Wody perfumowane damskie

Bi-es Absolue Flowers EDP

• 26 maja 2020 o 17:05
    Kocham!!!!
    W końcu identyczny odpowiednik D&G 3 L’Imperatrice i to za 15zł oby tylko nie zniknął z rynku! ❤️❤️ Idealny na wiosnę i lato, cudowny zapach, świeży, czuć owoce, kiwi, arbuz, rabarbar. Jeden z moich ulubieńców i za każdym razem komplementowany, dla mnie must have! ???? Droga autorko wpisu, nie dziwię się, że zapach Cię rozczarował, tzn. Dziwię się, bo jest cudowny, ale jak szukałaś tam mandarynki i wanilii to stąd rozczarowanie, bo ich tam nie ma, nie wiem skąd wzięłaś ten skład, ale to na pewno nie te perfumy ???? Głowa: kiwi, rabarbar, różowy pieprz Serce : jaśmin, cyklamen, arbuz Baza: białe piżmo, drzewo sandałowe, drzewo cytrynowe
    Zalety:
    • Zapach identyczny jak D&G 3 L’Imperatrice
    • Trwałość całkiem spoko, ale w tej cenie to nie trzeba sobie żałować i zawsze w razie potrzeby można dopsikac :D
    Wady:
    • Obawiam się, że może być problem z dostępnością
  • 8 marca 2020 o 9:35
    Piękne
    Perfumy Bi-Es Absolue Flowers kupiłam na promocji w Biedronce za 10zl! Cena świetna, natomiast to co znajduje się w środku jest jeszcze lepsze. Bardzo wiosenno-letni zapach, orzeźwiający, dla mnie mega ananasowy (chociaż nie ma go w składzie), przypomina mi moje ukochane D&G l'imperatrice 3. Trwałość niestety niezadowalająca bo około 2h, natomiast za 10 zł to ja się mogę co chwilę dopsikiwać :) dodam jeszcze, że dostałam już kilka komplementów na temat tych perfum, czyli otoczenie je wyczuwa, a mój mąż je uwielbia.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • Komplementogenny
    Wady:
    • średnia trwałość
    Edytaj7
    13 lutego 2020 o 22:08
    Mdły zapach
    Absolue Flowers to kolejny zapach BI-es dostępny w Biedronce. Pewnego dnia trafiłam na totalną wyprzedaż i kupiłam wszystkie warianty. Niestety okazało się, że ten konkretny zapach zdecydowanie nie jest w moim typie. Mandarynka, jasmin i wanilia? powinno być ciekawie a okazało sie być nijako. Zapach jest naprawdę mdły, nijaki, lekko słodkawy. Zupełnie nietrafiony zakup. Flakonik tez blado wypada na tle innych. Trwałość tez nie powala. Szkoda.
    • flakonik

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie