Kremy uniwersalne

SVR Sebiaclear, Active, Correcteur Intensif Boutons, Points Noirs, Anti-Marques [Intensive Care Spots, Blackheads, Anti - Marks] Aktywny krem redukujący uciążliwe niedoskonałości

SVR Sebiaclear Active Krem przeciw trądzikowy 40ml

Mrsx3
    29 lipca 2023 o 23:14
    Bardzo dobry krem na niespodzianki
    Ja używam go punktowo, ponieważ po nałożeniu na całą twarz, czuć ściągniecie. Uważam, że robi swoją robotę i po jego nałożeniu na drugi dzień pryszcze są mniejsze i zmniejsza też zaczerwienienia po nich. To dla mnie najlepiej sprawdzający się krem na trądzik.
    Zalety:
    • działa, zmniejsza trądzik oraz przebarwienia
    • wydajny
    Wady:
    • brudzi poduszkę
  • 29 czerwca 2023 o 22:09
    jedyny, który ogarnia moją cerę
    Lubię serię SVR sebiclear, niektóre produkty bardziej, inne mniej, ale to jest mój hit. Ostatnio, w formie zaoszczędzenia miejsca w bagażu, nie wzięłam go ze sobą na wyjazd, kilka dni i to, jak pogorszyła mi się cera, było dla mnie zaskoczeniem. Nakładam na noc, na serum z kwasem hialuronowym. Nie usunie trądziku, nie sprawi, że wągry znikną, ale załagodzi zmiany, i zwezi pory. Zawsze uważałam, że krem przede wszystkim ma nie szkodzić - a większość szkodziła:( miałam krotki romans z innym kremem, bardzo polecanym do skóry tłustej z tendencjami do zapychania - no i mnie tak wysypało, że uznałam, że żadnych skoków w bok ;)
    Zalety:
    • uspokaja moją cerę
    • na promocjach dobra cena
    • wygodne opakowanke
  • 28 listopada 2022 o 22:37
    Miłość zrodzona przez bóle :)
    Mam cerę przetłuszczającą się, która uwielbia zaskakiwać mnie co rusz niedoskonałościami, czy kaszką. Krem kupiłam jako kolejna próba poszukiwania ratunku, żeby poprawić ten stan korzystając z promocji w Super-Pharm. Krem znajduje się w plastikowej tubce o satynowym wykończeniu. Posiada precyzyjny, wąski aplikator. Sam krem ma dość specyficzną konsystencję, z początku określałam ją jako po prostu dziwna- trzeba się jej nauczyć. Moje początki wyglądały tak, że kończyłam z białą warstwą na twarzy, która w dodatku się rolowała jak guma. Na jakiś czas odstawiłam więc krem. Wróciłam do niego przy rzucie pogorszenia cery- stosując wyłącznie na noc i w znacznie mniejszej porcji. I tak odkryłam idealny przepis: po prostu trzeba ograniczyć jego dozowanie :) Jakież było moje zaskoczenie! Krem genialnie wycisza niedoskonałości, rozjaśnia skórę oraz powoduje mniejsze jej przetłuszczanie. Naprawdę to pierwszy produkt, który w kuracji trądzikowej jest po prostu skuteczny. Cieszę się, że po tych wszystkich błędnych aplikacjach się do niego nie zraziłam. Uwaga przy wrażliwych cerach- z uwagi na skład może mocno wysuszać.
    Zalety:
    • Działanie wyciszające zmiany
    • Mniejsze przetłuszczanie
    RobynN
    30 grudnia 2021 o 11:45
    Problematyczna cera po 40 roku życia.
    Krem na mojej skórze sprawdza się od lat, dla mnie hit. Moja skóra to mieszana, problematyczna, nadwrażliwa skłonna do wysuszeń w okolicach ust, policzków. Jestem po 40 roku życia.
    Zalety:
    • Ten krem uważam za najlepszy kosmetyk na trądzik. Szybko likwiduje zmiany, nie zostawia przebarwienia po stanie zapalnym. Delikatnie złuszcza, zwęża pory, nie wysusza, nie drażni, przy mojej problematycznej wrażliwej cerze po 40 roku życia jest idealny.
    Wady:
    • Zdecydowanie polecam ten krem bardziej na noc, przy stosowaniu na dzień potrafi zostawiać białawe ślady na skórze. N dzień polecam go stosować mniej i punktowo.
    oiilive
    13 kwietnia 2021 o 11:04
    Remedium
    Przyznam, że to jest moim zdaniem jeden z lepszych kremów do twarzy jeżeli chodzi o cerę tłustą, trądzikową. Bardzo fajnie goi zmiany, nowości żadne się nie pojawiają i w końcu nie mam problemu z przetłuszczającą się skórą twarzy. U mnie sprawdził się wręcz idealnie. Używam go tylko na noc.
    Zalety:
    • formuła
    • fajne opakowanie
    • zmniejsza wydzielanie sebum