Wody perfumowane damskie

Carolina Herrera Good Girl Supreme EDP

Carolina Herrera Good Girl Supreme
Sephora
Carolina Herrera - Good Girl Suprême - Woda Perfumowana - Good Girl Supreme Edp 50ml - Dla Kobiet

• 17 grudnia 2024 o 9:42
    Polecam!!!
    Carolina Herrera Good Girl Supreme to zapach, który całkowicie skradł moje serce i na długo zostanie moim ulubieńcem. Od pierwszego psiknięcia czuję, jak wyjątkowa i pełna charakteru jest ta kompozycja. W nucie głowy łączy się kusząca, soczysta czarna porzeczka z subtelnymi akcentami kwiatowymi, co tworzy intrygujący, ale nieprzytłaczający efekt. Z każdą chwilą zapach staje się bardziej głęboki, a jego nuta serca rozwija się w ciepłe, zmysłowe jaśminy, które doskonale balansują z odrobiną migdałowej słodyczy. To, co wyróżnia Good Girl Supreme, to nie tylko jej cudowna ewolucja na skórze, ale również jej trwałość. Zapach utrzymuje się przez cały dzień, nie tracąc intensywności, ale pozostając subtelnym i eleganckim – idealnym na wieczorne wyjścia czy specjalne okazje. Mimo swojej głębi, nie jest zbyt ciężki – jest tajemniczy, zmysłowy, a jednocześnie świeży. Opakowanie, jak zawsze u Carolina Herrera, jest absolutnie oszałamiające – klasyczne, ale z nowoczesnym twistem, które sprawia, że każda aplikacja to mały rytuał. Good Girl Supreme to zapach, który wpasowuje się w moją osobowość: pewny siebie, elegancki, ale pełen nieoczekiwanych zaskoczeń. Dla mnie to zapach, który dodaje pewności siebie, sprawia, że czuję się wyjątkowo, a jednocześnie pozostaje przyjemnym akcentem przez cały dzień. Jeśli szukasz perfum, które zachwycają swoją głębią i trwałością, Carolina Herrera Good Girl Supreme z pewnością Cię oczaruje.
  • 23 września 2024 o 9:31
    Wspaniały bucik
    Kolejny wspaniały buciki od Caroliny Herrery, słynne dzięki swojemu dość nietypowemu flakonowi. Zmysłowy, kobiecy, słodki, owocowy dzięki dominacji jeżyn w zapachu. Kwiat pomarańczy również dodaje jeszcze więcej słodkości. Dominuje w tym zapachu po prostu słodycz oraz owoc. Dla równowagi jest tutaj również jaśmin, co w całości tworzy niesamowitą kompozycję ,którą ubóstwiam. Używam jej na wieczorne wyjścia, większe imprezy, ze względu również na dosyć wysoką cenę, ale sądzę ,że warto dla takich nut zapachowych. Zapach jest kuszący, uwodzicielski , romantyczny, idealny na randkę :) A flakon.. no niesamowity, na pewno niespotykany oraz wyróżniający się na tle innych marek, niesamowicie kobiecy. Butelka ciemna z dodatkiem brokatu i ta złota szpilka, tworzy to naprawdę niesamowitą całość, wygląda bardzo efektownie oraz elegancko, no tak "słynny bucik".. :) Szaleje za tym produktem i za ten flakon i ten cudowny zapach, a trwałość.. Trwałość jest równie na wysokim poziomie, gdy budziłam się rano po imprezie nadal były wyczuwalne nuty pięknej słodyczy tego zapachu. Utrzymuje się bardzo długo, całość jest na bardzo wysokim poziomie. Aktualnie jest to jeden z moich ulubionych zapachów i prawdopodobnie zbyt szybko to się nie zmieni, genialny produkt! Jedyny minus to wysoka cena ale uważam ,że warto sobie pozwolić.
  • 12 grudnia 2023 o 19:55
    Przebojowy
    Perfumy od pierwszych nut trafiają w mój gust. Wybrzmiewają akordy owoców leśnych i wanilii tworząc przyjemną kremowo - słodką otoczkę. Zapach jest bardzo przyjemny, umilacz. Z drugiej strony ma w sobie to coś, co wpasowuje się w klimat imprez i wieczorowych wyjść. Jak dla mnie sprawdza się na co dzień jak i na bardziej wyjątkowe okazje. Projekcja jest raczej bliskoskórna, za to lepsza jest trwałość. Flakon jak dla mnie taki jak zapach - przebojowy.
    Zalety:
    • kompozycja zapachowa
    • flakon
    Wady:
    • łagodna projekcja
    • wysoka cena
    W perfumerii
  • 5 października 2023 o 18:40
    Dla mnie ta szpilka jest najlepsza
    Perfumy dostałam w prezencie i na początku byłam zawiedziona, że nie otrzymałam tej podstawowej szpilki, ale po ich powąchaniu nie żałuję. Są dla mnie zdecydowanie najlepsze z całej gamy szpilek - bardzo kobiecy, ciężki i wytrwany zapach. W głowie znajdziemy leśne owoce, jaśmin i kwiat pomarańczy, a w bazie fasolkę tonkę i wetywerię. Zapachy idealnie się ze sobą komponują tworząc przepiękny aromat, który utrzymuje się bardzo długo na ciele. O opakowaniu nie muszę mówić bo to już klasyk - jest piękne i tak też się prezentuje na łazienkowej półce.
    Zalety:
    • Piękne opakowanie
    • Trwały zapach
    • Intensywność zapachu
  • 8 września 2023 o 23:14
    Strzał w 10
    Najpierw uderzył mnie oszałamiający aromat jaśminu, a po chwili dołączyły soczyste jagody z kwiatem pomarańczy w tle. Słodka tuberoza w połączeniu z ciepłą nutą fasoli tonka, gdzie głębię zapachu uzupełnia wetyweria... tak, może spowodować uzależnienie! Zapach bardzo ciekawy, taka ciepła i orzeźwiająca słodycz. Niezwykle uwodzicielskie, odurzające i czarujące! Bardzo intensywne i długo utrzymują się na skórze. Zapach na jesienne wieczory i zimowe dni. Polecam!
    • Intensywność
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie