Kremy uniwersalne

AA Technologia Wieku, Cera wrażliwa, Tłusty krem 24h `Kojenie podrażnień`

AA Cera Wrażliwa Krem Tłusty 24h 50ml
AA Cera Wrażliwa Krem półtłusty do każdego rodzaju cery 24 h bezzapachowy 50 ml
AA
Oceanic Cera Wrażliwa Kojenie Podrażnień Krem tłusty 24H do cery suchej i normalnej 50ml

sellenn
    25 czerwca 2023 o 21:19
    Boska tlustosc
    Rewelacyjny, tłusty krem. Cera po nim jest miekka i aksamitna, swietnie natluszcza. Mozna uzywac przy kazdej porze roku, no moze latem bardzo ostroznie. Zuzylam z zachwytem i na pewno jeszcze kupie.
    tiruru
    28 listopada 2022 o 19:17
    Super krem dla cery wrażliwej
    Posiadam cerę wrażliwa, ale też suchą, która w okresie zimowym aż piecze z przesuszenia. Zdecydowałam się na ten krem do używania na noc. Miałam jeden krem z AA i byłam zadowolona, więc i na ten krem się pokusiłam. Tym bardziej, że był na promocji. Bardzo się cieszę, że na niego trafiłam, bo już kolejny słoiczek kończę. Krem jest faktycznie bardzo tłusty, ale super nawilża. Nie zapycha. Producent pisze że jest bez zapachu, ale według mnie ma jakieś tam zapach. Średnio mi pasuje, ale też nie przeszkadza. Bardziej zależy mi na działaniu produktu niż na względnie neutralnym zapachu. Już po jednym użyciu czułam różnicę. Skóra nie była tak napięta, jak miała nawilżenia, nie piekła i nie byłam przez to zaczerwieniona. W okresie zimowym jest naprawdę dla mnie niezbędny. Używam go nawet latem. Mój numer jeden. Polecam z całego serca!
    Zalety:
    • działanie
    • cena (zwłaszcza na promocji)
  • 17 października 2021 o 23:15
    Pozytywnie zaskoczona
    Krem naprawdę mi się sprawdza. Jest dosyć tłusty co jest idealne na nocną pielęgnację. Świetnie nawilża i koi skórę zwłaszcza teraz czyli w jesiennym okresie gdy skóra bardziej niż zwykle tego potrzebuje. Uwielbiam jego delikatny zapach i konsystencję, nie klei się i dosyć szybko wchłania.
    Zalety:
    • Nawilza
    • Koi
    • Łagodzi
  • 12 czerwca 2021 o 23:44
    obecnie faworyt
    Jako że codziennie stosuje retinoidy, w pielęgnacji głównie szukam wszystkiego co kojące. W uspokajania podrażnień, krem ten sprawdza się wyśmienicie. Mnie osobiście nie zapycha. Polecam
    Zalety:
    • koi, nawilża, odżywia
    • naprawia barierę ochronną skóry
    • cena nie jest wysoka
    • łatwa dostępność
    Wady:
  • 19 października 2020 o 17:36
    Tłusty i ze średnim składem.
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Słowem wstępu: otrzymałam sporo próbek tego kremu przy okazji zamówienia, więc mogę śmiało swoje 3 grosze na jego temat dodać. Moja cera: sucha, często odwodniona, wrażliwa, ze skłonnością do podrażnień Jak stosowałam? Głównie na podrażniona skórę, na noc (z racji tego, że jest zbyt tłusty nawet dla suchej skóry by go używać na dzień) # OPAKOWANIE Klasyczne małe saszetki - jedna wystarczyła mi na 2 aplikacje na twarz. Design typowy dla AA, estetyczny, minimalistyczny. # DZIAŁANIE/PRODUKT Krem ma postać zdecydowanie tłustą, jest też dość gęsty ale mimo to rozprowadza się całkiem wygodnie po twarzy bez konieczności takiego intensywnego rozcierania. Zapachowo jest dość neutralny, taki trochę kosmetyczny trochę apteczny. Składowo nie wygląda ciekawie - chocby przez PEG i phenoxyethanol. Ehhhh, no niestety dla mnie to skreśla ten krem nawet przy jego calkiem dobrym działaniu, bo dobrze nawilżył, ukoił i natłuścił. Na szczęście nie zapchał też jakoś szczególnie ani nie uczulił. Ogólnie takie 2.5 gwiazdki bym mu dała szczerze powiem, bo szału nie ma, ale też krzywdy wielkiej również.