Cienie do powiek

Freedom Makeup London Pro 12 Secret Rose Eyeshadow Palette Paleta 12 cieni do powiek

• 10 kwietnia 2020 o 10:31
    jest okej
    Musze przyznać że zaskoczyła mnie ta paletka bo cena jej nie byla wysoka kupiłam ją za jakies 17zł wiec bylam przygotowana na to ze nie bedzie idealna ale ku mojemu zdziwieniu z ta paleta dobrze mi sie pracuje cienie blendują sie to fakt troszke sie sypią ale mozna sobie z tym poradzić fajnie komponują sie razem wiec mozna coś fajnego z tego stworzyć są całkiem mocno napigmentowane czego sie nie spodziewałam muse przyznać kolory tych cieni też bardzo przypadły mi do gustu cieżko w tym coś zepsuć tak naprawdę można tą paletką zrobić kompletny makijaż oka :) opakowanie dosyć proste ale dobrze wygląda cieni jest dużo wiec starczają na długo długo sie utrzymują na oku i dobrze tam wyglądają myślę ze kupie ponownie duże zaskoczenie
    Zalety:
    • cenaa
    • pigmentacja cieni
    • ilość cieni
    • możliwość wykonania tą paletką pełnego makijażu oka
    • kompozycja cieni
    • łatwość w blendowaniu cieni
    • starczają na długo
    • rama kolorystyczna
    KIN0183
    21 stycznia 2020 o 14:53
    Dobra na codzień
    Miałam paletkę Secret Rose firmy Freedom długo bo aż 2 lata ( to dużo ale tak już jest w przypadku palet że ma sie je długo ). Prawie z każdego cienia korzystałam tyle samo. Sama paleta kolorystycznie jest bardzo ładnie skomponowana ,królują w niej lekkie brudne róże wpadające w brązy i brązy. Sama praca z cieniami przyjemna ,dają się łączyć ze sobą , nie robią plam , trochę się sypią ( ale nie traktuje tego jak minus bo dużo cieni to robi) . Cienie długo się utrzymują na powiece , nie rolują się . Cienie perłowe mają delikatną perłę więc efektu dużego świecenia nie zauważymy to samo w przypadku cienia z drobinkami. Jedyny minus tej palety to różny stopień pigmentacji , jedne cienie fajnie napigmentowane a drugie i dokładasz i dokładasz a koloru cenia z palety nie ma. Ja juz za pewne tej palety nie zakupię ale chętnie przetestuje inne cienie tej firmy .