Kremy uniwersalne

Sensilis Pure Perfection, Balancing & Refirming Anti - aging Cream Krem balansujący do cery tłustej i mieszanej

SENSILIS Pure Perfection Krem zapobiegający starzeniu się skóry do cery mieszanej i tłustej 50ml

• 3 lipca 2020 o 11:52
    Złoto
    Krem ma rewelacyjne działanie . Mam cerę dojrzałą (trzydziestka) ale z pryszczami. Ten krem w ciągu dwóch tygodni całkowicie wyeliminował moje problemy skórne i dzięki niemu pierwszy raz po kilku latach wyszłam z domu bez podkładu. Po jakimś czasie moja skóra się do niego przyzwyczaiła i efekt się wyczerpał, ale za każdym razem gdy do niego wracam jest efekt wow :) Czy ma działanie przeciwzmarszczkowe - nie wiem, nie potrafię tego zauważyć.
    Zalety:
    • działa! , jest lekki
    Wady:
    • skóra się przyzwyczaiła po jakimś czasie
  • 2 czerwca 2019 o 21:14
    Bez szału
    Lekki, nawilżający krem. Kupiłam zachęcona opiniami na YT. Krem jest w porządku jak na lekki nawilżający krem z drogerii. Efektu matowienia i zwężania porów u mnie nie było. Nadaje się pod makijaż.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    • Delikatny zapach
    • Szybko się wchłania
    Wady:
    • Nie zauważyłam matowienia
  • 24 marca 2018 o 21:56
    Kompletnie nie wart swojej ceny
    Kupiłam bo ma taką dobrą ocenę ale no nie oczarował mnie.... Po pierwsze nie matuje, słabo nawilża. Po drugie podrażniona skóra staje się super czerwona. Po trzecie jakie tam anty-aging... Są rańsze i lepsze
    Zalety:
    • Konsystencja lekka żelowa
    • Wchłania się szybko
    • Nadaje się pod makijaż
    Wady:
    • Nie spełnia obietnic
    Drogeria Super-Pharm
  • 12 lutego 2018 o 15:25
    czysta przyjemność
    Bardzo miły krem dla twarzy. Moja mieszana cera go bardzo polubiła. Dobrze nawilża i redukuje pierwsze oznaki, że czas mija nieubłaganie. Myślę, że jak skończę to opakowanie rozważę zakup ponownie. Tylko poszukam tańszego źródła.
    Zalety:
    • działanie
  • 7 lutego 2018 o 22:56
    Dobry
    Dobry krem pod makijaz dka skóry tłustej i mieszanej, lekka konsystencja nie zapycha porów. Nieco zmniejszył ilość wyprysków może nie jakoś spektakularnie ale nawilża dobrze. Jak narazie najlepszy z dotychczas używanych przeze mnie a już dużo ich było
    Zalety:
    • Konsystencja i lekkość
    • znośna cena
    • na dzien i na noc
    • nie przetłuszcza skóry
    • dobry pod makijaż nawet pod ciężkie podkłady zapobiega zaoychaniu porów
    • największa zaleta nawilżanie
    Wady:
    • nie działa przeciwzmarszczowo jak pisze producent
    • trzeba pamiętać o omijaniu okolic oczu bo bedzie piekło