Bronzery i pudry brązujące

Bodyland.pl

virwa
    14 października 2017 o 22:39
    Naturalne wykończenie
    Bronzer bardzo dobrze się rozprowadza. Ciepły odcień, pozbawiony jakichkolwiek świecących drobinek - zostawia matowe wykończenie. Nie ściera się z twarzy, a po nałożeniu nie zmienia koloru.
    Zalety:
    • odcień
    • pigmentacja
    • nie uczula
    • trudno o krzywdę
    Wady:
    • opakowanie (łatwo coś złamać)
    wera24a
    6 września 2017 o 18:19
    Cudeńko
    Jest to bronzer idealny dla początkujących. Moje pierwsze kroki z konturowaniem stawiałam właśnie z nim. Jest to stary, dobry przyjaciel, który nigdy mnie nie zawiódł. Efekt jest minimalistyczny, ale jeśli ktoś potrzebuje mocnego konturu, nie nada sie ... Zamknięty w zwykłym plastikowym opakowaniu. Brak pędzelka i lusterka. Co niby jest w nim takiego cudownego ? - Formuła. Jest tak świetna, ze nie potrzeba jej żadnych dodatkowych gadżetów zachęcających do kupna. Jest bardzo mocno sprasowany. W żaden sposób nie wpływa to na utrudnienia związane z aplikacją. Jego odcień wpada w ciepłe tony, całe szczęście nie w pomarańczowe. Nie zawiera drobinek, tylko piękny mat. Pigmentacja jest dobra, jednak na skórze przy pierwszym pociągnięciu uzyskamy subtelne podkreślenie. Efekt można stopniowac, dokładać kolejne warstwy. Nigdy nie zrobiłam sobie nim plam. Uzywałam go zarówno do ocieplania jak i kimturowania twarzy. W ciągu noszenia nie ściera się i trwa ze mną aż do demakijazu. Jeśli potrzebujesz subtelnego podkreślenia to jest właśnie bronzer dla ciebie ! Nienachalny, subtelny, delikatny... Cudowny do codziennego użytku, ale również ważniejszych okazji. Jest to gadżet, w którym zakochalam sie od pierwszego uzytku.
    Zalety:
    • Dobra trwałosc
    • Neutralny odcień idealny do konturowania i ocieplania twarzy
    • Efekt można stopniowac
    • Matowe wykończenie
    vsc96
    17 lipca 2017 o 19:13
    Super produkt
    Produkt bardzo dobry. Kupilam w hebe 1+1. Podkład w ogóle się nie sprawdzil ale bronzer...nadrabia :) Jest delikatny ,nie da się przesadzić,nie da się nałożyć go za dużo na buźke ,dla osób uczących się operować bronzerem jest super Wcześniej z innymi produktami nakladalam dużo więcej bronzera jednak ten produkt pokazal ze lepiej delikatniej podkreślić :)
    Zalety:
    • Matuje
    • Nie ściera się
    • Daje delikatny efekt podkreslenia
    • Nie da się przesadzic
    • Wydajny
    Wady:
    • Opakowanie jest tandetne...
    • Cena dosyć wysoka
    ewalip
    31 października 2015 o 21:30
    Polecam
    Mój ulubiony.:) Bardzo ładny ciepły odcień bez "sylwestrowych"drobinek. Daje piękny mat. Utrzymuje się cały dzień. Łatwo się aplikuje,nie osypuje się i nie kruszy. Nie ciemnieje i nie pomarańczowieje. Jest bezwonny.Nie uczula.Wydajny. Opakowanie- no może i badziewne,ale jest mi to obojętne po zawartośc jest świetna! Szczerze polecam. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 28 sierpnia 2015 o 23:54
    Bronzer, ktory nie zrobi krzywdy
    Kupilam ten bronzer, poniewaz nie chcialam wydawac po raz kolejny sporo kasy na Terracotte od Guerlain. Lubie marke GOSH i zdecydowalam sie na ten bronzer, bo szukalam czegos latwego w obsludze. Uzywanie bronzera nie jest moja mocna strona, wiec staram sie stopniowac ten kosmetykm zeby nie przesadzic. Mam kolor 02 Natural Glow. Tym bronzerem nie mozna sobie zrobic krzywdy. Jednakze, praktycznie go nie widac ;P wiec polecam go dziewczynom, ktorym zalezy na delikatnym efekcie. Spektakularnego efektu nie daje. Plusy: + mat, brak drobinek + kolor + cena + wydajnosc + latwosc uzycia Minusy - opakowanie slabej jakosci Używam tego produktu od: 6 miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego

Zobacz także inne Bronzery i pudry brązujące