Dezodoranty i antyperspiranty

Fa Fresh & Dry, Peony Sorbet Scent Anti-perspirant Roll-on 48h Antyperspirant w kulce o zapachu sorbetu z piwonii

Fa Deo Roll-On Peony Sorbet 50 ml

mm2991
    19 lutego 2025 o 6:42
    Bez wad
    Antyperspiranty w postaci kulki od Fa - zdecydowanie polecam. Charakteryzuje się bardzo ładnym zapachem - zdecydowanie przyjemny kwiatowy nie drażniący. Antyperspiranty jest łatwy w użytkowaniu, szybko wysycha i co najważniejsze nie brudzi ubrań dla mnie to bardzo ważne. Nie podrażnia skóry nawet po depilacji podrażnionej. Antyperspiranty chroni przed potem, zapobiega brzydkiemu zapachu . Zapewnia uczucie komfortu. Produkt wydajny.
  • 2 września 2024 o 15:16
    Niezawodny
    Mój ulubiony antyperspirant. Zużyłam już kilkadziesiąt opakowań. Nawet pomimo pracy fizycznej w dość wysokich temperaturach, w ciągu dnia w ogóle nie czuję od siebie potu (a jestem na to bardzo wyczulona). Nie zauważyłam także żeby zostawiał plamy na czarnych czy białych ubraniach. Do tego piękny zapach. Właściwie wszystkie antyperspiranty Fa z tej serii dobrze mi się sprawdzają. Trzeba tylko zwracać uwagę na kolor antyperspirantu w opakowaniu, bo jest też bardzo podobny ale o przezroczystej formule i imo tamten jest dużo gorszy. Ogólnie w przypadku antyperspirantów w kulce z Fa sprawdza mi się zasada że mleczne wersje - TAK, przezroczyste wersje - NIE.
    Zalety:
    • zapach, działanie
  • 17 lutego 2024 o 18:47
    Świeży zapach, zero potu
    Czasem moja skóra potrafi się nadmiernie pocić i czuć nieprzyjemny zapach. Częściej używam produktów w kulce które delikatnie nawilżają skórę. A z tym roll- onem moja skóra jest bezpieczna i pachnąca. Nie zawiodłam się mimo zmiany opakowania i kilku lat użytkowania. Po użyciu rano pot ani nieprzyjemny zapach nie pokazuje się nawet przez cały dzień, za to czuć woń słodkich kwiatów. Nie brudzi ubrań i nie spływa. Dokładnie można nim posmarować skórę i nie martwić się o nieprzyjemny zapach. Opakowanie mam już ponad 2 miesiące, i zużyłam więcej niż połowę, napewno jeszcze kolejny miesiąc użytkowania przede mną.
    Zalety:
    • Delikatny słodki zapach
    • Kulka świetnie jeździ po skórze
    • Brak potu przez cały dzień
  • 1 lipca 2022 o 12:28
    Kwiatowy zapach
    Oprócz pięknego i świeżego zapachu sorbetu z piwonii antyperspirant z Fa okazuje sie być skuteczny w walce z potem i jego przykrym zapachem. Nie bardzo jednak jest w stanie zapewnić ochronę 48 godzinną , również w ciągu dobry może okazać się mniej skuteczny w upalne dni lub podczas większego wysiłku fizycznego uprawiania sportu czy wielogodzinnych podróży. Fajny na co dzień ,taki na spokojniejsze dni , Delikatny, nie podrażnia a zapach nie jest nachalny.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Nie podrażnia
    Wady:
    • Może okazać się za słaby podczas wielogodzinnych podróży lub sytuacjach stresujących jeśli ktoś ma problem z nadmiernym poceniem się
  • 2 marca 2022 o 18:36
    Świeży zapach w ciągu dnia
    Preferuję antyperspiranty w kulce i przeglądając półki w sklepie mój wybór padł na Fa. Bardzo podoba mi się zapach, jest śliczny, świeży, kwiatowy. Idealnie maskuje zapach potu, zamiast niego wyczuwalny słodki sorbet ciągu dnia. Działanie antyperspirantu długotrwałe. Nie mam problemu z nadmierną potliwością więc dla mnie takie zwykłe antyperspiranty są wystarczające.