WIZAŻ logo
Samoopalacze do ciała

Dove Body Love, Summer Revived Balsam do ciała z samoopalaczem (nowa wersja)

4,7 (166)
8 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    16 maja 2026 o 16:24
    Delikatny efekt, niestety dla mnie zbyt delikatny
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Kupiłam wersję do ciemnej karnacji, ponieważ oczekiwałam mocniejszego efektu. Jeśli chodzi o kolor, jest on naprawdę delikatny. Po pierwszej aplikacji opalenizna jest prawie niezauważalna, a dopiero kolejne użycia dają bardziej widoczny rezultat, jednak moim zdaniem nadal jest on dość subtelny. Największym plusem jest to, że balsam nie ma typowego zapachu samoopalacza. Pachnie bardzo przyjemnie i delikatnie, jak zwykły balsam nawilżający. Dodatkowo dobrze nawilża skórę i sprawia, że wygląda ona lepiej. Konsystencja jest dość rzadka, ale dzięki temu produkt łatwo się rozprowadza. Nakładałam go dłońmi, bez rękawicy, a mimo to nie zrobił żadnych plam i rozprowadził się równomiernie. Po aplikacji balsam przez jakiś czas pozostaje lepki na skórze, jednak mimo że szybko się ubrałam, niczego nie pobrudził. Opakowanie jest wygodne i miękkie, co uważam za plus, ponieważ pod koniec będzie można je łatwo przeciąć i wykorzystać produkt do końca. Ogólnie uważam, że to bardzo dobry balsam, ale bardziej nawilżający niż brązujący. Minusem jest to, że nawet wersja do ciemnej karnacji daje delikatny efekt, a liczyłam na coś mocniejszego, dlatego trochę się zawiodłam, tym bardziej że wybrałam właśnie odcień do ciemnej karnacji.
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
    8 maja 2026 o 11:08
    Plama na plamie
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktutydzień
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Nie rozumiem zachwytu tym produktem. Na 2 dzień nogi w plamach żółtych. Jest to bardzo słaby produkt wg mnie. Szkoda pieniędzy Zapach ok, ale to tyle. Wysusza Plami Nie Nie Nie
    Zalety:
    Wady:
    • Plami
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
    super samoopalajacy balsam
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktutydzień
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    bardzo ladnie sie rozprowadza, opalenizna wyglada pieknie a co najwazniejsze nie pozostawia smug🤍 na poczatku zapach jest znikomy ale jak to samoopalacz pozniej jest bardziej intensywny. super produkt bardzo polecam!!!!
  • 18 marca 2026 o 9:44
    Jestem zadowolona
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    To naprawdę dobry balsam z efektem samoopalającym. Ma przyjemną konsystencję, dobrze się rozprowadza i nie zostawia smug, co jest dla mnie bardzo ważne. Daje naturalny, subtelny efekt opalenizny, który wygląda jak po lecie, a przy tym moja skóra jest miękka i nawilżona. Mam jasną karnację i zawsze zależy mi na bardzo delikatnym efekcie. Wracam już któryś raz po ten balsam <3
    Zalety:
    • dobrze się rozprowadza i nie zostawia smug
  • 22 lutego 2026 o 18:28
    Uwielbiam
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Balsam kupiłam z polecenia jednej z influencerek - nie pożałowałam. Zawsze bałam się używać tego typu produktów obawiając się plam na skórze, ale z tym produktem to jest chyba niemożliwe. Przed nałożeniem każdego produktu brązującego powinno się wykonywać peeling, mi zdarzało się tego nie robić i nałożyć balsam po prostu po prysznicu, wyglądał na skórze tak samo dobrze. Używałam obu odcieni produktu, uważam że medium jest dość delikatny i ma faktycznie subtelne działanie, ale po nałożeniu go dzień po dniu ładnie zbudowałam opaleniznę. Za to po użyciu dark dostałam komplementy na temat swojej opalenizny w lato, ponieważ znajomi myśleli że to od słoneczka. Wygląda naprawde naturalnie i nie zmywa się plamami. Nie mam większego porównania bo nie używałam wielu produktów tego typu, dlatego że już po prostu nie mam potrzeby testowania czegoś innego.
    Zalety:
    • działanie
    • łatwa aplikacja
    Wady:
    • trochę wyczuwalny zapach samoopalacza

szukaj