Bronzery i pudry brązujące

Lily Lolo Honolulu Pressed Bronzer Prasowany bronzer

• 31 sierpnia 2021 o 19:52
    Świetny produkt
    Bronzer jest zamknięty w kasetce z lusterkiem. Pozwala pięknie podkreślić opaleniznę. Można nim budowania intensywności koloru. Nie zawiera talku ani sztucznych substancji zapachowych. Bronzer posiada gładką konsystencję. Produkt jest dość mocno napigmentowany, więc trzeba uważać, aby nie narobić plam. Dlatego najlepiej nakładać jego małą ilość i stopniowo dokładać. Bardzo dobrze się blenduje, Odcień jest neutralny w kierunku do ciepłego. Świetnie współgra z podkładem mineralnym, ale także sprawdza się bardzo dobrze z innymi podkładami i pudrami.
    Zalety:
    • opakowanie z lusterkiem
    • łatwo się rozciera
    • ładny odcień
    • skład
    • dobrze współgra z innymi kosmetykami
    • dobrze napigmentowany
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 13 stycznia 2021 o 21:40
    Najlepszy z najlepszych
    Zawsze chciałam utrzymać piękną opaleniznę przez cały rok ale ze względu na cerę unaczynkowioną i trądzik różowaty musiałam zrezygnować z opalania. Aby moja skóra miała zdrowy a jednocześnie przyciemniony kolor wyszukuje zawsze bronzerów, które nadadzą jej zdrowo wyglądającej opalenizny. Niedawno odkryłam bronzer z oferty lily lolo który jest nie tylko elegancko zapakowany ale również ma gładką i jedwabistą konsystencję a robiąc makijaż widać, że nadaje naszej skórze ciepłych tonów. Efekt użycia można stopniować co daje nam możliwość uzyskania zdrowej opalenizny. Jestem zachwycona jakie możliwości wykonania makijażu dają kosmetyki lily lolo Modelowanie twarzy z kosmetykami lily lolo jest przyjemne, łatwe i naturalne i nadaje naszej skórze pięknego odcienia.
    Zalety:
    • Idealne krycie
    • Możliwość stopniowania koloru
  • 20 marca 2020 o 18:14
    Idealny do ocieplania twarzy
    Bronzer prasowany od Lily Lolo to mój pierwszy bronzer o tak dobrych właściwościach dla skóry. Nie zawiera talku,za to znajdziemy w nim naturalne antyoksydanty oraz ochronę przeciwbakteryjną. Dzięki zawartości olejku arganowego, działanie przeciwstarzeniowe, a olejek jojoba zapewnia nawilżenie. Wegański, bez sztucznych substancji zapachowych. Bronzer zamknięty w zgrabnym, cienkim ale mocnym pudełeczku z praktycznym lusterkiem. Podoba mi się elegancka i minimalistyczna szata graficzna produktów Lily Lolo. Nie ma zapachu. Ma zbitą konsystencję, nie pyli, nie kruszy się ale też jest mocno napigmentowany dzięki czemu nie trzeba go wiele i jest bardzo wydajny. Lepiej nakładać go stopniowo bo przy takiej pigmentacji można narobić sobie plam - lepiej dołożyć :) Kolor niestety nie jest tak chłodny jakby się mogło wydawać, oceniłabym go jako neutralny w kierunku do ciepłego. Przy mojej bardzo jasnej cerze do konturowania się nie sprawdził ale twarz ociepla świetnie, może wrócę do tematu konturowania nim w sezonie nie letnim :) Świetnie współgra z podkładem mineralnym ale na zwykłym również daje rade. Minusem jest niestety dosyć wysoka cena ale produkt jest bardzo wydajny i niestety tak to już jest, że jakość i dobry skład przeważnie kosztują więcej :)
    Zalety:
    • Skład
    • Bardzo wydajny
    • Praktyczne, ładne opakowanie
    • Pigmentacja
    Wady:
  • 25 lutego 2020 o 17:10
    Świetny
    ▫️Minimalistyczne kompaktowe opakowanie z logiem marki i lusterkiem w środku ▫️Odcień chłodny, nie jest tak ciemny na twarzy jak na swatchu ▫️Bardzo dobrze sprawdza się do ocieplenia twarzy jak i konturowania ▫️Bez zarzutu trzyma się cały dzień na twarzy ▫️Odcień nie jest siny ani pomaranczowy ▫️Blenduje się bez problemu ▫️Pigmentacja jest bardzo dobra, trzeba uważać z nakładaniem, aby nie przesadzić ▫️Nie ma żadnego zapachu