów. Te ampułki zdecydowanie wyróżniają się na tle pozostałych specyfików. Ich największą wadą jest cena. Jest bardzo wysoka a opakowanie 12 ampułek po 7 ml wystarcza na miesiąc . Aby efekt był widoczny należy przejść kurację trzymiesięczną a więc koszty rosną. Jednak ja osobiście kontynuuje kurację. Kończę drugi miesiąc i widzę poprawę. Mniej włosów wypada zarówno pod prysznicem czy podczas zwykłego czesania. Całą ampułkę aplikuje na raz co trzeci dzień na umyte włosy. Włosy po aplikacji przyjemnie pachną, są naprawdę uniesione i bardziej gęste. Ja osobiście mam problem z miejscem gdzie włosy są mocno przerzedzone na czubku głowy i cieszę się że po ostatniej wizycie pod mikroskopem widać odrastające nowe włoski. Oczywiście cała kurację poprzedzialam wcześniej szerokim zakresem badań aby wykluczyć wszelkie przyczyny chorobowe, dowiedziałam sie z badań krwi jakie niedobory mogą też powodować utratę włosów więc polecam gorąco aby ta kurację wspomagać również suplementami które będą uzupełniać niedobry witamin w organizmie.
    Zalety:
    • zmniejszenie wypadania włosów po dwóch miesiącach
    • widoczny pod mikroskopem wzrost nowych włosów
    • włosy po aplikacji uniesione
    • widoczne zwiększenie objętości włosów
    • wygodna aplikacja, do każdej ampułki można dołączyć pipetę aby ułatwić nakladanie
    Wady:
    • wysoka cena
    • produkt niedostępny w Polskich aptekach czy drogeriach, można się zaopatrzyć u trychologa bądź sprowadzić sobie z zagranicy ( swoją drogą wychodzi to korzystniej cenowo niż u trychologa)

Zobacz także inne Ampułki do włosów