Samoopalacze do ciała

By Rokko Shine Brown, Krem opalający

Byrokko Shine Brown Krem Przyspieszający Opalanie 210ml
Byrokko Shine Brown

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 marca 2025 o 21:18
    Coś pięknego
    Ten krem to coś pięknego dla takich bladziochów jak ja. Długo szukałam czegoś co spełni moje oczekiwania i doczekałam się. Myślę że każdy powinien wypróbować chociaż raz (ale na jednym razie się nie skończy gwarantuje)
  • 31 stycznia 2025 o 23:54
    To prawdziwy hit
    By Rokko Shine Brown to prawdziwy hit, jeśli chodzi o wspomaganie opalania! ???? Testowałam go zarówno na słońcu, jak i w solarium – w obu przypadkach efekty były widoczne bardzo szybko. Skóra nabiera pięknego, złocistego koloru, a jednocześnie jest nawilżona i miękka w dotyku. Krem ma lekką, nietłustą konsystencję, dzięki czemu błyskawicznie się wchłania i nie zostawia nieprzyjemnej lepkości. Duży plus za skład – naturalne oleje i masła pielęgnują skórę, a zapach... absolutnie obłędny, jak tropikalne wakacje w słoiczku! ????️ Co ważne, nie zauważyłam żadnych smug ani plam, co często bywa problemem przy tego typu produktach. Jeśli marzysz o intensywnej, zdrowo wyglądającej opaleniźnie bez przesuszonej skóry – ten krem to must-have! ????
  • 3 listopada 2024 o 21:39
    By Rokko Shine Brown, Krem opalający
    Rokko Shine Brown, Krem opalający - Ocena 3/5 Krem opalający Rokko Shine Brown zasługuje na solidne 3/5. Produkt ma swoje mocne strony, ale także kilka istotnych wad, które mogą wpływać na ogólne zadowolenie z jego użycia. Zalety: Intensyfikacja opalenizny – Krem rzeczywiście przyspiesza proces opalania, nadając skórze głębszy odcień w stosunkowo krótkim czasie. Konsystencja i aplikacja – Produkt ma przyjemną konsystencję, łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawiając uczucia lepkości na skórze. Zapach – Dla wielu osób aromat tego kremu jest dużą zaletą, gdyż jest przyjemny i niezbyt intensywny. Wady: Brak filtra UV – Krem nie zawiera filtrów przeciwsłonecznych, co oznacza, że przy jego stosowaniu konieczne jest dodatkowe zabezpieczenie skóry przed promieniami UV. To może być problematyczne, szczególnie dla osób o jasnej karnacji. Efekt krótkotrwały – Choć krem przyspiesza opalanie, uzyskany efekt nie zawsze jest trwały i wymaga częstych aplikacji. Cena – W porównaniu do innych tego typu produktów, cena może wydawać się nieco wygórowana w stosunku do efektów, jakie oferuje. Podsumowując, Rokko Shine Brown to krem opalający dla osób, które szukają przyspieszenia opalenizny i nie potrzebują dodatkowej ochrony przeciwsłonecznej. Jednak brak filtra UV oraz średnia trwałość efektu sprawiają, że nie kupię ponownie tego produktu.
  • 29 sierpnia 2024 o 16:47
    napewno przypadnie wam do gustu
    Krem opalający By Rokko Shine Brown to produkt, który z pewnością przypadnie do gustu każdemu, kto marzy o naturalnie wyglądającej opaleniźnie przez cały rok. Jego formuła zawiera składniki, które pomagają uzyskać piękny, brązowy odcień skóry, równocześnie nawilżając ją i odżywiając. Krem łatwo się wchłania i nie pozostawia smug, co jest wielkim plusem, jeśli zależy nam na równomiernym efekcie. Ma przyjemną, lekką konsystencję, która sprawia, że aplikacja jest szybka i bezproblemowa. Efekt opalenizny jest intensywny, ale wygląda naturalnie, jak po kilku dniach spędzonych na słońcu. Dodatkowo, krem jest wzbogacony o nawilżające ekstrakty, które pomagają utrzymać skórę gładką i elastyczną. Regularne stosowanie zapewnia długotrwały, zdrowy wygląd skóry. Krem opalający By Rokko Shine Brown to doskonały wybór dla osób, które chcą cieszyć się piękną, brązową skórą przez cały rok, bez konieczności eksponowania jej na słońce.
  • 15 sierpnia 2024 o 22:00
    Sposób na czekoladową opaleniznę
    Krem kupiłam jak tylko pojawił się stacjonarnie w drogerii hebe i to jeszcze na promocyjnej cenie. Słyszałam i wyczytałam wiele samych pozytywnych opinii więc i ja się skusiłam. I powiem wam że nie żałuję i jakbym miała kupić jeszcze raz to bym to zrobiła. Krem zamknięty w plastikowym pojemniku, konsystencja jest lekko tłusta przypominająca masełko, przepięknie pachnie i łatwo się też rozprowadza na skórze. Nie trzeba było czekać długo na efekty, już po pierwszym zastosowaniu skóra przecudownie zbrązowiała a przy tym była nawilżona. Musimy mieć też na uwadze, że nie każdy ma dar do ładnego i bezproblemowego opalania się, jeśli ktoś ma bardzo wrażliwą i bardzo suchą skórę powinien uważać ( bo nie ma to żadnej ochrony spf) Jeżeli czujemy po jakimś czasie, że skóra jest zaczerwieniona i nas piecze, powinnyśmy nałożyć na to spf, a także nie nadaje się na pierwsze opalanie bladej skóry, najpierw lepiej przyzwyczaić trochę skórę i opalić się na jakiś filtr. Osobiście jestem zakochana w tym produkcie i to jakie piękne efekty można uzyskać. Co ważne też, to skład jest naturalny w porównaniu do innych drogeryjnych kosmetyków przyspieszających opalanie.