Kredki do brwi

Inglot Ołówek do brwi

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 czerwca 2024 o 19:21
    Bardzo naturalny, długotrwały efekt. Niestety zbyt twarda dla mnie.
    Kredka jest twarda. Trudno maluję się nią włoski. Trzeba mocno dociskać. Wybór kolorów jest niestety mały. Są one średnio napigmentowane. Dają przez to naturalny efekt. Mi to nie przeszkadza bo lubię jak rysunek brwi jest delikatny. Kredką można wykonać precyzyjny rysunek. Nie łamie się. Nie rozmazuje się w ciągu dnia. Wieczorem łatwo ją zmyć przy pomocy tradycyjnego płynu micelarnego. Trwałość jest znakomita.
  • 21 września 2019 o 11:46
    chyba nie miałam szczęścia przy zakupie
    Oceniam kolor 506. Odcień jest ładny, doskonały dla blondynek. Często kredki do brwi w jasnych kolorach są zbyt ciepłe, wpadają w rudości, a tu nie ma takiego problemu. Kolor jest taki akurat. Grzebyczek dołączony do kredki, jest w miarę ok jak na ten typ czesadełka, ja jednak preferuję spiralki, więc i tak go nie używam. Czytając komentarze innych Wizazanek na temat miękkości kredki, doszłam do wniosku, że chyba trafił mi się jakiś felerny egzemplarz, który przeleżał na stoisku długie miesiące. Ale cóż, oceniam to, co mam. Na opakowaniu nie mogę doszukać się daty produkcji. Dodam, że kredki zaczęłam używać zaraz po zakupie, więc u mnie nie miała szansy się zestarzeć. Moja kredka od początku była twarda jak kamień. Trzeba ją naprawdę mocno docisnąć by wyrysować cokolwiek. Niekiedy tracę przy tym kilka wosków z brwi. Preferuję bardziej miękkie kredki. Tej nie lubię, rzadko jej używam, bo gdy mam wybór zawsze sięgam po produkty bardziej dla mnie komfortowe. Niestety nie mogę polecić tego produktu.
    Ewa2212
    24 kwietnia 2019 o 13:30
    świetny!
    wspaniały ołówek do brwi! mam kolor grafitowy , bardzo ładnie się wtapia, Piękny kolor, daje bardzo naturalny efekt. łatwo wyrysować nim brwi. bardzo polecam mój hit! bardzo trwały!
    Zalety:
    • kolor
    • tekstura
    • naturalnie wygląda
    U konsultantki
  • 4 maja 2018 o 20:10
    niezadowalająca
    Nie spełniła moich oczekiwań, bardzo się zawiodłam na jej trwałości. Kredka jest miękka, jakby tłusta i rozmazuje się, gdy tylko chcemy poprawić coś w makijażu. Jej konsystencja pozwala na uzyskanie bardzo naturalnego efektu, na wypełnienie ubytków, ale nie utrzymuje się na twarzy przez cały dzień - to jej wielki minus. Do tego skleja włoski, a szczoteczka jest zbyt twarda i wyczesuje od razu cały produkt. Przez tą lichą konsystencję ołówek trzeba cały czas temperować i bardzo szybko się zużywa. Jedyny plus to ładny kolor - używałam odcienia 506, który był idealny do moich blond włosów i nie wyglądał rudawo.
    Zalety:
    • kolor 506 dla blondynek, naturalny efekt
    Wady:
    • trwałość, wydajność, trudna aplikacja
    marwska
    24 lipca 2017 o 14:53
    Duży plus za kolor 506
    Mam włosy w kolorze ciemnego/popielatego blondu i kolor 506 jest najlepszym, jaki udało mi się znaleźć. Brwi wyglądają bardzo naturalnie. Nie jest to twarda kredka, co dla mnie jest plusem, ponieważ linie są miękkie i bardziej naturalne. Stosuję na co dzień, do makijażu wieczorowego używam bardziej wyrazistych produktów.
    Zalety:
    • kolor 506,
    • wystarczająca trwałość,
    • twardość.
    Wady:
    • szczoteczka.

Zobacz także inne Kredki do brwi