Pomadki i szminki

Rimmel Lasting Provocalips Dwufazowa szminka w płynie o długotrwałym efekcie

E-Glamour.pl
Rimmel _Lasting Provocalips długotrwała pomadka do ust 2w1 115 Best Undressed 6 ml
Rimmel Lasting Provocalips Pomadka w płynie, 730 Make a Mauve Make a Mauve 6 ml
Rimmel Lasting Provocalips długotrwała 500 Kiss The Town Red 6ml
notino.pl
Rimmel Provocalips - szminka do ust 440 Maroon Swoon

Nasi użytkownicy zostawili 272 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 kwietnia 2025 o 17:12
    Świetna!
    Uwielbiam tą pomadkę. To jest na prawdę świetny produkt. Pomadka jest bardzo wygodna w użyciu - część kolorowa łatwo się aplikuje aplikatorem jak błyszczyk. Pozwala dość precyzyjnie ją nałożyć. Część bezbarwna w formie standardowej, wykręcanej szminki również bardzo łatwo i szybko się aplikuje. Nie podkreśla suchych skórek oraz nie wysusza ust. Po nałożeniu efekt jest na prawdę ładny, widoczny. Usta są umalowane trwale (testowałam na weselu i nawet na kieliszku, filiżance się nie odbijała). Pijąc i jedząc miałam ją bez poprawek kilka dobrych godzin. Pięknie i soczyście się błyszczy, badając efekt mokrych i pełnych ust. Jestem i będę jej ogromną fanką. Używam jej na większe wyjścia, tam gdzie potrzebuję perfekcyjnej i trwałej szminki.
    Zalety:
    • trwałość
    • pięknie się prezentuje
    • nie wysusza
    • nie podkreśla suchych skórek
    • łatwa i precyzyjna aplikacja
    Wady:
    • Brak.
  • 31 marca 2025 o 10:55
    Polecam
    Używam tej pomadki kiedy mam wieksze wyjście. Raczej się ona długo utrzymuje i nie trzeba jej poprawiać. Tą pumadka bezbarwna dodaje tej pomadce na ustach takiego blasku, połysku. Usta wygladaj na nawilżone.
    Zalety:
    • Trwałości. Nawilżenie
  • 17 marca 2025 o 16:12
    Trwałość jak najbardziej na plus
    Produkt jest fajny, ale ja używam go kilka razy w miesiącu. Po pierwsze jest to mega mat, i nawet sztyft nie nawilży ust na dłużej. Trwałość naprawdę dobra (rosół jej nie pokonał) kolory bardzo przyjemne, jednak mam jedną i na tej jednej poprzestanę. Za bardzo wysusza usta.
    Zalety:
    • kolorystyka
    Wady:
    • mocno wysusza
    • sztyft nawilża krótkotrwale
  • 24 grudnia 2024 o 4:12
    Rimmel Lasting Provocalips
    Wygodna, dwufazowa szminka. Z jednej strony znajduje się kolorowy pigment , który nakłada się aplikatorem, z drugiej top coat w sztyfcie. Po nałożeniu kosmetyku usta są nawilżone i delikatnie błyszczą.
    Mela345
    9 grudnia 2024 o 16:43
    KISS THE TOWN RED, 500
    Plusy (+) - trwała jak się dużo nałoży, przy mniejszej ilości trwałość jest mniejsza - piękny kolor - pomysł na produkt - dostępność - cena na promocji - nie podkreśla niedoskonałości na ustach Minusy (-) - na wielkie wyjścia trochę ryzykowna, trzeba ją poprawiać - długo zastyga przed drugim etapem Podsumowując za cenę na promocji można się skusić, mało jest tego typu produktów w korzystnej cenie, ale za efekt szklanki warto spróbować:)