Wody toaletowe męskie

Christian Dior Fahrenheit Absolute EDT

• 28 stycznia 2014 o 22:20
    Zdecydowanie inny niż Fahrenheit!
    Absolute przypominał mi Fahrenheita przez jakieś 10 minut bytności na mojej skórze. Potem ich drogi wyraźnie się rozchodzą. Absolute to najbardziej drzewny zapach z rodziny Fahrenheit wg mnie. "Gra" tu harmonia nut: oud, kadzidło, mirra. Cały zapach jest dosyć prosty i jednocześnie wyrafinowany. Trwałość mnie zawiodła - oczekiwałem więcej niż 7-8 godzin... Projekcja była dość duża. Polecam wypróbować, gdyby nie był wycofany, prawdopodobnie kiedyś bym go nabył. Wersję Parfum, która go zastąpiła, oczywiście wypróbuję. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: testy
  • 21 stycznia 2012 o 19:19
    CUDOWNY !
    Ma go mój chłopak ! Zapach urzekł mnie od razu! Jest cudowny! Męski! Po prostu brak słów ! Uwielbiam ten zapach ^^ U mojego faceta długo się utrzymuje , bardzo trwały. I również wydajny :) Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1go opakowania
    roqfort
    28 sierpnia 2011 o 16:15
    Seksapil i lekkość nosorożca...
    Tak się kończy poprawianie Mony Lisy "Photoshopem". Parę razy podchodziłem do tego zapachu. Bez pozytywnych rezultatów. Dior zajął się restauracją klasyka i zrobił coś pod publiczkę. Miało być bardziej "modern", więc jest. Syntetycznie, dusząco-kaszląco kadzidlanie, mrocznie i jak dla moich nozdrzy - męcząco. Zero elegancji, relaksu czy seksapilu. Jak uderzenie młotem w czaszkę. Po delikatnym spryskaniu się tym Absolutem poczułem się 20 lat starzej i bardziej kudłaty. Wali mi to apteką, która sąsiaduje z kościołem. Znajomi zatykali nosy a pies udawał, że nie żyje. Najgorsze jest to, że to wersja Intense. Jakby poprzednia nie była wystarczająco Intense ;) Nie kupuję tego. Jedynie flakon cudny jak zwykle... Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: próbki
  • 29 kwietnia 2011 o 22:18
    Tak pachnie mój książe:)
    Zapach jest cudowny, bardzo męski! Do niedawna uwielbiałam kiedy mój książe pachniał zwykłym Fahrenheitem ale kiedy powąchałam Absolute uznałam iz ten jest jeszcze ładniejszy. Używam tego produktu od: w trakcie 1 -100ml Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 -100ml
    Dogen
    18 grudnia 2009 o 23:57
    Nagrzane słońcem drzewa
    Na każdej skórze zapach rozwija się inaczej i czas "działania" też jest różny. Początek raczej słodki - mi kojarzy się z palonym karmelem ( jak do nalewki :). Natomiast potem... Baza ( chyba tak pachnie drzewo oud). Suchy, trwały, charakterystyczny,raczej bez ogona. Może nie dla każdego, ale na pewno można się w tym rozsmakować. Moim zadniem po dość dziwnym kroku w kierunku fahrenheit 32, absolute jest bardzo ciekawym rozwinięciem pierwowzoru. Pewnie tak samo jak i on będzie miał, albo zagorzałych zwolenników, albo przeciwników. Co już widać po recenzjach :)Raczej na wieczór.Używam tego produktu od: 1 m-c Ilość zużytych opakowań: w trakcie