WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Balsamy do ust

Natura Eko Różana pomadka odżywcza do ust koloryzująca SPF 30

• 23 października 2022 o 23:27
    Świetna
    Piszę to jako osoba, której większość pomadek wysusza usta. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona tym produktem. Kupiłam dla spf, którego się trochę bałam, bo filtry mają czasem dla mnie gorzki smak , ale tu go w ogóle nie czuć. Daje subtelny kolor różu. Pielęgnuje, nie wysusza. Może nie jest to produkt stricte regenerujący, ale w zupełności spełnia swoją rolę ochronną w ciagu dnia. Dla mnie obecność spf+pielęgnacja bez wysuszania+lekki kolor w zupełności wystarczą, żeby kupić kolejne opakowanie. Do tego piękny zapach plus cena zasługują na 5 gwiazdek.
    Zalety:
    • Chroni, nie wysusza
    • Spf
    • Ładny, naturalny odcień
    • Różany zapach
  • 11 listopada 2021 o 21:32
    Nie do użytku
    Jest tak tępa, że gdy aplikuję ją na usta, pękają. Gdy wcześniej użyję jakiejś miękkiej pomadki ochronnej i spróbuję ją zaaplikować na nią, w ogóle nie nanosi się na usta. Bubel
    Zalety:
    Wady:
    • tępa
    • nie nadaje się do użytku
  • 5 listopada 2021 o 12:36
    Miałam lepsze
    Nie do końca rozumiem zachwyt nas ta pomadką. Co prawda skład znośny. Natomiast cała reszta nie powala. O zapachu można zapomnieć... nie czuć go w ogóle. Na ustach dosyć tępe uczucie, usta po użyciu są lekko klejące. Kolor... no jest ładny, delikatny, ale co z tego jak podkreśla spierzchnięte skórki.
    • Skład
    Wady:
    • Formuła
  • 20 sierpnia 2021 o 12:22
    Bardzo fajny produkt
    Pomadka o ślicznym kolorze i bardzo ładnym, różanym zapachu. Po użyciu pozostawia usta nawilżone i lekko zaróżowione co daje naturalny, świeży efekt. Dodatkowym plusem jest spf 30 a także naturalny skład.
    • kolor
    • skład
    svshi
    21 czerwca 2021 o 10:57
    Bardzo fajna
    Pomadka pozostawia lekko różowy, ale bardzo ładny kolor na ustach. Ma przyzwoity skład, łatwo się rozprowadza i daje przyjemne uczucie. Dużym plusem jest spf 30!! Jedyną wadą może być zapach - nie jest bardzo mocny, ani brzydki, ale ja wolę bezzapachowe kosmetyki. U mnie sprawdziła się bardzo fajnie. Opakowanie może nie jest najładniejsze, ale nie ma to większego znaczenia, dlatego nie biorę tego pod uwagę.
    Zalety:
    • Spf
    • Pozostawia delikatny różowy kolor
    • Naturalny skład
    • Przyjemna na ustach
    Wady:
    • Różany zapach