Emulsje, esencje i boostery

Missha Vita C Plus, Spot Correcting & Firming Ampoule Rozjaśniająca ampułka do twarzy

Missha Vita C Plus Rozjaśniające Serum 30ml

• 27 stycznia 2025 o 10:31
    Szału nie ma
    Cóż, po serum za 120 zł spodziewałam się chyba trochę więcej. Czuć, że to wartościowy kosmetyk, rzeczywiście jest delikatne rozjaśnienie cery, ale nie działa jakoś oszołamiająco na tle innych produktów z witaminą C z niższej półki. Jest treściwe, dość gęste, ale niestety dla mnie za mało wydajne. Zapach i opakowanie na plus. Nie jest to dla mnie przełomowy kosmetyk i myślę, że nie zakupię ponownie.
    Zalety:
    • działanie rozjaśniające
    Wady:
    • działanie jak przy tańszych kosmetykach
  • 24 lipca 2020 o 12:41
    Idealna konsystencja !
    Nie przepadam za kosmetykami, które nakłada się pipetką, ale tutaj jestem zaskoczona pozytywnie. Idealna konsystencja produktu powoduje,że pięknie się trzyma na twarzy i nie spływa podczas nakładania. Idealnie się rozsmarowuje i cudownie wchłania. Po dwóch dniach stosowania cera była już wyraźnie rozświetlona i sprawiała wrażenie bardziej wypoczętej. Jest wydajny, przy stosowaniu raz dziennie wystarczył mi na prawie dwa miesiące. skóra stała się promienna, zniwelowały się zmarszczki mimiczne. Nie uczulał ani nawet w najmniejszym stopniu nie podrażnił mojej skóry. Pipetką nabiera się idealnie wystarczająca ilość. Cudowny produkt, trochę drogi ale naprawdę warty swojej ceny. Opakowanie przypomina lek, co mi w żadnym stopniu nie przeszkadzało-wręcz przeciwnie, wzbudziło moje zaufanie.
    Zalety:
    • delikatny zapach
    • skuteczność
    Wady:
    • cena bez promocji