Wody toaletowe męskie

Hugo Boss Hugo Now EDT

• 21 października 2024 o 13:45
    Przyjemny zapach który utrzymuje się długo na skórze
    Zapach kupiłam dla mojego męża w drogerii na jakiejś świątecznej promocji. Jest to bardzo przyjemny, świeży męski zapach, w moim odczuciu polecany na dzień. Wiadomo zapach to kwestia gustu, osobiście bardzo polubiłam te nuty zapachowe. Opakowanie jest duże dzięki czemu można cieszyć się zapachem na długi czas. Zacznijmy od opakowania - zaskakująca jest tutaj pojemność, która jest dość niestandardowa. Z reguły perfumy mają pojemność 30 lub 50ml, tutaj buteleczka to aż 125ml. Ciekawy jest też sposób otwierania buteleczki bo korek jest na stałe przymocowany do opakowania czymś w rodzaju tasiemki. Aby otworzyć perfumy należy najpierw odkręcić zakrętkę a dopiero później unieść ją do góry i otworzyć zapach, przy czym zakrętka dalej jest “przywiązana” do opakowania. Pod korkiem znajduje się typowy dozownik - atomizer który daje nam bardzo ładną mgiełkę zapachu idealnie dozując produkt. Buteleczka jest z grubego, przezroczystego matowego szkła, wewnątrz perfumy mają za to morski, zielono - niebieski kolor. Czas na nuty zapachowe - w nutach głowy mamy tutaj kardamon i skórkę cytrynową, nuty bazy to wetyweria a nuty serca stanowi głównie lawenda. W moim odczuciu jest to świeży zapach, najbardziej wyczuwam lawendę z domieszką cytrusowej kwaskowatości. Zapach jest przyjemny, głęboki, rozwija się w czasie. Jest dość trwałym zapachem, zaaplikowany rano na skórę czy ubranie na wieczór jest jeszcze wyczuwalny. Podsumowując, każdy zapach odbieramy indywidualnie, w moim odczuciu te perfumy są idealną opcją na dzień, do pracy. Mój mąż bardzo polubił się z tym zapachem, ja również ;) Oczywiście każdy ma inny gust, w przypadku perfum dla mnie najważniejsza jest trwałość zapachu a tutaj naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Warto zapoznać się z tym zapachem bo może przypadnie do gustu :)
    Zalety:
    • trwałość zapachu
    • duża pojemność
    Liwia99
    21 stycznia 2020 o 10:36
    Hugo Boss
    Perfum zakupilam dla swojego chlopaka. Ma cudowny zapach i dlugo sie utrzymuje. Po czasie, nie robi sie mdly w zapachu. Przede wszystkim, mysle, ze w tym zapachu zakochalby sie kazdy.
    Zalety:
    • Dlugie utrzymywanie sie zapachu
    • Idealny na kazda okazje
    • Malo wydajny
    Wady:
    • BRAK
    W perfumerii