Kremy uniwersalne

SYLVECO Lekki krem brzozowy do codziennej pielęgnacji 50ml
Sylveco Lekki krem brzozowy 50 ml

• 22 października 2024 o 16:19
    Lekki kremik
    Krem ma bardzo przyjemną, lekką konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu na skórze. Skład oparty na naturalnych ekstraktach, takich jak betulina i olej z pestek winogron, doskonale nawilża i łagodzi wszelkie zaczerwienienia. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam poprawę w ogólnym wyglądzie skóry – stała się bardziej elastyczna, dobrze nawilżona, a drobne podrażnienia zniknęły. Szczególnie cenię ten produkt za jego delikatność, co sprawia, że nadaje się zarówno na dzień, jak i na noc. Dodatkowo, krem jest wydajny, a opakowanie higieniczne i poręczne.
  • 15 października 2024 o 18:02
    Świetny
    Krem w wygodnym opakowaniu z pompką co bardzo lubię. Krem jest bardzo lekki szybko się rozprowadza oraz szybko się wchłania nie pozostawiając tłustego filmu ani lepkiej warstwy. Sprawdza się do codziennej pielęgnacji. Nawilża skórę i pielęgnuje. Nie podrażnia i nie zapycha. Krem jest wydajny i skład jest bardzo dobry.
  • 19 września 2024 o 11:28
    Codzienną pielęgnacja
    Sylveco Lekki Krem Brzozowy to naturalny kosmetyk przeznaczony do codziennej pielęgnacji twarzy. Jego formuła opiera się na ekstrakcie z kory brzozy, który ma silne właściwości regenerujące i łagodzące. Krem doskonale sprawdzi się dla osób z wrażliwą, suchą lub skłonną do podrażnień skórą. Zawiera również olej sojowy, jojoba oraz masło shea, które intensywnie nawilżają i odżywiają skórę, jednocześnie wzmacniając jej barierę ochronną. Dzięki lekkiej konsystencji, krem szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy, co sprawia, że nadaje się zarówno na dzień, jak i na noc. Regularne stosowanie kremu przyczynia się do poprawy elastyczności skóry, jej wygładzenia oraz ochrony przed czynnikami zewnętrznymi. Produkt jest hipoalergiczny i polecany do każdego rodzaju cery, w tym również trądzikowej czy mieszanej.
  • 6 września 2024 o 10:22
    Spoko kremik
    Używa od:próbka
    Kremik jest fajny, przyjemny. Mam skórę wrażliwą, często różne kremy mnie zapychają_ te apteczne sprawdzają się najlepiej. Więc skoro ten mnie nie zapchał to jest godny polecenia - cena, przyjemnie odżywia skórę. Plus za pompkę w produkcie, dzięki niej mamy pewność, że produkt zużyjemy cały do końca ????
    Zalety:
    • Pompka
    • Fajny odżywczy
    • Przyjemny zapach
    • Nie zapycha
  • 26 sierpnia 2024 o 8:19
    bardzo lekki krem
    lubię go używać rano, bo jest bezproblemowy. myślałam, ze może być z nim różnie, ale jednak doskonale przygotowuje skórę do makijażu plus też fajnie nawilża i odżywia. ma bardzo fajny skład, nie ma zapachu, nie powoduje u mnie wysypu trądziku, zapychania czy szczypania oczu, co jest u mnie czestym problemem. nakładając go na inne warstwy nie zauważyłam żadnych problemów z ciastkowaniem się czy rolowaniem.