Odżywki do włosów

Milk Shake Moisture Plus Conditioner Odżywka nawilżająca do włosów suchych

notino.pl
Milk Shake Moisture Plus Conditioner głęboko nawilżająca odżywka do włosów 250ml
hairstore.pl

Monko
    17 sierpnia 2023 o 16:34
    To jest złoto!
    Naprawdę świetna odżywka w poręcznej tubce. Jest też wydajna. Ale co najważniejsze- ona naprawdę odżywia. Moje włosy mają skłonność do przesuszania i puszenia. Kosmetyk dobrze radzi sobie z tym problemem i ujarzmia niesforne włosy.
  • 3 sierpnia 2023 o 8:36
    Papayalove
    Chyba jeszcze nie miałam żadnego kosmetyku z Milk Shake, który by mi się nie sprawdził. Moje włosy po prostu kochają tę firmę! Nie mam żadnych zastrzeżeń odnośnie tej odżywki. Jedyne czego bym sobie życzyła to większa dostępność, ich produkty widuje i kupuję tylko online. -piękny zapach -wydajna -nie podrażnia -ładne opakowanie -przystępna cena -wygładza -ułatwia rozczesywanie -nabłyszcza -nie obciąża włosa
    KaRee
    14 lipca 2021 o 11:09
    Mega nawilżenie i odżywienie
    Jestem zachwycona tą odżywką. Uratowała moje kręcone włosy przed nadmiernym wysuszeniem po regularnym farbowaniu. Moje loki zaczęły się prostować i być "sianowate". Ten produkt przywrócił im piękny kształt, blask i kolor. Ilość zalet zdecydowanie przeważa.
    Zalety:
    • wygodna tubka
    • piękny zapach papai, który pozostaje na długo
    • konsystencja, która nie spływa z włosów
    • porządne nawilżenie włosów i odżywienie
    • świetna do loków - poprawia ich skręt
    • nie wypłukuje koloru na farbowanych włosach
    Wady:
    • dość wysoka cena
    • dostępność w salonach fryzjerskich, nie widziałam jej jeszcze w drogerii