Kremy uniwersalne

Murad InvisiScar Resurfacing Treatment Kuracja na blizny potrądzikowe

• 2 marca 2025 o 15:23
    Świetny produkt na przebarwienia i blizny
    Po kilku tygodniach stosowania Murad Blemish Control Invisiscar Resurfacing Treatment widzę znaczącą poprawę w wyglądzie mojej skóry. Mam skłonność do niedoskonałości, a po wypryskach często zostają mi trudne do usunięcia przebarwienia i drobne blizny. Liczyłam, że ten produkt pomoże mi wyrównać koloryt skóry i zmniejszyć widoczność tych zmian – i muszę przyznać, że działa! Konsystencja jest lekka, delikatnie silikonowa, co sprawia, że świetnie wygładza skórę i optycznie zmniejsza widoczność blizn już po pierwszej aplikacji. Jednak największe efekty zauważyłam po kilku tygodniach regularnego stosowania – przebarwienia stały się jaśniejsze, a tekstura skóry bardziej jednolita. Dodatkowo produkt nie zapycha porów ani nie powoduje podrażnień, co było dla mnie kluczowe, bo mam cerę skłonną do niedoskonałości. Podoba mi się też, że można go stosować zarówno na noc, jak i na dzień pod makijaż – dobrze współpracuje z innymi kosmetykami i nie roluje się. Oczywiście, jak przy każdym produkcie tego typu, warto uzbroić się w cierpliwość, bo redukcja blizn to proces, ale Murad Invisiscar zdecydowanie przyspiesza ten efekt i sprawia, że skóra wygląda zdrowiej. Na pewno zostanie w mojej pielęgnacji na dłużej!
    Zalety:
    • Działanie
    Wady:
    W perfumerii
    hafla
    31 października 2021 o 12:03
    u mnie nie dziala
    ten kosmetyk to rozczarowanie, serio lepiej wydaj kase na laser u kosmetyczki, przynajmniej bedzie widac efekty Stosowalam glownie na 1 obszar z dziurkami po tradziku oraz na miejsca po wypryskach, ktore u mnie mimo wygojenia zostajawiaja slad na dobry miesiac w postaci przebarwienia, liczylam na zmniejszenie czasu potrzebnego na znikniecie tego przebarwienia Obietnice producenta Clinically proven to minimize the look of scar size, depth, texture and discoloration - nie 100% agree scar texture is smoother/more even - nie 91% agree skin roughness on scar is significantly improved - nie moge stwierdzic 86% agree scars look less discolored - nie zgadzam sie
    Zalety:
    • mimo 15ml potrzeba bardzo malo produktu by rozprowadzic na skorze, rozmiar pestki jablka to nieco za duzo na niewielki obszar z blizna
    Wady:
    • tekstura tego produktu jest koszmarna, nie przyjemnie sie rozprowadzai mam go serdecznie dosyc, na pewno nie kupie ponownie
    • pojemnosc to 15 ml, zart jesli ma sie tych zmian wiecej
    • konsystencja jest toporna, jak jakiejs gestej pasty,s skora musi byc bardzo sucha w przeciwnym razie nie daje sie kompletnie rozsmarowac
    • nie zauwazylam dzialania, wieksze dzialanie widze po kremach z retinolem
    • cena do jakosci - 200 zl za 15ml