Cienie do powiek

Bell Professional, Pressed Pigment Palette Warm Memory Paleta cieni do powiek

Bell Professional Pressed Pigment Paleta Cieni 01 Warm Memory

• 1 listopada 2024 o 18:16
    Paletka posiadająca ciekawe odcienie...
    Kosmetyk zakupiony w popularnym sklepie w makijażowych promocjach. Już jakiś czas temu przekonałam się do kosmetyków Bell. Należą do produktów trwałych i atrakcyjnych cenowo. Paletka zamknięta jest w plastikowym, czarnym opakowaniu w kształcie prostokąta. Jej górna część ma na sobie złote zdobienia i napisy. Dolna zaś jest transparentna z etykietą, a na niej informacja o kolorach odcieni oraz dwoma obrazkami pokazującymi, jak można połączyć ze sobą odcienie. Paletka wygląda estetycznie i bardzo kobieco. W środku znajdziemy 10 odcieni. Wśród nich jest 6 odcieni matowych oraz 4 świecące. Kolory ciekawe, znajdziemy tu odcienie beżowe, brązowe, czarny. Jaśniejsze I ciemniejsze. Każdy znajdzie coś dla siebie. Można z nich skomponować naprawdę przeróżne makijaże oka. Co do odcieni, mają mocny pigment. Już po pierwszym nałożeniu są bardzo widoczne. Z lekkością się blenduja, można tworzyć warstwy. Podczas nakładania nie obsypują się wokół oka. Nie tworzą plam, prześwitów. Tworzą jedną, idealną tafle. Cienie utrzymują się przez cały dzień. Nie znikają z powiek, nie rozmazują się. Można nakładać je pędzelkiem, a nawet samym palcem. Łatwo się z nimi pracuje. Nie da się nimi zrobić krzywdy. Paletka ma duży potencjał. Odcienie są ciekawe, trwałość i pigment zacne.
    Zalety:
    • mocny pigment
    • różnorodność barw
    • nie obsypuje sie, nie tworzy plam, prześwitów
    • łatwe do blendowania
    • można nimi szaleć i tworzyć ciekawy makijaż oka
    • trwałość idealna
    Wady:
  • 18 sierpnia 2021 o 15:40
    Fajna paletka
    Fajny, ciekawy produkt. Dobra jakość. Cienie łatwo się aplikują oraz blendują. Mają dobrą pigmentację. Ładna, niebanalna kolorystyka. Paleta dostępna w Biedronce, w korzystnej cenie. Atutem jest wydajność i trwałość cieni. Dobrej jakości opakowanie. Produkt warty zakupu.
  • 15 sierpnia 2021 o 21:26
    Paleta Bell
    + świetna jakość + ładna kolorystyka + dobrze się blendują + dobra pigmentacja + łatwa aplikacja + wydajność + trwałość + korzystna cena + dostępność w Biedronce + ładne, poręczne opakowanie
  • 14 sierpnia 2021 o 12:51
    Świetna
    Paletę kupiłam w Biedronce i już od pierwszego użycia okazało się, że jest na bardzo dobrym poziomie. Opakowanie jest plastikowe, a zarazem eleganckie. W środku 10 cieni, które są masełkowate i bardzo ładnie się blendują, nie pozostawiają smug i świetnie wyglądają na powiekach. Dodatkowo utrzymują się cały dzień. Paleta jest kompletna, bo mamy tu i jasny matowy jak i czerń. Kolory cieni są idealne na jesień. Śmiało idzie robić dzienne jak i wieczorowe makijaże. Póki co najlepszą paleta tej marki jaką miałam okazję używać ????
  • 13 kwietnia 2021 o 14:54
    Cudo!
    Przyznaję, że kupując ten produkt w Biedronce nie miałam wielkich oczekiwań. 19,99 to nie jest majątek za paletkę cieni. Kolorystyka przypadła mi do gustu, więc sobie nie żałowałam. Zanim pierwszy raz jej użyłam, przeleżała w kuferku jakieś miesiące. Jakież było moje zaskoczenie, kiedy okazało się z jak świetnym produktem mam do czynienia. Te cienie to dosłownie masełko, pięknie się nakładają, nie smużą, nie są suche, bardzo dobrze kryją, cudownie się ze sobą łączą. Nie trzeba być mistrzem blendingu żeby pięknie połączyć ze sobą kolory i zrobić między nimi subtelne przejścia. Do tego bardzo dobra trwałość, urzekająca kolorystyka i jakość godna światowych marek. Jestem zszokowana i zachwycona. Ten produkt to cudo. Posiadam dziesiątki palet, część z nich to wysokopółkowe produkty, ale od dawna już żaden produkt aż tak mnie nie zachwycił. Sięgam po tą paletę w ostatnim czasie bardzo często i używanie jej jest dla mnie przyjemnością. Polecam. Ta jakość dosłownie zachwyca. To mój i HIT i zdecydowane odkrycie 2021 roku!