Wody perfumowane damskie

Carolina Herrera Good Girl Blush

Miziagi
    8 lutego 2025 o 2:01
    Słodkie i niepowtarzalne
    Zdecydowanie moje ulubione perfumy ever. Trwałe i bardzo słodkie. Nigdy nic podobnego nie wąchałam. Bardzo dziewczęce, słodkie ale nie dusząco czy dziecinnie, mają w sobie coś porywczego. Tak jak Very good girl są sexi, te są uwodzicielskie i zapadają w pamięć, bardziej dziewczęce niż kobiece, playful. Każdy, dosłownie każdy mężczyzna, którego pytałam o opinię był zachwycony tymi perfumami. Nie polecam na prezent, bo są specyficzne, jak każde perfumy Herrery i będzie się albo je nienawidzić lub kochać. A jak prezent nie wypali, to możecie je wysłać do mnie :P
    Zalety:
    • trwałe
    • słodkie i uwodzicielskie
    • piękny flakon
  • 9 października 2024 o 19:05
    Słodka zmysłowość w eleganckiej butelce
    Carolina Herrera Good Girl Blush EDP to perfumy, które od razu przyciągają uwagę swoim niepowtarzalnym charakterem. Już na pierwszy rzut oka, ich piękna butelka w kształcie szpilki odzwierciedla kobiecość i elegancję. Wykonana z różowego szkła, z delikatnymi złotymi detalami, stanowi nie tylko stylowy dodatek na toaletce, ale także wyraz artystycznej wizji projektantki. Butelka jest smukła i wyrafinowana, co sprawia, że wydaje się być wręcz stworzona do eksponowania. Jej kształt przypomina luksusowy obiekt, który idealnie wpisuje się w modowe standardy. Sam zapach Good Girl Blush to wyjątkowa kompozycja – kwiatowa, słodka, ale nie przesłodzona. Ten zapach kojarzy mi się z wiosennym dniem, pełnym energii i radości. Wywołuje wspomnienia o lekkości kwiatów, które właśnie zaczynają kwitnąć, a także o słonecznych popołudniach spędzonych w gronie najbliższych. Good Girl Blush to aromat, który sprawia, że czuję się pewnie i zmysłowo. Niezależnie od tego, czy idę na spotkanie ze znajomymi, czy na romantyczną kolację z mężem, ten zapach zawsze dodaje mi pewności siebie. Jeśli chodzi o okazje, Good Girl Blush EDP doskonale sprawdza się zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Idealnie nadaje się do biura, ponieważ jest wystarczająco subtelny, aby nie przytłoczyć otoczenia, ale również zyskuje na intensywności podczas wieczornych wyjść. To perfumy, które mogą towarzyszyć zarówno casualowym spotkaniom, jak i eleganckim uroczystościom. Z perspektywy użytkowania muszę zaznaczyć, że trwałość zapachu jest naprawdę imponująca. Po nałożeniu na skórę pozostaje wyczuwalny przez wiele godzin, co sprawia, że nie muszę martwić się o częste poprawki. Z pewnością spełnia moje oczekiwania w zakresie jakości i intensywności. Podsumowując, Carolina Herrera Good Girl Blush EDP to wyjątkowy zapach, który łączy w sobie elegancję, zmysłowość i radość. Doskonała butelka i piękna kompozycja sprawiają, że jest to nie tylko produkt luksusowy, ale także funkcjonalny, który sprawdza się w różnych okolicznościach. Cieszę się, że mój mąż zawsze trafia z wyborem perfum dla mnie, a ten zapach na stałe zagościł w mojej kolekcji perfum.
    Zalety:
    • Zapach jest idealnym połączeniem delikatności i zmysłowości. Doskonale rozwija się na skórze,
    • Piękny flakon, butelka w kształcie szpilki w różowym odcieniu to prawdziwa ozdoba każdej toaletki, jest elegancka i bardzo kobieca.
    • trwały
    Wady:
    Inne
  • 21 sierpnia 2024 o 13:40
    Różowa szpileczka
    Kolejna Good Girl ktora przypadła mi do gustu. Jest w jakis sposób podobna do swojej granatowej siostry i to pewnie dlatego. Blush okreslę jako ciepły, przytulny zapach z nuta tajemniczosci. Zapsch z tych cięższych, ale w rozsadnych ilościach latem też ich uzywam. Wanilia wyczuwalna, ale cytrusów ja tu nie czuję. Bardziej jakis owoc, momentami jakąś truskawkę . Butelką robi wrażenie ale przy 30ml jest mega nieporęczna. Trwałość przeciętna, nie zwala z nóg. Na ubraniach parę dni sie utrzymuję
    W perfumerii
  • 25 lipca 2024 o 10:49
    Zmysłowo na lato
    Zapach jest słodki, kwiatowy i pudrowy. Przez ten puder dla niektórych może być za płaski, tak jakby brakuje tu pazura. Albo ten pazur wyraża się tu inaczej. Jest delikatnie i bardzo zmysłowo. Zapach jest nieoczywisty, sexy… Polecam go na lato i wiosnę. Perfumy są mega trwałe! Na ubraniach utrzymują się do kolejnego prania. Butelka to standardowy bucik ze złotą szpilką od CH w różowym kolorze. Opakowanie oryginalne, aczkolwiek nie lubię tej szpilki, jest nieporęczna. Za to naprawdę ładnie wygląda wśród innych perfum. Ogólnie oryginalna Good Girl to nie mój zapach, ale one nie mają że sobą nic wspólnego, ten jest całkiem inny. Dostałam bardzo dużo komplementów, że ładnie pachnę. Polecam!
  • 24 czerwca 2024 o 15:02
    mój ulubiony tej marki
    Bardzo kobiecy, zmysłowy i słodki zapach. Przetrwa najdłuższe imprezy, a na pewno zwróci uwagę osób obok. Dla kobiet lubiących owocowo kwiatowe, dziewczęce zapachy. Lekki zapach, nie drażni.
    Zalety:
    • trwałość i słodkość
    Wady:

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie