Korektory pod oczy

Yves Rocher L' anti Cernes Correcteur Kryjący korektor rozświetlający

• 22 sierpnia 2020 o 10:50
    Mały a wydajny!
    Polubiłam się z tym korektorem, długo szukałam takiego, który zakryje worki pod oczami, jednocześnie nie obciążając skóry wokół oczu - mam suchą skórę w tym miejscu i większość korektorów odsłaniało zmarszczki, ten tego nie robi :). Do tego korektor jest kremowy i bardzo dobrze rozprowadza mi się go gąbeczką. Wystarczy kilka kropeczek żeby zakamuflować worki :p, także jest wydajny i nie pamiętam kiedy go kupiłam.
    • Krycie bez obciążenia
    • Nie wysusza
    • Rozświetla
    Wady:
    • Bez promocji jest dość drogi
  • 16 marca 2020 o 22:38
    Świetny
    Bardzo lubię mocno kryjące korektory, ale nie lubię za nie duzo płacić :) myślałam, ze już nigdy nie znajdę mocno kryjącego korektora o lekkim wykończeniu i w przystępnej cenie, aż w końcu odkryłam ten. Bardzo dobre krycie w polaczeniu z lekkim efektem rozświetlającym, dodaje świeżości cerze. Niestety, jest dosyć suchawy, wiec polecam nakładanie mokra gąbeczka
    Zalety:
    • krycie
    • wykończenie
    Wady:
    • sucha konsystencja
  • 4 marca 2020 o 13:12
    Bardzo dobry produkt
    Produkt dość niedawno pojawił się w ofercie Yves Rocher i od razu go zakupiłam szukając nowego korektora do często występujących u mnie cieni pod oczami Konsystencję ma kremową, w plastikowym opakowaniu, zwyczajną jak większość dostępnych korektorow na rynku. Spełnia obietnice producenta, ładnie zakrywa cienie, przebarwienia na twarzy leciutko rozświetla skórę. Doskonale współgra z podkładem nie tworząc na twarzy maski, nie oksyduje, nie zapycha. Polecam.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Działanie
    • Przykrywa cienie i przebarwienia
  • 4 marca 2020 o 12:42
    Bardzo dobry korektor rozświetlający
    Zaciekawiona nowością ściągnęłam go z półki i kupiłam. Uwielbiam Yves Rocher i ich produkty i tym razem się nie zawiodłam. Korektor zamknięty w plastikowym opakowaniu z przyjemnym aplikatorem, mam kolorek 050, chyba najjaśniejszy. Pięknie rozświetla cienie pod oczami oraz zakrywa przebarwienia. Ma mocy zapach, którego po chwili już nie czuć. Dobrze rozprowadza się na skórze, nie zastyga szybko co dla mnie jest plusem. Nie oksyduje na skórze. Jest wydajny. Kupiłam go na promocji i wyszedł za około 25 zł. Myślę, że będę do niego wracała
    Zalety:
    • Dostępność jasnego koloru
    • Efekt rozświetlenia skóry
    • Dobry pigment
    • Nie zapycha
    • Dobry aplikator
    Wady:
    • Cena regularna jest dosyć duża

Zobacz także inne Korektory pod oczy