Wody perfumowane damskie

Viktor & Rolf Eau Mega EDP

Viktor & Rolf Eau Mega Woman Woda perfumowana 30 ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 lutego 2014 o 20:50
    piękny
    Podobnie jak poprzedniczka również dziwi mnie ilość niepochlebnych opinii. być może wynikają one z tego, że na zapach skusiły się miłośniczki Flowerbomb- ja miłośniczką Flowerbomb nie jestem, a wręcz przeciwnie, dla mnie ten zapach jest duszący i migrenogenny. Zupełnym jego przeciwieństwem jest Eau Mega - zapach zaskakujący, świeży (ale daleko mu do typowego świeżaka), i jednocześnie przyjemnie słodki (ale ta słodkość jest wyważona). Dla mnie zapach okazał się strzałem w dziesiątkę, przyjemnie się go nosi, jest trwały, wyczuwalny dla otoczenia, a przy tym nienarzucający się. Także polecam, ale raczej nie tym dziewczyną, które rozkochały się we Flowerbomb Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
  • 30 grudnia 2013 o 22:22
    Skąd tyle niepochlebnych opini??!
    Dlaczego tak niepochlebnie o nim na wizażu?? Nie da sie każdych kolejnych perfum tej firmy wiecznie porównywać do Flowerbomb! Dla mnie to własnie nietuzinkowy zapach, wibrujący, ciepło-chłodny, zaskakujac, nowoczesny i wyrafinowany i wcale nie taki jednoznaczny. Ba, nawet intrygujacy- tak płeć meska w ilości kilku sztuk ;) okresliła ten zapach. Skłąd też intryguje: piwonia (!), jaśmin, fiołek, cytryna, pizmo, gruszka, bazylia- taka mieszanka musi byc wyjatkowa! A do tego mój egemparz jast diabelnie trwały i czuje go jeszcze po kąpieli! A to juz coś! Butelka mega zwariowana, nowoczesna i podkreslająca indywidualność!
    Katefit
    11 czerwca 2013 o 22:57
    nie mega, usual
    Ciekawe, świeże. Kwiatowe. Kategoria zielono-kwiatowa. Bazylia i cytryna dają tę świeżość, a jaśmin i drzewo sandałowe bukiet kwiatowy. Nie mają te perfumy nic z dzikości, pożądania. Wiec nie zatrzymam ich na dłużej. Trwałość tez przeciętna.
  • 21 października 2011 o 0:29
    Może być
    Zpach nie jest tak rewelacyjny jak poprzedni"flowerbomb",ale nie jest też najgorszy, Wydaję się być odpowiedni na lato ,bo jest bardzo świeży. Butelka szałowa ! Cena jednak powala z nóg jak poprzednie perfumy tego producenta....50ml/ok 400zł. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 8 września 2011 o 13:04
    niedokończony
    Zapach kojarzy mi się z kaszką bananową, którą się zajadałam w dzieciństwie, ale nie jest aż tak dosłowny. Pachnie elegancko, a zarazem eterycznie. Kojarzy się z autentycznie kruchą blondynką. Troszkę za dużo nuty bananowej, przez to wydaje się być mniej luksusowy niż mógłby być. Ma duży potencjał. Używam tego produktu od: test Ilość zużytych opakowań: próbka

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie