Emulsje, esencje i boostery

Dr Skin Booster Nawilżenie 30ml
Dr Skin Clinic Booster nawilżanie 30ml 30 ml

• 7 kwietnia 2025 o 11:11
    Dr Skin booster
    Bardzo lubię kosmetyki od Dr Skin. Ten również mnie nie zawiódł. Booster jest bardzo wodnisty, woec trzeba uważać przy nakładaniu. Ja go biorę na ręce i dopiero wmasowuje w skórę twarzy. Bo z aplikatora na bazie,spływa i spada. Fajnie nawilża, wygładza i delikatnie niweluje niedoskonałości. Używam go dopiero miesiąc. Efekt jest widoczny w drobnych rzeczach. Nie uczula co dla mnie jest ważne. Nie wychodzą mi po nim niepożądane krostki,czy podrażnienia. Opakowanie ładne,estetyczne. Bezzapachowy
    IzzysF
    1 marca 2024 o 23:00
    Ogromne wrażenie
    Dr Skin Clinic, Booster z kwasen hialuronowym 0,5% i trehalozą 3% doskonale nawilża skórę, ma wspaniały delikatny zapach i idealną konsystencję. Opakowanie jest w bardzo gustownym i nowoczesnym stylu.
    Gonia
    29 lutego 2024 o 22:42
    Kupię go ponownie !
    mam trudną do pielegnacji cerę - dojrzałą i jednocześnie mieszana, skłonną do zapychania. Mało który kosmetyk sprawdza sie przy mojej cerze. Booster okazał się strzałem w 10! Nie zapycha, cudownie nawilża, zmniejsza widoczność porów, nie podrażania. Skóra wygłada o niebo lepiej niż przed stosowaniem go. Polecam go z całego serca!
  • 29 lutego 2024 o 0:04
    "Remedium" dla suchej i podrażnionej twarzy
    Booster nawilżenie ma żelową konsystencję, przezroczysty kolor i całkiem przyjemny zapach. Zamknięty jest w szklanej butelce o pojemności 30ml z wygodną pipetą. Dość szybko się wchłania i komfortowo nakłada się go na twarz. Nie powoduje pieczenia oczu, podrażnienia, ani zaczerwienienia skóry. Dobrze współpracuje z kremami, nie roluje się, nie rozmazuje, Po nałożeniu cera ładnie wygląda, zyskuje delikatne glow. Zanim zaczęłam stosować produkt byłam chora i miałam m.in. katar, przez co mój nos był bardzo suchy, czerwony i miałam skórki. Booster błyskawicznie poradził sobie z tym problemem, aż byłam w szoku. Jest cudownym "remedium" dla mojej skóry. Połączenie kwasu hialuronowego i trehalozy, to strzał w 10! Daje turbo nawilżenie i ukojenie. Łagodzi podrażnienia, zaczerwienienia. Po miesiącu stosowania mogę stwierdzić, że moja twarz jest bardziej gładka, nawilżona, odżywiona, bardziej napięta (oczywiście w taki pozytywny i pożądany sposób). Myślę, że jest idealny do każdego typu cery. Czekam aż będzie łatwo dostępne w różnych drogeriach.
    Zalety:
    • szybkie wchłanianie
    • brak nadmiernej lepkości
    • zawartość kwasu hialuronowego i trehalozy
    • świetne działanie nawilżające, kojące
    • wygładzenie cery
    • łagodzenie wszelkich podrażnień i stanów zapalnych
    • usprawnia regenerację
    • wygodne opakowanie o odpowiedniej pojemności, dobrze działającej pipecie i przezroczystej butelce, w której widać ile zostało nam jeszcze produktu
    • dobra współpraca z kremami
    • lekki efekt glow, uwielbiam jak wygląda moja cera zaraz po jego nałożeniu
    Wady:
    • Nie zauważyłam wad, może dla niektórych będzie to cena
  • 28 lutego 2024 o 22:50
    Dobry nawilżacz do zadań specjalnych
    Podczas sezonu zimowego mam w zwyczaju stosować dosyć agresywnie działające, silnie odmładzające produkty, które czasem lubią podziałać na moją skórę dosyć intensywnie. Wtedy, aby uzyskać równowagę używam tego produktu, który: + bardzo szybko się wchłania, a zatem używam go nawet w porannnym pośpiechu, pod makijaż, +dobrze współpracuje z każdym kremem na dzień, którego używałam, +dobrze nawilża, przy czym nie "przenawilża" w taki sposób, który dewastuje makijaż i powoduje jego "ciastkowanie", + ma przepiękny, świeży zapach, + ma higieniczne opakowanie z pipetą, dzięki któremu nabieramy tyle produktu, ile akurat nam potrzeba, + używany systematycznie powoduje, że skóra jest naprawdę dobrze nawilżona, + BARDZO wydajny. Polecam serdecznie :)