Kremy uniwersalne

Faberlic Beauty Lab, Blur Cream Krem wygładzający

• 29 lipca 2023 o 15:29
    Rewelacyjny krem
    Krem pierwszy raz kupiłam parę lat temu i od tego czasu kupuje jako bazę pod makijaż tylko ten krem. Konsystencja lekka,puszysta,cera od razu się wygładza i jest aksamitna.Niestety teraz w Polsce go nie sprzedają,więc znalazłam dziewczynę z Białorusi,i ona mnie wysyła.Nigdy nie zamienię ten krem na inny,a to że drogi..dobry kosmetyk nie kosztuję tanio,więc jak ktoś kocha siebie,na pewno nie będzie żałować kasy na swój wygląd.
    Zalety:
    • Lekki
    • Puszysty
    • Bez zapachu
    • Nie zapycha
    • Lekko się rozprowadza
    • Cera po użyciu krema aksamitna
    Wady:
    • Szkoda że na razie go nie sprzedają w Polsce,jak i inne kosmetyki Faberlic,ale są sposobu kupować -:)
    U konsultantki
  • 12 listopada 2022 o 12:12
    Naprawdę dobry
    Krem kupiłam w zeszłym roku u konsultantki. to już moje 4 opakowanie. Muszę przyznać, że jest naprawdę dobry. Konsystencja jest gładka. Produkt jest praktycznie bezwonny. Po zastosowaniu widoczny jest natychmiastowy efekt- genialne wygładzenie i zmatowienie (pozytywne) twarzy. Stan utrzymuje się przez wiele godzin. Opakowanie jest bardzo eleganckie. Uroku dodaje srebrny akcent. Podoba mi się również pompką, dzięki której ułatwione jest dozowanie produkt. Cena jest trochę wysoka. Nie kupię wyłącznie z przyczyn politycznych( kraj produkcji).
    • skuteczność
    U konsultantki
  • 27 kwietnia 2022 o 13:47
    Zwykła przeciętna baza w kosmicznej cenie
    Jakiś czas temu kupiłam ten krem bo zaciekawił mnie opis o efekcie blur, a że miałam kilka niezłych kosmetyków to pomyślałam że spróbuję. Kupiłam w promocji za około 40 zł co przy pojemności 15ml jest i tak dużo, ale co tam, raz kiedyś można się szarpnąć. Cóż się okazało? Opis oczywiście przedstawia nam kosmetyk jako cudo a to zwykła baza i to wcale nie najlepsza jaką miałam. Konsystencja to biały, gęsty ale lekki krem, łatwo się aplikuje i od razu daje satynowo - matowe wykończenie. Niestety pierwszy zgrzyt pojawia się niemal od razu po nałożeniu, krem się roluje. Od razu wiedziałam że się nie polubię z czymś co wałkuje się po twarzy, jak tu przystąpić do nałożenia podkładu czy pudru. Później jednak przestaje się rolować, ale trzeba dać mu z 10 minut. Co do efektu to szału nie ma, efekt jak niemal po każdej średniej jakości bazie. Wygładza średnio, rozszerzonych porów też jakoś specjalnie nie ukrywa, trochę matuje ale jest to efekt krótkotrwały. Skład ma paskudny ale kupiłam to by używać od święta jak na jakiś czas. I częściej nie radzę bo wysusza skórę. Cena za taką małą pojemność i tak przeciętny efekt jest po prostu śmieszna, a cena regularna to już w ogóle kosmos. Daję 2 gwiazdki bo coś tam matuje, coś tam wygładza, ale nie polecam.
  • 19 stycznia 2022 o 16:32
    Nigdy nie miałam gorszego kremu
    Pierwsze wrażenie po nałożeniu na twarz: WOW Drugie wrażenie po kilku minutach: co to ma byc ? Trzecie wrażenie po kilku godzinach z nałożonym makijażem: brak makijażu ????
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Konsystencja
    • Łatwy w aplikowaniu
    Wady:
    • Fatalny skład
    • Nietrwały
    • Niestety niszczy makijaż niezależnie od rodzaju podkładu
  • 28 lutego 2021 o 8:40
    Aksamitna gładkość
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Zostając konsultantka faberlic wraz z pierwszym katalogiem dostałam probke kremu Blur Cream . I odrazu się zakochałam . Odrobinka kremu wystarczy by rozprowadzić go na całej twarzy . Skóra staje się gładka i aksamitna ( bardzo miła w dotyku ) . Świetnie nadaje się jako sam krem bądź baza pod podkład . Jedyne nad czym ubolewam to cena jest dość wysoka ok 40 zł w promocji
    • Wygładzenie