WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Emulsje, esencje i boostery

Miya Cosmetics Beauty.LAB, Aktywny koncentrat z kwasami do skóry wrażliwej

• 27 października 2023 o 23:05
    Delikatne złuszczanie
    Używam od około miesiąca w parze z serum łagodzącym. Dawno nie miałam do czynienia z kwasami więc początkowo zaczęłam raz w tygodniu, teraz dwa. Szybko się wchłania, wygładza i napina skórę. Na początku czułam delikatne mrowienie po zastosowaniu. Po miesiącu stosowania zauważyłam poprawę kondycji skóry, stała się gładsza a pory mniej widoczne. Buteleczka jest bardzo wydajna, na całą twarz i szyję wystarczy kilka kropel. Jedynym minusem dla mnie jest jego zapach, trochę dziwny, chemiczny.
    Luccyna
    23 października 2023 o 14:36
    Genialne!
    Od paru lat włączam w swoją pielęgnację kosmetyki z kwasami. A zaczęłam właśnie od tych z Miya, a że moja skóra lubi być kapryśna, to ten koncentrat do skóry wrażliwej jest strzałem w 10! Wielki plus za opakowanie - buteleczka z pipetą, pozwala na higieniczną i wygodną aplikację. Co do samego produktu to jest przeźroczysty i ma delikatny zapach, jednak nie potrafię określić z czym mi się kojarzy. Koncentrat używam zgodnie z zaleceniami producenta i uważam, że robi świetną robotę! Skóra stała się miękka, wszelkie niedoskonałości, podrażnienia i przebarwienia zniknęły albo stały się znacznie mniej widoczne. Skóra jest bardziej napięta i sprężysta, widocznie zdrowsza i promienna. Dodam, że koncentrat działa genialnie w połączeniu z serum łagodzącym - płynne złoto dla skóry????
  • 18 października 2023 o 13:55
    Miya Cosmetics, Beauty.LAB, Aktywny koncentrat z kwasami do skóry wrażliwej
    Produkt zamknięty w buteleczce z pipetą. Konsystencja lekka, cechująca się szybką wchłanialnością. Po nałożeniu odczuwalne lekkie pieczenie, które szybko ustępuje. I tu należy wskazać, z racji tego, że mamy do czynienia z kwasami, iż należy wykonać próbę uczuleniową przed stosowaniem. Mnie nie uczulił więc śmiało mogłam stosować. Preparat o tyle jest ciekawy, że możemy kurację zastosować nie tylko na twarzy ale i na innych obszarach ciała dotkniętych zmianami. Moja skóra bardzo lubi się z kwasami i tak też było w tym wypadku. Koncentrat podczas kuracji bardzo dobrze poradził sobie ze zmianami, usunął martwy naskórek I pięknie złuszczył cerę. Pory uległy znacznemu zmniejszeniu. Przebarwienia zostały bardzo ładnie zredukowane. W efekcie stosowania skóra stała się mięciutka, gładka, pozbawiona przebarwień i zmian.
  • 9 października 2023 o 20:07
    Polecam produkt!!
    Koncentrat spełnił swoją rolę. Produkt jest w stu procentach zgodny z opisem. Doskonale sprawdził się przy suchej skórze. Produkt stosowałam wieczorami (zwykle co drugi dzień) z rana moja skóra była nawilżona a jej koloryt wyraźnie ujednolicony. Dodam również, że ilość zapchanych porów wyraźnie się zmniejszyła co za tym idzie ilość zaskórników jest znacznie mniejsza. Jestem pewna, że ponownie kupię ten produkt gdy zużyje otwarte opakowanie. Serdecznie polecam ????
  • 8 października 2023 o 11:07
    mega produkt
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    produkt bardzo ekonomiczny i opakowanie bardzo ładne,wystarcza na długo, działanie produktu widać po pierwszym użyciu, moja skóra stała się bardziej odżywiona i delikatna, widać różnice po użyciu produktu, polecam każdej kobiecie ten produkt