WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Peelingi do ust

NCLA Los Angeles Sugar Sugar, 100% Natural Lip Scrub Almond Cookie Scrub do ust

• 9 stycznia 2021 o 20:57
    Dla mnie bomba
    Peeling Sugar Sugar to idealny sposob na nawilzone usta. Używam go kilka razy w tygodniu, swietnie wyrownuje usta przed nalozeniem pomadki. Ma super zapach i konsystencje.
    Zalety:
    • Zapach (probowalam tez arbuzowy????)
    • Konsystencja
    • Bardzo ladne opakowanie
    • Naturalny organiczny skład
    • Dobra wydajnosc (mysle ze starcza na 3-4 mce stosowania)
    Wady:
    • Sloiczek moglby byc szklany, choc bardzo elegancko wyglada ten plastik
  • 4 sierpnia 2020 o 8:28
    Działanie i skład na piątkę, tylko skąd ta cena?!
    Peeling do ust od NCLA Beauty otrzymałam w prezencie. Dotychczas byłam wierna peelingującej pomadce z Sylveco (mój hit), ale pomyślałam, że wypróbuję to cudo - skoro dostałam, to głupotą byłoby nie spróbować. I cóż mogę rzec po ponad 1,5 miesiąca regularnego używania - działanie jest świetne, skład obłędny, tylko jednego nie potrafię pojąć - skąd ta wysoka cena?! Ale, zacznijmy od początku, czyli od plusów! +Wygodne opakowanie - choć niezbyt higieniczne (niestety), to jednak urocze. Malutkie, zgrabne, solidne i ładne. +Konsystencja - zbita, cukrowa masa, nie spada z palca/szpatułki, da się wykonać porządny masaż, gdyż drobinki cukru rozpuszczają się powoli. +Obłędny zapach migdałowych ciasteczek, aż chce się zjeść! (ale mnie nie powaliło i nie jem, żeby nie było :P). +Fantastyczny skład - cukier, ekstrakt z migdałów, aromat waniliowy, olej ze słodkich migdałów, masło awokado, masło kakaowe, witaminy C i E. +Mega wydajność - stosuję dwa razy w tygodniu, a ledwie widać lekkie wgłębienie na wierzchu, starczy mi chyba do końca roku, jak nie dłużej. +Urocza nazwa ;). Sugar, sugar, niczym z tej znanej piosenki, niby nic, a jakoś mnie to ujęło ;). +Działanie! Peeling nie kaleczy ust, jest delikatny, a przy tym skuteczny. Pięknie złuszcza martwy naskórek, w mig znikają suche skórki, usta stają się aksamitnie miękkie, jędrne i mają ładniejszy koloryt. Peeling nawilża i zostawia ochronny film, dzięki zawartości olejków - jeżeli wykonuję po peelingu makijaż, to wystarczy przetrzeć usta wacikiem i każda pomadka trzyma się doskonale. Sugar, sugar nie podrażnia, nie uczula, robi to, co powinien robić dobry peeling i jeszcze pielęgnuje. WADY: -Cena! Kochane, ja wszystko rozumiem, ale 70 zł za 15 ml peelingu do ust?! Nieistotne, że działa świetnie i jest wydajny - kurczę, tak samo działa peelingująca pomadka z Sylveco, która kosztuje ułamek ceny Sugar, Sugar.... Moim zdaniem cena jest zawyżona, nawet biorąc pod uwagę jakość produktu. Podsumowując - to dobry produkt który zużyję z ogromną przyjemnością, ale zakupu nie powtórzę właśnie ze względu na cenę. Pomadka z Sylveco działa tak samo, a kosztuje grosze, więc wrócę do niej po zdenkowaniu tego cuda. Jeśli jeszcze kiedyś otrzymam go w prezencie, to zużyję, ale sama go nie kupię. Czy polecam? Tak, jeśli oczywiście chcecie wydać 70 zł na peeling do ust - bo jakości i skutecznego działania odmówić mu nie można. Ja jednak zostanę przy Sylveco ;)